Отговори
# 600
Някой смятал ли си е колко му струва в парички храненето примерно за седмица по режима на Оги?

# 601
Добре, аз отново съм на линия, адски несериозна съм. Ходих при Оги май месец,ама после не знам как и защо развалих всичко-т.е не направих нищо. Сега съм обезсърчена-празници, банкети, а аз не мога да облека нищо свястно. Имам да свалям много, така че си измъкнах листите от Оги и от днес съм на линия. Притеснява ме обаче, че през останалото време не съм яла толкова много, а виждам че някои качват. Абе трябва да успе този път, тия 30 кг трябва да се махнат  Naughty
Така че стискайте палци, искам да сваля тая торба цимент от себе си Simple Smile

# 602
здравейте сладурки,
и аз се присъединявам към вас за малко отслабване преди голямото коледно и новогодишно плюскане  Laughing аз съм ходила при Оги 2007 г, не си спомням колко време спазвах режима, но определено имаше ефект....но, сега след 3 години, 5-те излишни килограма пак са си на лице и мисля до празниците да мина пак на режима....
пожелавам успех на всички и на себе си, ще се подкрепяме и ще успеем..... Hug

# 603
  • София
Здравей, Буба, добре дошла при нас. За съжаление темичката е замряла, но това не значи, че ние сме изчезнали, тук сме си и продължаваме кога с повече, кога с по-малко успехи.

# 604
Хайде де, никакви ви няма...малко подкрепа поне... Simple Smile забравили сте си от всякъде темичката....благодаря merian64...Simple Smile цунки, цунки, цунки....

# 605
здравейте!!! бих искала да попитам за д-р симеонов, ефективни ли са  диетите му, с години съм поддържала едни килограми и сега малко  ги качих и това е проблем за  мен .ако може да ми дадете някакви координати на диетолога  ще съм мн благодарна или поне  някакъ съвет , мерси предварително

# 606
  • София
Здравей, добре дошла. Телефона на Огнян Симеонов си е стария: 0898 937 677. Но е сменил приемната и вече се намира някъде за Топлофикация София-централното управление в Борово. Той ще ти обясни адреса най-добре.

# 607
Здравейте момичета и Честита Нова Година!

Нека тя ви донесе много здраве, усмивки, спорт, танци, разходки сред природата, приятни емоции и свалени килограми! Simple Smile

Бих искала да попитам за телефона на Огнян Симеонов, последния, който е даден тук във форума не е актуален, дава ми "номера който избрахте е грешен"  Sad

Хубав ден!   bouquet

# 608
  • София
За много години и от мен- това е актуалния телефон 0899 937 677. Съжалявам, сбъркала съм предишния път една цифра.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 12:52 от merian64

# 609
Здравейте отново!

Благодаря за телефона, обадих се и имам час за консултация, но...забравих точния адрес Simple Smile Борово, ул. Ястребец, но не помня кой номер, знаете ли какво да търся там - някакъв вход на блок ли? Не ми се ще да му се обаждам по 100 пъти на човека, тя улицата е малка, ако знам какво търся  ще го намеря...надявам се  newsm78

# 610
  • София
Не е малка улицата, но довечера ще видя кой номер точно беше. Ако знаеш къде се намира централното управление на Топофикация София-намира се на гърба й. Ако си пеша и си пред управлението, пресичаш паркинга, който е ограден с ограда, но има врати за пешеходци, преминаваш покрай друг паркинг и отляво се вижда един нов комплекс от кооперации от затворен тип с портиери. Звъниш на звънеца и портата се отваря, след това пак така на външната врата. Намира се на 1 етаж отляво.

# 611
Благодаря за отговора, но аз ходих днес сутринта, полутах се, но го намерих Simple Smile И вярно, улицата не е малка, и някак странна...по средата затворена за коли...после продължава...добре, че бях пеша Simple Smile

Купих си стевия за подслаждане, сега пия кафе с нея...не е много сладко, но е добре, усещам някакъв по-странен вкус, но не е неприятен Simple Smile

И да се оплача - оказа се, че съм ужааааааасно шишкава Simple Smile То аз си знаех, ама чак пък толкоз...не очаквах  Sad 36 % мазнини...при норма 22 %...

# 612
Здравейте на всички дами...Приемате ли нови членове във форума??  Party Искам да ви попитам (тъй като успях до някъде да прочета коментарчетата) как работи д-р Симеонов по скайпа и дали все още е актуален,защото му писах,но той не ми и отговори (за сега де) Предварително Ви благодаря красавици  lovekiss

# 613
nailoncheto, по добре го потърси по мобилния и си уточнете консултация по скайп.
Можеш да внесеш таксата му по банков път.
Имай на впредвид, че обикновено не е точен. При мен е закъснявал и с час.
Успех!

# 614
Пит много ти благодаря.. снощи ми отговори доктора,но исках също така да знам как съставя диетата по скайп.. Как протича процедурата...? Някой ако знае моля ви кажете ми преди да съм си дала парите   love001  love001 

Общи условия

Активация на акаунт