Отговори
# 540
  • Сф
къде да ти я пратя да видиш за какво става въпрос?

# 541
dori74@abv.bg

Благодаря, благодаря, благодаря!

# 542
Затова Ви моля,  ако е възможно напишете ми малко повече какво се яде, как се комбинира и т.н.
Моля, само не искам да ме разбирате погрешно, не искам да копирам вашата диета или не нещо такова.
къде да ти я пратя да видиш за какво става въпрос?
dori74@abv.bg

Благодаря, благодаря, благодаря!

Да, мисля, че те разбрахме как не искаш да те разбираме погрешно..
Разбрахме те прекрасно..
Аз бях до тук в тази тема и писането в нея - дойде ми в повече манталитета на българина  ooooh!
Леко диетуване на всички и пожелавам мн свалени кг!

# 543
  • Сф
виж си пощата

# 544
  • Варна
Аея, по принцип само чета в тази тема, но твоята реакция ме провокира. Аз пък много се дразня когато един бъргарин ми говори за манталитета на българина. Твоето поведение, може и много българско да е, но не е подходящо в един форум за взаимопомощ. Не виждам нищо лошо някой да попита каква точно е диетата, още повече ако не е от София и няма възможност да посети диетолога. Да не говорим пък че двата му листа ги има навсякъде в нета.

# 545
Здравейте,
интересувам се дали някой си е правил хляб (с машина за хляб) за тази диета и какво точно брашно трябва да се сложи?
След като хляб бонус изчезна, той беше заменен с вита, но те са различни видове?
Дано някой може да ми даде помогне, благодаря предварително

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 11:48 от water

# 546
  • София
момичета Hug, правила съмдиетата преди 1 г и половина и свалих доста. Ходих при Оги през зимата и нямам нищо от летните плодове- например диня, малини колко грама съответстват на 1 блок, също и  патладжаните . Ще се опитам от вторник отново. Благодаря и поздрави на всички!

# 547
  • Сф
water, вземи си пълнозърнесто или ръжено брашно. във всчки магазини ги има!

# 548
  • София
Мацкиии, всички ли сте на море, маалко да побутна темичката ми- от три дни нещо вечер все оплествам- малко бисквитки, малко сладолед иии.... ужас  Embarassed Вие как сте?

# 549
Енита знам за какво ми говориш, знаааам  Embarassed И аз съм точно като теб, до обяд съм режимна, ама следобяд и вечер... а тоз сладолед така ме изкушава... А след седмица тръгваме на море и сме на AI и не ми се мисли.
За патладжаните и мен ме вълнува, че си правя 1 страхотна салата с чушки, патладжан, домати и сирене. Патладжана го броя като чушките - 320 г, ама дали е така... идея си нямам, някой ако може да се включи.

# 550
Здравейте на всички!Доста мнения прочетох за режима на Огнян Симеонов и всички са положителни NeWS10 .Аз съм от Бургас и искам да разбера как може да се свържа с него по скайп и долу горе колко се заплаща за направата на хранителния режим.Имам да свалям около 15 кг Embarassed.Предварително благодаря! Rolling Eyes

# 551
  • София
скайп dietolog и виж първа страница също

# 552
Здравей Енита.Писах на скаипа но не ми е отговорил още.Вече 2 дни.Ти пробвала ли си неговия метод и има ли ефект?

# 553
Енита извинявай видях че си пробвала! newsm10

# 554
Момичета, влизам и аз във вашата тема:) Преди 3 години Симеонов ми направи режим, почнах го, свалих 7 кила за отрицателно време. После дойде Коледа и се излигавих жестоко. Сега събрах сили да я почна пак. Днес отивам да си пазарувам продукти. Ще ви чета:)

Общи условия

Активация на акаунт