Отговори
# 375
Здравейте на всички, вчера бях при диетолога Огнян Симеонов и от днес съм и аз на диета.
Пожелавам на всички и себе си успех и дано имаме волята да устоим на изкушенията!
 Simple Smile

# 376
Разписвайте се тук, така ще ви е по-лесно с диетата.. а и който може ще ви помага от "старите кучета"  Laughing

# 377
Опитала съм де що има диета, резултат-почти никакъв. Засега това е моя избор Simple Smile
Благодаря ти, maisky sniag, ако имам проблем ще питам.
всъщност засега имам 2 въпроса:
1. Понеже не съм фен на киселото мляко, мога ли да пия само прясно 0,1 ?
2. Мога ли в протеините да ям пушено месо? Има страхотно пушено филе,което ми е много по-лесно да ям
Благодаря предварително   bouquet

# 378
ve, извинявай, че се намесвам преди майски сняг, но първа прочетох питанието ти..
е, ако иска и майски сняг да отговори след мен с нейно мнение по въпроса

На първия ти въпрос - може да консумираш само прясно мляко, щом не харесваш с кисело - не пречи за диетата.
А за втория въпрос - аз лично ти препоръчвам да хапваш чисто месо ( то и там е спорен въпроса кое колко чисто е) но поне не тъпкано с някви химии от сорта на течни пушеци, които не са мн полезни за организма  Peace

# 379
Мерсииии!  smile3525

# 380
Подкрепям напълно Аея. "Браво" имат много хубави шунки-опитай ги.

# 381
  • Сф
"шунка хубава" е оксиморон, за съжаление!  мляко от магазин,било то кисело или прясно -  нишесте!!! това са боклуци, и ако обичате себе си, моля ви, не ги яжте!

защо не каза тук ,че искаш диетата на Симеонов? всяка една щеше да ти я даде! еднаква е за всички! метода copy- paste - print...

# 382
  • Сф
той  не прави за всяка мацка различна диета...не прави и някакъв преглед...така че е едно и също дали от нас или от него.

# 383
danska1977 , напротив - различна е диетата за всяка мацка и то в грамажите и в предпочитанията на храните, които яде въпросната мацка  Peace
Този въпрос е изясняван не веднъж в темите - на всички е ясно, че диетата на Симеонов е по "Зоната" (книга, която я има на книжния пазар и не е повече от 10-тина лева)

"шунка хубава" е оксиморон като "полезно месо" - но това е мое мнение и не се опитвам да го налагам на мацките тук.
иначе на всички ни е ясно, че "хубавата шунка" не струва 7 лв/кг, а 17 лв/кг (не мисля, че имаше нужда да го уточнявам)
Колкото до млякото - и това е ясно - колкото по-нисък процент масленост, толкова повече нишесте (но всеки прави своя избор)
Естество, че режима може да се спазва и с домашни продукти - но надявам се е ясно, че там маслеността няма да 0.1 %, нито 2-3 %, следователно отслабването ще става доста по-бавно  Peace

Е, ако обичате себе си - и аз ви съветвам - четете темите и ще знаете кое е по-малкото зло в магазина.
Аз имено от диетата започнах да се интересувам какво ям и как да го ям  Peace

# 384
  И кое е различното на таблицата на Симеонов? Имам три познати с три еднакви таблици, всяка от тях е на различни килограми и височина. При бременните изписва същото, но в двойни количества Laughing

# 385
Здравейте момичета ! Искам да запитам какви са вашите резултати. Аз спазвам режима от 26.04. Като ви чета как сваляте по 4-5 кг за 1 месец направо ви завиждам . Аз дотук от 56 съм станала 55 кг. Като се меря с метъра резултатите са : - 2 см крак; -3 см ханш; - 3 см талия; - 5 см корем. Как се движа според вас? Много зле ли? Ох, не знам вече. Ям предимно пилешко и риба, сурови зеленчуци,бадеми;хляб, ориз и картофи почти не кусвам, не ми се и ядат, и кисело мляко с криминални съставки. Не съм в България, и не мога да си хапвам 0,1 % масленост. Вода пия много, кафе без захар от години. Бъркам ли някъде  newsm78 Целта ми е да стана 51 кг.

# 386
  • София
Gjia  щом си свалила тези см, значи доре се движиш. Това са ти последните кг и не очаквай да сваляш по 4-5 кг на месец. Може би ще ти трябват 2 месеца за тях. Но все пак си прецизирай диетата - картофи и ориз не се консумират изобщо. Внимавай за количествата също така.

Към момичетата, които обсъждат шунката: защо изобщо ви трябва да ядете шунка? Купувайте си чисто филе - пуешко или свинско, без мазнини, разбира се. Има доста марки на пазара. А шунката е продукт с неясен състав или по-скоро -ясен, защото съдържа заместители на месото Simple Smile

Успех на всички!!!

# 387
Gjia, никъде не бъркаш  Peace
и много точно си написала свалените сантиметри. За две седмици са супер. Освен това ти имаш да сваляш само 5 кг. т.е. нямаш много за сваляне и ще стане по-бавно.
Друго - имай впредвид, че по Зоната се възстановява мускулна маса, което не трябва да те шашка. Сваляш мазнини на сантиметри и възстановяваш мускули, които по разни драстични диети и неправилно хранене първи се губят от организма. Така че споко!

# 388
  • Сф
Gjia, никъде не бъркаш, просто с тази диета толкова се сваля. Повече могат да свалят единствено дебели жени, които имат да махат не 5, а 15 кг! А от 56 до 55 не е резултат. Това е 1 кг, който е загуба на вода, нищо друго. Това хранене е за достигане на някакви нормални мерки и задържането им, но това не означава слаб! И ако ти си и нормалните килограми,естествено,няма какво да свалиш...
И естествено - никаква шунка и нишестета!

# 389
danska1977 , чела ли си книгата "Ние и Зоната"?
Изобщо запозната ли си с автора, който я е написал?  Stop

Общи условия

Активация на акаунт