Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви решения бяха взети относно изборът на вестителки?
Какви са рисковете от увеличаване на течението по време на бременност?
Какви са опциите за избор на вестителки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви решения бяха взети относно изборът на вестителки?
Форумът обсъди различни възможности за избор на вестителки. Предложено е всеки да избере своя собствена или да се създаде общ списък с телефонни номера на желаещите. Някои майки вече са избрали своите, докато други все още не са сигурни за датата на раждане и поради това не са решили дали да се присъединят към списъка.
-
Какви са рисковете от увеличаване на течението по време на бременност?
Увеличаването на течението по време на бременност може да бъде причинено от различни фактори и не винаги е проблематично. Въпреки това, някои майки изразяват притеснения относно този симптом. Възможните рискове включват възможността за изтичане на околоплодна течност, което изисква консултация с лекар. Някои майки споделят, че увеличеното течение може да бъде нормално в последните месеци на бременността.
-
Какви са опциите за избор на вестителки?
Форумът обсъжда различни опции за избор на вестителки, като предлага методи като избор на конкретна вестителка или съставяне на общ списък с телефонните номера на желаещите. Някои майки вече са избрали своите вестителки, докато други все още не са сигурни за датата на раждане и поради това не са решили дали да се присъединят към списъка.
-
Какви са препоръките за контролиране на болезнените контракции по време на бременност?
-
Какво е Нутри-Маг и за какво се използва?

Та той няма как да си взима почивен ден, затова се налага аз да я чакам...дано само няма багаж, че ще си го носи сама жената, нищо че е на 75 години...Аз няма как да и помагам...А утре сме канени на гости и се чудим нея какво ще я правим...Много съм бясна
Плюс това от вчера корема все ми се втвърдява, май ще трябва да увеличавам дозата магнезии
И мускулите на краката ми се схващат
С болезнени контракции не бива шега! 
, ама нищо нека си ритка, мама после ще спи, каква друга работа си има 
Днес сме сърдити с него и не си говорим 
що тъй
Супер е за разходки!
Довечера съм на форумска среща, та ето ми повод да се въведа във вид, най-накрая
Имам чувството,че каквото и да и кажа,все няма проблем и за това вече смятам за ненужно да и казвам,излиза,че я притеснявам за глупости 

При което мъжът ми
Дано Хриси да се оправи бързичко,дано да няма болни дечица,че кой знае колко деца са пили от студената вода 

Много са неприятни,но при мен бързо отшумяха.Правех си бани със смрадлика!