СЕПТЕМВРИ - 09'26

• 10 361
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
По тзи система с датите Станислав трябваше да е момиче,а второто момче LaughingОказа се обратното JoyПолът си е чиста биология,никой не може да знае кой хромозом е оплодил яйцеклетката в дадения момент.
Аз лично не вярвам на такива таблици и изчисления
Добре дошла на новата мама!
Атракция,честита прическа!Чакаме снимки!

# 91
Аз знам пола на бебчо, но ми е любопитна самата система, защото някак ми се вижда странно, че може да се изчисли това нещо. Ако може да се изчисли, значи има някаква закономерност (или периодичност), а според мен това е Божа работа. Просто ми беше любопитно и ако някой успее да я публикува, ще се радвам. Пък и ще си коментираме дали на всички е вярно.  Grinning

това с нужни и ненужни неща, дали не е най- дългия пост на света smile3532
Права си. И аз като видях какъв чаршав е, се отказах. Не съм такава ентусиастка в момента  Laughing

Да ти кажа майка ми ми е казвала че едно време мен ме били правили по тази система newsm62, защото в рода им само момчета имало, всички внуци-мъже и тя взела от някаква нейна приятелка, смята с баща ми и така ме направили newsm53

# 92
Оооо по тези системи вече второ "женско" правя, а то все мъжко излиза.
Сега уж не се знае пола още, ама пак си предчувствам, че ще е момче.

# 93
Доколкото знам системата е следната:
Счита се, че кръвта на жената се обновява на всеки 3г., а тази на мъжа на всеки 4г. Преброявайки през 3 от годината на раждане на жената и през 4 от тази на мъжа се вижда чия кръв се е обновила по-скоро към датата на зачеване.
май така беше.

# 94
Леле мацки, вие ме разбихте направо. Заклевам се!  smile3521

# 95
Хм, на мене сметката не ми излиза.

# 96
Здравейте ,
аз си полежах три дни в болница ,заради болничен ,че иначе не дават ,но поне направихме пълни изследвания и гледаха бебчо .
Добре е -голям 1,200 кг.-най вероятно ще се роди по -рано ,пак размахва мъжки атрибути ,та уж няма грешка за сега -мъж е .
Някой беше писал за повече количество околоплодна течност -на мен също са ми го написали в епикризата -"леко завишено",но там нищо не ми казаха , а аз го прочетох в къщи ,та ще ходя пак да питам какво е това чудо.
Иначе хемоглобина ме е 104 ,та ми изписаха и хапове , а сега като ви чета ще отида да потърся сусам и елда ,че и те вдигали.
А Магнерода аз не съм го спирала още от третия месец.

А по тези системи на смятане ми излиза -момиче ,така че ще видим ,да е живо и здраво -рекламация няма да правим.
И при мен е различно шаването -понякога слабо , а онзи ден щеще да ме побърка -цял ден не спря да ме рита .

Купих си и крема -Лансинох ,но лекарката каза от август да го почвам ,че било рано -50 мл. за 24 лева от Санита има и малки опаковки  за 14 лева ,ама аз взех голяма..

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 16:04 от tony25

# 97
Сега ми звъня една колежка да изчисли какво ще е бебето ни по някаква система на свекърва й, която винаги била вярна, та се оказа,че ще е момче.

Atrakcia  тази система с датите на раждане на тебе и мажа ти ли е ??? Ако е тази е МНООООГОГОО ВЯРНА да знаеш и майка ми смята по нея и познава на всички  Joy

Идея нямам каква е системата-поиска ми на колко години и месеци сме били двамата в момента на зачеването , както и месец и година на зачеването. Нещо с кръвта свързано-обмен ли беше,какво ли? Другата седмица ще ходя за 1 ден на работа и ще й я искам да я видя  Wink Но ми каза 100% момче, винаги познавала свекърва й  Mr. Green

# 98
# 99
Здравейте и от мен.
Честито на рожденничката жива и здрава да си и едно здраво бебе през септември.
Добре дошла на новата мама, леко бременеене ти желая.
Аз също имам стягания на корема но не са болезнени, само като повървя повече се появяват

# 100
  • София; Дружбето
И майка ми смята по тази система и излиза вярно. Взима се в предвид дали някой е дарявал кръв, претърпял операция и тем подобни. Бате беше давал кръв и мама се бъзикаше, че ако направим бебето до февруари, ще е момче и после 2 години само момичета Joy и то взе, че излезе вярно. За Миша също смята и позна.

# 101
Днес бях супер активна!От 9-13 бях на вън по задачи и после изчистих,измих,подредих,сготвих,изпрах newsm44,накрая се наядох като прасе и сега ми е супер тежко и надуто!!!!!!
 на мен ми излезе момче че трябва да е newsm10(просто за забавление,иначе не вярвам на никакви системи,важно е кой сперматозоид е стигнал пръв Wink  )
Добре дошла на новата мама!
честото на рожденничката!

# 102
Благодаря ви за топлото посрещане. Виждам, че Цвета е тук.
Дружбенки къде си правите разходките?

# 103
Ей така, от любопитство, сметнах по тази формулка... Невеня я позна.
Ама това го дава пак женско, пък то не е   newsm78
Аз понеже не съм сигурна дали сме го направили в края на декември или началото на януари, сметнах и за двете - и в двата случая се получава четно число... т.е. момиче  Thinking
Ще го видим септември със сигурност  Mr. Green

Детелини, честит празник!
Много здраве и любов ти пожелавам!

# 104
  • София
Детелини честит рожден ден
Миринда ти си намерила най-ефикасния начин да си изчистиш бъбреците от камъни Grinning То не е за смях....Пий повее вода!
Чопър права си за записването за кърсовете на 9 месеца Peace ама аз разбала недоразбрала се заредих там и все пак влязох.. Да благодаря на Цвета чието място ползвах на курса Peace и благодаря на Ксантипа, която ми пазеше място и се оказа едно очарователно джобно гадже.
Да ви кажа не беше лошо на лекцията, само дето аз за 2 часа и половина се изкривих на стола. Голямо съм мрънкяло. Бях си изключила телефоните и като свърши лекцията гледам мъжа ми звънял 17 пъти на единия телефон и 13 пъти на другия. Забравил, че съм на курса и се притеснил невероятно. Идвал до вкъщи да види защо не дигам, ходил до Пирогов да ме търси, звнял в КАТ да пита дали има катастрофа с моята кола...беше ми много ядосан, меко казаноо. Едам съм го успокоила
Малта тая система за пола дали важи за близнаци?
Не помня кой пита - Магнерот пия 3х2 от 5-6 месец.
и друго щях да пиша, ама пусти бременилски мозък newsm7
Цвета Киара дано дечицата са здрави и в детската да  са по-отговорни към дечицата

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 18:34 от bubara

Общи условия

Активация на акаунт