Отговори
# 75
Здравейте, момичета!  Hug
Да се намеся и аз в разговорите Simple Smile
В "Култура"-та има растителни мазнини и затова Оги го извади от списъка. Хаясчето тука е консултанта за млеката, ама.. нещо не я виждам от доста време. Внимателно четете какво пише по етикетите  Peace
Не съм питала точно за малинките, но предполагам, че ще са като ягодките по листчетата. Да ви кажа миналото лято хич не гледах грамажите на пъпешите и динята (много ги обичам  Blush), но винаги ги ядях със сирене и с нагласата, че всичко ми е Ок.
Успех на всички в начинанието!  Hug Hug Hug

# 76
Лист 2: малини, къпини, боровинки, черници - 100 г; сини сливи - 2 бр.

# 77
Здравей, Борянче!  Hug
Отдавна не съм те чела във форума. Много благодаря за корекцията по повод киселото мляко.
Наистина човек трябва да чете етикетите, но за съжаление повечето от нас, включително и аз нямаме този навик. А е полезно.
Наскоро от Българска Национална Асоциация на Потребителите разпространиха един Справочник на Е-номерата, джобен формат и все го оставям в къщи като ходя на пазар, а е джобен формат и е дебел два милиметра...

Как върви при теб режимстването?
  bouquet

# 78
Добро утро!  Hug
ianape , благодаря за грамажите! Малко са и едва ли ще ги спазвам, но .... информативно да го има  Simple Smile
Ох, Ванчееее, режима го карам като заек по нанадолнище - трудно, ама.... вече не ми дреме толкова за килата, а как се виждам аз. Всяка сутрин като се погледна в огледалото и си казвам, че виждам една красавица, пращам си въздушни целувки. Чувствам се щастлива. От време на време се докарвам като "кифла" (израза е взаимстван от речника на щерката - означава нагласена мацка, изтупана тежкарка  Joy ) и цял ден се държа като такава - с много претенции и постоянно се оглеждам по витрините (нещо, което иначе не правя  Whistling ) Да ти кажа и аз не обръщах много внимание на етикетите, но сега пазаруването ми в хранителен магазин е като посещение в книжарница - чета, оглеждам... и т.н.
Такива ми ти работи!
Желая ви слънчев и режимен ден!   bouquet

# 79
Ха ха ха
Ох, Ванчееее, режима го карам като заек по нанадолнище

Борянче, направо ме развесели здравата с този израз!!! Благодаря ти!  Grinning

Аз си записах час за консултация при Огнян в петък. Да видим какви корекции ще направи, че и аз нарушавам режима, но нещо малко килца ми се виждат да съм свалила... Искам да разбера дали не бъркам някъде...

Приятен ден!  Hug

# 80
iwanttobeamom, много ти благодаря за отговора. Ти си вторият човек, който ми казва, че кил. мляко "Култура" е много вкусно. Аз кисело ползвам Верея, както ми беше препоръчал Оги, но ще пробвам непременно Културата. В кои вериги магазини се намира? В нашето Фантастико го няма например.

Иначе кафето и аз без захар си го пия, но явно ще трябва да сменя % масленост, колкото и да е малко...

Казваш, че имаш нужда от захар. Изследвала ли си си нивата на инсулина? Аз имах завишени и това беше една от причините след като се нахраня да имам нужда да изям една вафла или нещо сладко. Но ги коригирах медикаментозно и в момента нямам глад за сладко.

Успехи и на теб нататък Simple Smile
Нужда от захар имам предимно преди да ми дойде м. или по време на него.През останалото време,а и сега лятото,всяко сладко нещо,което хапна си е чиста лакомия Blush но сега се държа.Ако ми се яде нещо сладко,хапвам само когато наистина ми се прияде и то много малко,защото иначе после мога да се нахвърля и да изям много по-големи количества.Знам,че не трябва,но съм режимна през 95% от времето.Гледам да ям по едно и също време.днес,обаче,имах толкова мн работа,че обядвах преди 10 мин.А не трябва,не трябва да не се храним повече от 4-5 часа.ами,това е от мен.Аз се меря и тегля всяка неделя.Ще ви пиша как вървят моите мерки. Hug на всички smile3525

# 81
  • София, родом- Силистра
Момичета да ви попитам,  дали може да се комбинира /тиквички, лозови сърмички и зелен фасул/ с кисело мляко?
Пълнени чешки и  кюфтенца/от време навреме/ как ги приготвяте и какъв какъв грамаж е позволен? Позволявате ли си сладолед и колко често, какъв и грамаж колко? А  за таратора какви са пропорциите?  Май станаха много въпросите, ама да не питам за всяко нещо постоянно.

# 82
Привет момичета, аз съм от по старите симеоновки виждам нови лица... супер. Исках да запитам какво стана с другите бременни симеоновки. Отбора от момчета трябва да се е попълнил. Аз се старя да пазя нещо от диетата но нали кърмя пусто ми се яде повече. За съжаление влезнах вчера в статистиката за обрани домове. Адскси гадно е нямам нищо кой знае за крадене ама на влезнали взели ми паспорта и всичките сребърни боклучета, за които си ме яд. Добре че не съч ги сварила с бебо че незнам какво можеше да стане. Много гадно, но важно че ние с бебто сме добре... ще чакам някой да ми подари нови бижута.. имаше един медалион от баба и за него ме най - яд. Е пожелавам успешен режимен ден.   bouquet

# 83
  • София, родом- Силистра
tumpi много е неприятно нещо ти си е случило, нещо което се случвало и на мен и знам какво е усещането, все едно и в душата са ти ровили. Най-важното е, че с бебчо сте добре и както има една приказка "важното е , че сте живи и здрави и дано само това да е имало да губите".

# 84
tumpi, съжалявам за това, което се е разиграло у вас. Разбирам и за медальона от баба ти, че има сантиментална стойност за теб и е ужасно да го загубиш. В крайна сметка обаче всичко материално се набавя, стига човек да е жив и да има здраве, което ти пожелавам от сърце!   bouquet

# 85
Tumpi,съжалявам,мила,наистина!Добре,че не сте били там с твоето съкровище!Горе главата!След всяко зло идва добро!Всичко се връща в природата,така че и твоето ще се върне и то в по-големи количества...ще видиш Hug

Момичета,аз не знаех,че млякото Култура има раст.мазнинии  и затова го спрях сега...а беше най-вкусно от всички,които опитах.Я,кажете,на вас като ви се дояде сладко какво правите?Аз в такива моменти си хапвам малко,че после ако не ям става по-лошо-ям по много.Обаче,се чувствам много зле...направо ужасно.Тия дни смятам да звънна на Оги,че мина месец от както се чухме последно и да прецени той как се справям,но си мисля,че ще имам критики...ще видим. Hugот мен за всички

# 86
1/2 Сникерс + 2 бр. яйца = 2 блока
Оги не ти ли спомена, че може да хапваш сладко в подходяща комбинация?

# 87
  • София, родом- Силистра
Може да ви се стори тъп въпроса, ама на кое викате блок?

# 88
На всеки един ред от колонките в листите, който е сбор от Белтъчини, Въглехидрати и Мазнини. Това е един блок.

# 89
Аз незнаех, че е позволено изобщо сладко, но утре съм на консултация и ще го питам специално. Аз мога дълго време да изкарам без нищо сладко, но идва един момент, в който ми се дояжда и то не шоколад, не сладолед, а бисквита....Миналата седмица си хапнах тайно от себе си. Ако знаех, да не се бях крила от мен си, щях да мушна 2 яйца и някоя маслина след или преди това....

Общи условия

Активация на акаунт