Отговори
# 120
Гуд морнинг от нас!
Гледам организацията продължава и много ви се радвам  love001
Където и да решите накрая,ще си изкарате супер-хем среща,хем почивка,хем и татковците ще се запозанят и ако си допаднат може и те да си общуват в някой форум Joy
Зъбче,честит рожден ден,мила!Прекрасна възраст-жена в разцвета си!Да си жива,здрава и много обичана! Hug
Туту,чакам  Марти да каже дали са навити за Ксилифор/понеже ни се играе волейбол/,може и други познати да извикаме да стане по-весело.
Момичета аз отивам да правя закуска,че до сега се излежавах  bouquet

# 121
Да,наистина можем ориентировъчно да изберем дата и място,пък резервация като понаближи-примерно 2-3 седмици предварително.Мисля,че би било много рисковано да се изсипем толкова хора,пък и с бебета,без да сме запазили стаи!

Аз от 3 дни започнах да давам пюренце от морков,а днес дадох моркови с картоф.Ралица направо ще излети от шезлонга от кеф! Laughing Яде,отваря си устата като голям човек и си чака лъжичката!Аз мислих,че ще е голямо цапотене и плюене,но детето яде сякаш досега все с лъжица е хранено...От мерак сутринта ходих за пюренца,въпреки черните облаци над София.Само не ми е ясно след колко време трябва да хапва цяло бурканче(125 гр)..Много съм нетърпелива,значи!Уж щях да изчакам началото на 6-ия месец,пък едва устисках до началото на 5-ия... Crazy

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Марти, аз се прибирам тази вечер на Търново, така че скоро ще се организираме Mr. Green
Ламтурниче - моя син ги има същите проблеми. Ако не спи следобед е супер неспокоен и сънува цяла нощ. Реве, пищи и ако се опиташ да го успокоиш все едно дава заето Sad Много е неприятно и стресиращо, защото се случва да плаче по час, час и нещо Sad Сега откакто е по-голям, лека полека се регулират нещата. Дано и при вас се оправи  Hug

# 123
Честит рожден ден, Зъбче![/size][/color]

Аз май вчера мярнах в Морската wondertedy7, не съм убедена, но като гледам снимки, май си беше тя. Часът беше около 18.30-19.00 и вървеше с още едно момиче, което буташе количка. Не съм сигурна, че е тя, но като гледам снимките в подписа....

Що не се обади бе жена  Grinning щяхме да се запознаем Party Ние с Ламтурника и Лукрециана и Десита си се срещаме редовно ама никой друг не ни връзва  Confused
Ами аз съм слаб физиономист и не бях сигурна....другия път обещавам да се обадя. Пък и таткото ни препускаше напред с количката - имахме среща с приятели и закъснявахме Embarassed

# 124
  • пак там
Да,наистина можем ориентировъчно да изберем дата и място,пък резервация като понаближи-примерно 2-3 седмици предварително.Мисля,че би било много рисковано да се изсипем толкова хора,пък и с бебета,без да сме запазили стаи!

Аз от 3 дни започнах да давам пюренце от морков,а днес дадох моркови с картоф.Ралица направо ще излети от шезлонга от кеф! Laughing Яде,отваря си устата като голям човек и си чака лъжичката!Аз мислих,че ще е голямо цапотене и плюене,но детето яде сякаш досега все с лъжица е хранено...От мерак сутринта ходих за пюренца,въпреки черните облаци над София.Само не ми е ясно след колко време трябва да хапва цяло бурканче(125 гр)..Много съм нетърпелива,значи!Уж щях да изчакам началото на 6-ия месец,пък едва устисках до началото на 5-ия... Crazy

Цитирам моето педи: първи ден - една лъжичка, втори - две, така - докато стигне цялото бурканче на хип. Обаче моят една седмица кара на по цяло  бурканче, ама след това - както му е кеф: понякога с кеф го изяжда, понякога по 5-6 лъжички едвам яде. Не го карам насила, допива си с мляко.

# 125
Честит рожден ден на Зъбчето да си жива и здрава много обичана и обгрижвана и малката Таня безкрайно да те радва.
 За срещата аз мога да цитирам Ламтурника  Mr. Green . Всъщност още не съм говорила с половинката ама може и да се навие.  newsm78 ще видим има много "ако"
 Гледам почнали сте вече с пюренцата. То и аз така опитах да му дам. Почнах с картоф - прие го като най-гадното нещо на света 3-4 дни. Минах на тиква - съвсем малък напредак. Едва на втория ден се нави да хапне 3-4 лъжици с охота иначе си беше борба. Той се забавлява да лови лъжицата, аз да целя между ръцете му ......мъка. Сега си мисля да поизоставя нещата, явно не е готов още. След седмица две пак. Или пък се чудя дали да не пробвам с морков  Thinking много го ядяли. Ама много гадно смърди това  Sick
 Та в тоя дъх да почнем още един мини конкурс " първи преживявания с пюрето" hahaha

# 126
Гея,обаждай се за срещичкаааа!

# 127

Аз започнах да записвам мамите, татковците и бебетата за срещата. Що някой все пак не пусне анкета за датата. Аз не знам как.

Аз ще пусна анкета за датата и за мястото ако искате,но ми кажете примерни дати и места... А ако искате може също да си пишем на първа страница  имената и бройката на тези,които ще идват.Така лесно ще добавяме или махаме нови желаещи или отказващи се.И така лесно всеки ще може да види дали срещу името му бройката е точна и дали въобще е добавен.Казвам го ,за да не стане обърквация,защото съм убедена,че повечето мами все още незнаят съсъ сигурност какво ще решат дотогава...

За анкетата ми трябва и някакъв краен срок за гласуване.Все пак ще трябва да се резрвират места и бройката трябва да е уточнена доста предварително..

може да напишем 3 дати,да речем 25.08 01.09 и 06.09
като градове да изброим няколко и чак като изберем града да уточняваме хотели Peace а и може всеки да каже дали цени около50-60лева максимум са много за да знаем на какво дса се мятаме Simple Smile

# 128
Здр.сладурки, тези дни нямах много време и за това не съм писала.
Да знаете колко съжалявам, че съм изпуснала Пловдивската среща.Но др.път ще дойдем.
Ние вече си папкаме всеки ден пюренце, но за сега сме само на плодово и моята мома си го папа, първата лъжица е зор, но като види че е сладичко си го изяжда цялото и за още пита(не едно бурканче, а около 30-40 гр.)Много й харесва да ми лови лъжицата и аз й давам и една на нея да се забавлява и така се справяме.
Сега се връщам да чета и после пак ще пиша.
Хубав ден. Hug  Hug  Hug

# 129
Фокси  и ти си права. Избираме града, резервациите може и по- късно както е казала толо. Да е  хубаво времето само и найстина нека да е около почивните дни 5, 6 септември или някой др weekend. Мамите сме лесни, ама нали татковците ходят на работа. Rolling Eyes Нашият тати ходи и събота на работа, ама все ще измислим нещо Hug
Мисля си, че дори и да не спим в един хотел няма да е фатално, ще се съберем на някоя поляна и ще си направим пикник най- накрая Joy

# 130
Деси06,хвърлих едно око при априлките.Въпросната мама се е похвалила,че коликите им са поотминали и то само ден след като си писала в темата... Shocked

Мами,а какво мислите за Арбанаси до В.Търново... newsm78 За цените аз съм ОК,стига мястото да е хубаво и да си заслужава! Heart Eyes

# 131
Деси06,хвърлих едно око при априлките.Въпросната мама се е похвалила,че коликите им са поотминали и то само ден след като си писала в темата... Shocked

Мами,а какво мислите за Арбанаси до В.Търново... newsm78 За цените аз съм ОК,стига мястото да е хубаво и да си заслужава! Heart Eyes

Тъй като сме от този край съм много за и Арбанаси Hug
Прекрасно е, въздуха е чист, има мн къщи за гости и хотели,  на прилични цени са нощувките и прекрасна панорамна гледка към Велико Търново.
Сега май най- накрая му правят и канализация, че с тези ями лятото не е мн приятно там Crazy

# 132
  • пак там
Ей го на мама бъдещият пътешественик Simple Smile

# 133
Момичета , благодаря ви за милите думи, но и ние не знаем на какво се дължи. Тя имаше един такъв период и преди, продължи от 1,5 до втората и  година. Тогава педито ни казваше, че може би и растат последните кътници. Ама вече е почти 5 годишна, не знам има ли да растат някакви зъби сега. Питали сме я , разбира се, измисля си нещо за момента. Например, ако я попиташ: "Боли ли те нещо, маме?", казва:"Да, боли ме." "Какво?""Ами, не знам.", "Сънува ли нещо?""Да, сънувах""Какво?" "Ами, не знам, нещо страшничко." И тук вече я виждаш как започва да съчинява на момента нещо. Единствените и правдоподобни разкази бяха веднъж като разказа, че сънувала, че била грозна и никой не я искал и другия път, че сме я били изгубили и дошъл един полицай да я вземе. Питали сме в градината, при тях през деня няма никакъв проблем. А ходи в градина, където майка ми е работила дълги години- много добре я гледат и и угаждат даже повече, отколкото в къщи. Исках да я заведа при психоложката на градината- тя излезе в болнични заради майчинство, друга ще назначат чак септември, а не знам как стоят нещата с прием по ЗК и има ли изобщо такъв.Чувала съм, че платения прием е много скъп- по 40-45 лева на сеанс.За веднъж можем да си го позволим, ама ако трябват примерно 2 приема на седмица? #Crazy Вечер си мисля, грях ми е на душата, че има някакво неврологично или психично отклонение. А сутрин на трезва глава си мисля, че иска да привлича внимание, заради бебето или изживява някакъв стрес. Тя не проявява ревност по никакъв друг начин, гледаме да я занимаваме и забавляваме, за да не се чувства пренебрегната, но вижда, че мама е в къщи всеки ден с бебето, а тя е натирена на градина(не, че преди не ходеше, много и харесваше даже), че чисто физически, колкото и спокойно да е бебето, грижите по него са повече. Не знам. Пробвахме различни варианти- да не даваме изобщо шоколад, да не би да е от него, да не се караме за нищо, да не би да се натоварва, вечер преди сън дълго да се занимаваме и гушкаме. Е, продължава да реве. Отскоро и даваме едни хомеопатични успокоителни Седатив ПС, надяваме се да подействат, защото иначе ние ще ги пием, поне да не ни пука.Искахме да я запишем на плуване- хем да се калява, заради третата сливица, хем да каталясва, та да спи, ама не я взеха, че е малка. Все още търсим треньор, който да я вземе. Следващата седмица ще я водя на невролог. Ако някой има познат екзорсист- да звънка. Mr. Green
Благодаря на алхимичето, гея, толо, както и на Теди и Юлето, които натоварвам на живо като се оплаквам. Засега стискаме зъби и го караме с надеждата да е период и да отмине. Само вечер си позволявам да се стряскам сама и да си мисля, че може би и има нещо. В най-лошия случай има да устискаме още някакви си 12 години, след това ще си хване гадже, той да я утешава. Mr. Green

# 134
за Търново и аз съм с две ръце Hugбях бремена 5-6месец като бяхме за 3 дни на почивка с едни приятели наехме си цял апартамент за 50лева,не в хотел ами в обикновена къща но беше много готино,2спалнои огромен хол с кухненскки бокс и много яка тераса.

Общи условия

Активация на акаунт