Отговори
# 555
  • В страната на бурите
Привет,

от няколко дни се опитвам да се свържа с д-р Симеонов, но телефоните дават свободно. Знаете ли дали не е в почивка?

# 556
Аз наскоро говорих с него и се разбрахме да му пиша в скаип като реша да ми прави режима.Още се колебая дали да го почна.Момичета дайте съвет Embarassed

# 557
  • София
Здравейте всички, иска ми се да възродим темичката. Наскоро бях на консултация при Огнян Симеонов и бих желала тук да срещна други последователи, за да си помагаме взаимно. Има ли такива измежду вас?

# 558
  • Бургас
Аз ще бъда на негова диета от другиден  Peace

# 559
Здравейте! Нова съм. Искам и аз да се включа във вашата групичка! Изчетох де що има във виртуалното пространство по темата за отслабването! Ако можеше само с четене да се отслабва сигурно щях да съм станала като топ модел! Но не би! Имам доста килограми за сваляне! Поне 10-15. Твърдо съм решила да посетя О. Симеонов. Надявам се в най-скоро време! Търся съмишленички, с които заедно да преборим проклетите килограми, защото ми омръзна да си ходя вечно гладна и дебела!  Laughing
Харесва ми мотивацията, с която пишат повечето от вас. На мен за жалост точно тя винаги ми е липсвала! Дано успея да я открия с ваша помощ! Simple Smile
Това е за сега! Ще пиша пак!

# 560
  • София
Здравейте, момичета, добре дошли в отбора!
И аз съм нова в дейността диети и отслабване, така че съмишлениците ще ми бъдат от полза.
*Sesil*, ти за първи път ли ще се подлагаш на диетката, или и преди си я пробвала? Била ли си на консултация при Симеонов или сама си направи програмката?
rabache, и на мен идеята да си ходя гладна и дебела не ми допадна и затова избрах този метод. Дано се справим. Аз имам да свалям 25 кг така че борбата ще е дълга при мен. Успех!

# 561
  • Бургас
За пръв път в живота ми изобщо съм на диета... Винаги съм била слаба...Просто качих 30 кг. през бременността, които си седят че и още натрупах след като родих. Успях за около 20-ина дни със лишение да сваля 5-6 кг. ,но имам още много до нормалните ми 49кг. и реших да се доверя на Огнян  Peace Днес говорих с него. Абе надъхана съм  Crazy ТРЯБВА да отслабна. Не съм се срещала с него, контактуваме чрез скайп.

# 562
  • София
И аз за първи път съм на диета като теб.
Отлично зная за йо-йо ефекта от гладуването и нямах желание да се подлагам на глад, като окончателния резултат накрая да бъде няколко качени килца.
Затова избрах Зоната като метод след ровене по сайтовете.
Аз започнах от събота, но нямам особен успех засега. Явно причината е в главата, т.е. в мисленето. Сега работя по този въпрос, опитвам със системата Техника за емоционална свобода ТЕС. Силно се надявам да се случи ефекта. Но най-важното при мен е, че съумях да спра едно от лекарствата за кръвно, които взимах, сега ми остана другото и измерените стойности са отлични. Дори и само този да е ефекта, който съм постигнала, пак е добре, защото всички лекарства имат и странични неблагоприятни влияние върху организма.
Успех на режимстващите!

# 563
  • Бургас
Еми, остава да сме постоянни и със здрави нерви, за да издържим. Много е трудно, когато никога не си се съобразявал какво ядеш, да пазиш диета. Дано до нова година, бъдем такива каквито искаме-слаби и красиви   Party . Май май, сме само 3-чки засега. Кажи как върви при теб? Как се чувстваш? Колко искаш да отслабнеш? Има ли ефект досега?

# 564
  • София
Здравей, Sesil!
Аз дори не смея да мечтая до Нова година да сваля всичко излишно. Аз имам да свалям 25 кг според Огнян. Той каза, че очаква първите два месеца да свалям по 6 килограма-това значи на 4 Ноември да съм постигнала половината (12 кг). Още е рано да се каже до колко ще успея в това. За мен е по-важна засега тенденцията, че не качвам, а свалям, понеже напоследък за кратко качих килограми без видима причина. Аз съм висока 170 см и съм на 46 години. Не очаквам да стана като фиданка. Моите очаквания са по-скромни.

# 565
  • Бургас
На мен ми изчисли 22кг., точно колкото мисля и аз. Каза, че ще свалям около 200гр. дневно, но аз мисля, че може и повече. Дано имаме добри резултати.  Hug

# 566
  • София
Добро утро момичета, но нямаме нищо против и момчета да се включат!
 Grinning Grinning
Аз днес имам дъгоочакван гоооолям минус в теглото! Но предните няколко дни кантарчето се беше заинатило като магаре на мост и не помръдваше. Пожелавам си от тук нататък все така да е с минусчета!
Да споделя, че аз ходя на работа и на обяд не мога да си тегля манджата на грамаж, хапвам така на око премерени неща-обикновено някакво месо крехко с гарнитура салата и отделно си взимам една шопска салата. Понеже не разполагам със зехтин не слагам мазнина на салатата, а накрая добавям лешници.
Сутрин си похапвам 3 пълнозърнести филийки със съответното количество сирене или шунка, но искам да попитам кашкавала като сиренето ли се взима? Нямам го в моите листчета. При вас как е дадено?
Вечер си пека на конвекционната фурничка филенца, рибка... Много полезна се оказа за диетката ми.
За закуските обикновено си взимам плод с някакъв протеин или мляко и лешници.
Надявам се да споделите вие как се храните.
Искам да попитам, ако някой знае да сподели откъде мога да си купя стевия за подслаждане?
До скоро и успех!

# 567
  • Бургас
Поздравления за минусчето  Hug А сиренето и кашкавала, поне при мен са на едно написани (или едното или от друго, или от двете по равни количества), но задължително обезмаслени трябва да са.

# 568
  • София
Благодаря ти, Sesil!
Обезмаслени сирене и кашкавал не купувам. Дори не пише какъв е процентът на мазнините на тези, които взимам. Един път купих нискомаслено сирене на Маджаров, но имаше неприятен, застоял вкус, полуразвалено беше. Явно не се купува и застоява. Ако някъде в София около Младост има хубави и пресни сирене и кашкавал, моля кажете.
Да питам нещо малко извън темата-много се впечатлих от идеята да пробвам детоксикация на организма чрез детоксикатор. Става въпрос за процедурата, при която са потапят краката във ваничка със солена вода, в която са потопени електродите на уреда. Цената е около 20-25 лв за сеанс. Но не зная къде да отида. Иска ми се да пробвам и ако съм доволна да си закупя за в къщи такъв уред. Ако някой има впечатления по въпроса моля да сподели.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 19:52 от merian64

# 569
Сиренето и кашкавала на маджаров light са май единствените, които аз съм виждала на пазара със съдържание под 10% мазнини.
Но, от сега да кажа че през цялото време на режима нито веднъж не съм купувала от тях, само за прясното и кисело мялко спазвах изискванията, а резултатите ми бяха добри.

merian64, и аз съм в Младост и никъде не се сещам за "пресни" такива  Confused
Освен на пазара някоя баба, ма отдавна не съм виждала да ти кажа.

Относно детоксикатора с ваничка - миналата година аз и моето семейство направихме по около 10 процедури всеки. Мога да те уверя, че не се отслабва, ако това е целта. А дали сме се детоксицирали не мога да кажа, защото сме здрави /слава Богу/ и не сме си правили изследвания преди и след. Така че, merian64, ти си решаваш  Peace

Успех на отслабващите, диетата е приятна и лесно изпълняема. Само трябва да сте постоянни и резултатите са сигурни.

Общи условия

Активация на акаунт