Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 055
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Здравей те и аз да споделя опита с пишлето. Ние всяка вечер по малко го забелвах и почиствах но се оказа че под ципата събира смегма и се поду и стана едно голямо червено,при което отидах при педи и за сек му го обели каза да почиствам с риванол и 2 дни с антибиотична паста. Първия ден проплакваше до като пишка но после се оправи и сега всичко е наред. И аз съм за ранното оправяне имах ме съседче на което му го направиха на 4 годинки вече е в пубертета и още го помни

# 256
  • Бургас
Музее забраила съм сичко Embarassed
Ама кат си дода ще сде разберем нящо Laughing
Отивам да мия наакано дупе Grinning

# 257
  • Варна
Пишлето ние го забелихме при уролог обаче преди няколко месеца. От тогава при къпане също придърпвам.Обаче въпреки придърпването то започна пак да се затваря и явно пак трябва да ходим да го мъчим детето. Още ми е пред очите как плака цяла нощ и ден от болка.Но наистина е по-добре сега,отколкото като по-голям, защото помнят и си създават разни психози.

# 258
Наде,Музе и да не ме забравите и аз ще съм там когато кажете  Hug

# 259
Здравейте. Първо да кажа, че нищо не съм чела и то от поне две теми. Ще наваксам по-нататък. Правя едно бързо включване, колкото да напомня за себе си.  Sunglasses Ние сме на почивка, всичко е страхотно, включително и времето. На малката много добре и се отразява и вече пет дена е невероятно примерна, пу, пу.. Но тя има тренинг, така или иначе. Успя да направи и тен. В интерес на истината, баткото ни съдава повече грижи, но той си е лудетина, какво да се прави.
Ето малко снимки, ако ви се гледат: Цък
Приятен уикенд на всички!

# 260
Лелееее, Клото, направо ви завидях Laughing Hug Екстра й е на бебочка, чак и на мен ми се приходи, ама....няма тая година (само каката с таткото ще пращаме) Laughing

Ама така ми се идва и на мен на Плевен Sad Sad Sad, ма само таралеж в гащите ще си сложа....Път е....
Добавяйте заглавията, че ще ги забравим. Музе, пиши си ги и ти някъде по компютъра.
Ще качвам снимка с ролерите, да се смеете

# 261
# 262
  • Бургас
Кло много е пораснала Рони Hug
Приятно дообикаляне Grinning
Мецанке ма ти верно душа под наем носиш ей Naughty
Да си хапваш,че ще изчезнеш Hug
Иначе си кънкьорка и половина близо две hahaha
Снимките на твоите принцеси са жестоки Hug
Ааааа и май не съм ти казвала ,че Алекс ти е одрала кожата Heart Eyes
Мен днес ме е налегнал такъв мързел,че още не сме излизали
и май днес ще си стоим в къщи Blush
Никол ме изуми днес спа 2ч наобяд Shocked
А хапването нещо не и спори днес
в 10,30 изяде 150 каша,в 13,30ч изяде 60 пюре
и чак сега изпи 150АМ.
Не че е гладна,просто не яде с апетит -най-вероятно и е топло.

# 263
Неди, след малко почвам да папам Mr. Green (най-сетне ooooh!)
И Мешка не ще да яде тези дни много много.... Млякото си го пие,де, бисквити хапва, ама манджите newsm78

# 264
  Ха, добра вечер и от мен!Време няма..уикендите са за мъжо! Joy Днес много хубава разходка направихме и ми подари страхотен анцунг Адидас понеже си нямам, летен с три четвърт ръкав, много го харесах.С тия дрехи за офиса ми това лято сменях гардероба..че то рокли, поли, сака..смешка пълна щях да съм на парка та се обзаведох.Останаха сега маратонки да избирам, но зор ще е че екипа ми е тюркоазен с жълт кант.И с раничка на Пума се сдобих много сладка. Най-важното да кажа:ЗЛАТЕН мъж имам ей! Heart EyesВечерта бях на кафе с мои съученички и детето, а той изчистил цялата къща и сложил масата.Аз пък го зарадвах със сладолед и биричка.
   Та, така много съм щастлива!

Клото, аз те знам че си русичка Hug Много хубави снимки, децата щастливи - жалко че сладурка не е харесала водата, но по-нататък трудно ще я вадиш от там сигурна съм.Страх я е още вероятно.Ние първите дни на септемри ще ходим на море с малкия и се надявам да му хареса.

Мецо, как ги караш тия ролери бре?Мен много ме е страх от ролери, колела, скейборди...иначе коли, джипове..никъв проблем!Кво ли не съм карала страх няма, ама тия дето нямат седалка с колан и покрив не са за мене Joy

Неди, как си ти?От де тоя мързел?Ти си хайманата на групата! Hug

Пуки, съвсем до долу ли забелваш пишлето?При нас няма никакъв проблем, но го правим до най-долу и по 10тина пъти на вечер.Доктора каза така, а по нататък и по -малко, но сега да не зарасне.

Айде сега ви оставям!Лека и спокойна нощ Hug Heart Eyes

# 265
Привет и от мен! Тия дни успявах само да Ви изчета, но направо нямах сили да пиша. Поработих малко и много ми беше съвестно, че оставих Алекс на баба и тати да я гледат Embarassed. И ние минахме консултацията-вече сме 7, 860кг. / +220 гр. /  и 71.5 см. /+ 1 см /. Намалиха ни витамин Д на 1 капка дневно, защото фонтанелката почти се е затворила. Попитах и за Дентокинд-3 по 1 т. разтворена в чаена лъжичка вода. На листовката видях, че има и други лекарства от тази серия-Имунокинд, Гастрокинд, Дормикинд и Ентерокинд. Мисля, че Надето беше споменала за Имунокинд. Кажете впечатления. Това е засега от мен. Лека нощ и сладки сънища и на мамчетата и на бебоците.

# 266
Здравейте, къде сте забегнали в тия жеги  Mr. Green Аз по цял ден съм  на разходки, но се крия от слънцето по паркове и пейки  Mr. Green Днес е изключение Laughing малко да си пооправя къщата, че...
Мецанке, как се справяш с тия кънки  newsm78 аз сигурно от земята няма да стана  Laughing
Клото момата се е уплашила от по хладката вода Mr. Green
Ние следващата събота отиваме да се цопкаме в морето  Mr. Green
За капките, аз давам по 2 че фонтанелата не ми се вижда да се затваря  newsm78
АЙде слънчев ден, с мнооого усмивки Hug

# 267
  • Бургас
Добър ден прекрасни  Hug
Криско честито ти новисти и пу-пу на мъжо ти Grinning
Вили аз вече съм фен на Имунокинд-а Peace
Смятам да го давам още няколко дни,за да съм сигурна в ефекта.
Ели цапа-цапа Laughing дано и малката шефка одобри голямата вода Grinning,
И да си кажа,че толкоз къно се включвам щото  направихме първи плаж smile3534
Реакцията на Николе беше следната
1-изобро не и хареса допира на пясъка и следователно-РЕВ
2-изобщо не и хареса водата/доста е студена и на това го отдавам/
и следователно-РЕВ
3-изобщо не искаше да седи сама на хавлията и следователно-РЕВ
беше си истинско приключение Laughing
Тези 3точки се развиха за 30мин.
После се поуспокои /щото беше залепена за мен/ sling
и 90% от хората си помислиха,че я кърмя-хихихи.
 После си хапна160гр. кис.м-ко с бисквитки feeding
поигра си с Николай  "хапна"си мидички Grinning
и заспа,нооо все така гушната в мен.
И когато се събуди беше ухилена като краставичка ,
но вече стана 11ч и си събрахме нещата да се прибираме.
Та имам надежда за следващия плаж да се представи по-добре Grinning
Снимки ще кача после Peace
А мен ме досрамя и не се разсъблякох,
щото съм   261uu едни палааааски Embarassed
Честит 9-ти месец на Веси на Съни Hug
Честит 8-ми месец на Ати на Гуавка Hug

# 268
ееее Nedialka, много ти завиждам че живееш на моренце Sunglasses и си правите плажче когато си поискате  grinning039

Ние другата седмица отиваме за Велинград, ще седим там 2-3 седмици Whistling Спас е оборудван с басейн и пеещи патки (ще пращам снимки Mr. Green)

Иначе Спас спинка пак като преди и надявам се така да продължава Praynig

Аз направих мекички одеве (хапнах да не остана по-късо ooooh!), а сега ще взема да зачистя че къщата ще проходи...

НИНА, много ти се сладки принцесите Heart Eyes

# 269
Оф,жега ми е,ана вас? newsm78
Неди,я по-лежерно молим ти се...Събличай си се най-спокойно,че ако дойда аз,може да са кокали,ама сланинката ми висиииииииииииииииииии. ooooh! Blush
Вики,прати по пощата и на нас,че отокакто се роди малката не съм хващала тесто и точилка,а много обичам да творя в кухнята.Срам и позор,ама мъжщото се радва,че отслабна.... hahaha
Крисси,да няма из Пловдив/нали от там бяхте/ някакви курсове за "възпитание" на мъже и бащи?Да пратя и моя,че той е в другата крайност/ама така си го научих-аз съм си за бой #Cussing out/Евала ти за мъжото-потупай го по рамото от мен. Peace
Ели,ела да видиш вкъщи какво е-Хриси нали сортира прането-одеве намерих мои бикини под спалнята ooooh!
Вили,аз пък не давам Вигантол,невроложката зимата каза като тръгнем по къси ръкави и къси гащи да не давам,Педката вика да давам,та може 1-2пъти в седмицата по една капка...
И аз съм купила Имунокинд,казват,че и Дентокинд-а бил много таферен,ще взема да ги пробвам,че сме като стара тръшия покрай тия зъби-много е вкисната и неще да яде,днес е яла 180мл мляко и 1/2кус-кус....и 200мл вода изпи-а ние сме на водомер,ей... hahaha
Ой,малко затишие,заспала е,ще взема и аз да дремна,че иначе чка нощес ще е....
Много ви целуфффки на всички мами и бебочета Heart Eyes Wink

Общи условия

Активация на акаунт