Отговори
# 90
  • София, родом- Силистра
Добро утро на всички, колко килца надолу показват вашите кантарчета, защото моят показва вече 3 кг. минус за 20 дена. Нещо много бавно се топят сланинките, но важното е, че изчезват или на мен ми се струва бавно не знам.  Искам да попитам когато дойде моментът да се  задържа на дадени кг. дали трябва по някакъв начин  да ги подбутна за да продължи "процеса на топене". За сега чао от мен и приятен ден на всички.

# 91
Здравей denizaet,

3 кг. за 20 дни си е направо отличен резултат. Аз за месец и една седмица имах само 2 кг, но както вече съм писала не спазвах диетата на 100%, защото много пътуване ми се насъбра. Все пак Огнян не беше доволен, защото е очаквал да смъкна за месец 5, а при неспазване на диетата дори на 50% -  3 кг. Така, че резултатът ти е повече от добър. След 10 дни се консултирай с Огнян по повод килограмите, мерките и всичко. Може да се наложи корекция в режима ти, грамажите и т.н. Той знае най-добре всъщност.

Поздравления за теб! Simple Smile И пак така да ни радваш с отрицателни резултати   bouquet

# 92
  • София, родом- Силистра
Здравей wanja, то и аз си позволявам прегрешения от време навреме, но гледам повече да съм стриктна. А сега спазваш ли режима по стриктно или не. Хайде по заинати се малко да си стриктна желая ти успех.

# 93
Да ти кажа след последната консултация в петък гледам да го спазвам стриктно. Само вчера имах едно прегрешение следобяд, но много ми се хапваше сладко, тъй като бях пред МЦ. Днес ми дойде и вече всичко си е нормално. Ще се опитам да съм вече по-упорита и да си спазвам режима, защото явно си е за моя сметка.

# 94
Здравейте!Много ме е срам от себе си smile3518 Последните дни изобщо не съм била режимна.Разболях се от грип и сякаш това ми беше дин вид извинение,за да се храня по старому.Толкова ме е яд на себе си, бях толкова стриктна...Основната причина,поради която обаче искам да отслабна е,че искам да забременея,а лекарите ми казаха,че трябва да отслабна(сега тежа 88 кг,а преди началото на диетата 93 кг. при ръст 1.65 см).Не знам вече...Има ли някой друг като мен?Само да кажа ,че нямам никакво намерение да се отказвам!Мерките ми са се запазили,не съм качила и сантиметър...  bouquet за всички вас!

# 95
iwanttobeamom , не се отказвай!
Не се отчайвай!
На всеки му се случва понякога да посгреши, дори Оги препоръчва от време на време ако дълго сме спазвали режима да си даваме по ден почивка, т.е да си хапваме каквото поискаме.Така понякога организма се отключва и хем си го задоволил, хем не си качил, хем ако на другия ден си режимна продължаваш да сваляш. Идеята е да не се отчайваш и да не си вкарваш в главата колко голяма грешка си направила като не си била режимна, защото така само се затормозяваш.
Оги също така винаги е препоръчвал, когато сме болни да увеличаваме блоковете с храна, така се подсилва имунната система.
И като за край на моя пост ще ти кажа, че всички, които сме минали през режима сме забелязали, че от режима на Оги се увеличава фертилността.Няколко режимни момичета след като спазваха режима забременяха - къде със желание, къде без и сега са горди мами Simple Smile
Мислим, че това се дължи на режима и по-скоро заради това, че организма спира да се трови с боклуците, които ни предлага пазари.Не знам до колко логиката ни е правилна, но е факт, че има наистина вече няколко мами, и то все мами на момченца Wink
Наистина не се отчайвай, така не си помагаш Wink
А и макар да не съм мама знам, че когато искаш да забременееш трябва да си освободиш съзнанието и ще стане, а не да е на всяка цена - така става по-трудно и като лош гост пристига само отчаянието, но не бебенце...
Успех!  Hug И... вярвай, колкото и да е трудно - ще се получи Wink
Ние сме с теб  Hug

# 96
Здравейте момичета , само надниквам че вече ми се въртят мисли за отслабване.
Иленце аз съм една от тези мами.  Докато се завъртях в темичката , има -няма 3-4 месеца и забременях по желание де ...
Излязох си оттук 50 -52 килца и сега с грохот се завръщам с 68 кг малиииии срааааам обаче чакам да спра да кърмя и ще подхващам пак режимчето. За 6 месеца поне 10 кг трябва да утрепя че изглеждам като слоница .
Поздрави на всички момичета и на старата банда и на новите попълнения.
С Джинжд се чуваме чат пат по скайп и тя се тръшка от пустите килища.
Хаясченце Борянче Питче Иле Лиони и всички останали  Hug Hug Hug Hug
Десика пише ли още ? А Тумпи?
Те как са с килцата  Heart Eyes
Имама нужда от агитка да атакуваме заедно за морална подкрепа . Joy

# 97
Благодаря ти,iletovp! Hug Hug Hug  love001 Определено вече се чувствам по-добре от думите ти.Днес не ми се очертава пак много режимен ден заради работата,но от утре обещавам,няма да ви изложа.Ето колко е хубаво да се подкрепяме.Благодаря ти,iletovp и всички мили момичета в този форум.  bouquet
А знаете ли,докато трае режима,мога ли да пия сироп за кашлица,че още не съм оздравяла напълно.Ще ми попречи ли нещо?
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден! smile3525

# 98
А забравих да попитам...наистина ли килограмите пречат за забременяване?Аз имам една позната ,доста по-пълна от мен,скоро роди.Търся в интернет,обаче нищо съществено няма по тази тема.Намирам само теми за бременните,които напълняват много по време на бременността и съответно и бебетата може да са със затлъстяване след време.Но за това дали жени с повечко килограми могат да забременеят,никъде не прочетох.Питам вас,защото след като всички сме тук-в този форум,значи всички имаме малко или много проблеми с теглото.А аз съм убедена,че повечето сте мами и искам да знам от вас-многото килограми пречат ли на забременяването?Затова ли не мога да забременея?
Благодаря ви   bouquet Съжалявам,ако не е трябвало да пиша тук по тази тема...

# 99
Тъй като съм луда на тема плодове -

МОЛЯ ако някой има грамаж на СМОКИНИ  в режима си да го сподели?

Благодаря предварително

# 100
А забравих да попитам...наистина ли килограмите пречат за забременяване?Аз имам една позната ,доста по-пълна от мен,скоро роди.Търся в интернет,обаче нищо съществено няма по тази тема.Намирам само теми за бременните,които напълняват много по време на бременността и съответно и бебетата може да са със затлъстяване след време.Но за това дали жени с повечко килограми могат да забременеят,никъде не прочетох.Питам вас,защото след като всички сме тук-в този форум,значи всички имаме малко или много проблеми с теглото.А аз съм убедена,че повечето сте мами и искам да знам от вас-многото килограми пречат ли на забременяването?Затова ли не мога да забременея?
ако нямаш медицински причини, може би и кг да ти пречат. Но според мен трябва да си висока степен затлъстяване за да попречи на забременяването.
Преди всичко трябва лекарско мнение.

# 101

Мисля че съм чела неща в тази посока, но най-добре се консултирай със специалист по репродуктивно здраве и той ще ти каже от какво е породен проблемът при теб.

Моето лично мнение е че когато има такъв проблем трябва да се действа незабавно - ако всичко е наред не губиш нищо, но ако не е печелиш бебе дай боже.

# 102
Благодаря ви за отговорите,мили момичета!Лекарите казват,че нищо ми няма и започват да ме тъпчат с хормони с цел забременяване.Преди имах незначителни гинекологични проблеми,имам и един спонтанен аборт,една операция,която не беше необходима.И точно тези "лекари" ме доведоха до + 30 кг.Тъпчеха ме в продължение на 2-3 г.с хапчета.Честно да ви кажа вяра нямам особено на лекарите вече.Но и при когото доктор ,който се занимава с репродуктивно здраве,да ида,всеки ще започне да ми предписва хормони.Не искам да ходя вече по лекари,болници,да пия днес едни,утре-други хапчета...ужасно е.В едни ето такива моменти наистина осъзнаваме ,ние хората,колко е важно здравето и колко трябва да сме благодарни,че сме живи и здрави,ние и нашите близки.Аз не пия вече хормони от около 4 месеца и се надявам никога повече да не мина през този огън,защото вярвайте ми ...не мога да ви опиша болката,която усетих,когато разбрах,че няма да родя това бебе.Лекарите като чуят,че не мога да забременея,веднага ми изписват хормони.Ето защо исках да попитам дали има някоя сред вас,която е мама и е била с повечко килца,когато е забременяла.Благодаря ви пак!Извинявайте,че ви занимавам с моите проблеми,но не се сдържах да не попитам Hug  bouquet

# 103
Благодаря ви за отговорите,мили момичета!Лекарите казват,че нищо ми няма и започват да ме тъпчат с хормони с цел забременяване.Преди имах незначителни гинекологични проблеми,имам и един спонтанен аборт,една операция,която не беше необходима.И точно тези "лекари" ме доведоха до + 30 кг.Тъпчеха ме в продължение на 2-3 г.с хапчета.Честно да ви кажа вяра нямам особено на лекарите вече.Но и при когото доктор ,който се занимава с репродуктивно здраве,да ида,всеки ще започне да ми предписва хормони.Не искам да ходя вече по лекари,болници,да пия днес едни,утре-други хапчета...ужасно е.В едни ето такива моменти наистина осъзнаваме ,ние хората,колко е важно здравето и колко трябва да сме благодарни,че сме живи и здрави,ние и нашите близки.Аз не пия вече хормони от около 4 месеца и се надявам никога повече да не мина през този огън,защото вярвайте ми ...не мога да ви опиша болката,която усетих,когато разбрах,че няма да родя това бебе.Лекарите като чуят,че не мога да забременея,веднага ми изписват хормони.Ето защо исках да попитам дали има някоя сред вас,която е мама и е била с повечко килца,когато е забременяла.Благодаря ви пак!Извинявайте,че ви занимавам с моите проблеми,но не се сдържах да не попитам Hug  bouquet
Съжалявам, че се е получило така при теб - на мен една прекрасна млада лекарка ми помогна само за 2 месеца, без да ме тъпче с хормони.

Пожелавам ти скоро да си секси слаба мама

# 104
Благодаря ви за отговорите,мили момичета!Лекарите казват,че нищо ми няма и започват да ме тъпчат с хормони с цел забременяване.Преди имах незначителни гинекологични проблеми,имам и един спонтанен аборт,една операция,която не беше необходима.И точно тези "лекари" ме доведоха до + 30 кг.Тъпчеха ме в продължение на 2-3 г.с хапчета.Честно да ви кажа вяра нямам особено на лекарите вече.Но и при когото доктор ,който се занимава с репродуктивно здраве,да ида,всеки ще започне да ми предписва хормони.Не искам да ходя вече по лекари,болници,да пия днес едни,утре-други хапчета...ужасно е.В едни ето такива моменти наистина осъзнаваме ,ние хората,колко е важно здравето и колко трябва да сме благодарни,че сме живи и здрави,ние и нашите близки.Аз не пия вече хормони от около 4 месеца и се надявам никога повече да не мина през този огън,защото вярвайте ми ...не мога да ви опиша болката,която усетих,когато разбрах,че няма да родя това бебе.Лекарите като чуят,че не мога да забременея,веднага ми изписват хормони.Ето защо исках да попитам дали има някоя сред вас,която е мама и е била с повечко килца,когато е забременяла.Благодаря ви пак!Извинявайте,че ви занимавам с моите проблеми,но не се сдържах да не попитам Hug  bouquet

Пожелавам ти скоро да си секси слаба мама
Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт