Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 050
  • 304
  •   1
Отговори
# 300
аз имам рошав килим в хола (много е лесен за поддържане), а кухнята ми е с плочки PeaceСамо в хола имаме килим щото съм с алергичен ринит и гледам да е по-чисто...

# 301
  • Варна
А,да.Щях да ви пише, ако някой се интересува де,но знам че има тука няколко бебенца с АБКМ. Вчера намерих най-после, след неколкомесечно търсене, бисквити без мляко,без яйца и без масло.  Crazy Казват се Ревю. Има ги в пикадили със сигурност,щото там ги намерих. Общо са три вида, но само двата вида отговарят на тези критерии- едните са за вегетарианци, а вторите с овесени ядки. И са си много вкусни, като всички други бисквити. Сега му слагам бисквити в плодовото пюре, а вчера омаха и една бисквита на улицата и зяпаше за още. Но му я троших с пръсти и така давах, че преди две седмици спасявах племенничката си която е на 11 месеца от задавяне с бисквита и много се уплаших. Да ви разкажа как стана,че и вие да внимавате. Детето си яде уж редовно бисквити.Майка му го държи седнало в скута й и то си яде бисквита "Закуска" Аз стоя срещу тях и в един момент виждам,че детето посинява /без да кашля или друг звук/. Направо си се задушаваше без звуци. Викнах й веднага че се дави, а тя тръгна да търси вода. ShockedАма как ще му даваш вода, като не може да диша,как ще преглъща водата? Shocked Взех й детето от ръцете, с главата на долу веднага, тупайки по гърба по-силничко и изкочи огромно парче бисквита накрая.
Дано не се повтаря,че като я гледах, хич не знаеше какво да прави,че и свекърва ми на същия хал, ама да не ви занимавам въпреки че е интересно. Само един елемент ще ви напиша и ще ме разберете. Мислех да взимам свекърва си за детегледачка, ама като видях на 11 месечното си внуче как вечер дава 200 грама месно пюре, 200 грама плодово и веднага след това 200 грама мляко , неееееееееее мерсииииииииии, неща такава детегледачка. #Crazy ooooh! Детето още не може и по корем да се обърне, камо ли да пълзи или става да върви. Към 15 кила е някъде. Не е хубаво да говоря така за роднините си, но тия неща ме изумиха честно. Забележка не съм им направила, защото всеки прави квото си иска с децата си , а и не искам роднински скандали де,въпреки че това е почти престъпление към детето да яде 600 гр. храна и то  за вечеря,когато трябва да е по-лека храната. През деня количествата не са по-малки де но................абе няма смисъл да ги обсъждам даже. ooooh!

Тука някой път влизаме в спорове за дреболии по храненето, а по Света и У нас вижте кво става. Laughing

# 302
  • в здрача
Малей докато ви изчета така огладнях, то мекици, то красоти. Аз нещо не мога да ги докарам като на баба ми. Милия може, ама не се хваща, а преди да подпишем ме прилъгваше с мекици, кифли, пирожки, полумесеци  и прочие вкусотии, а откакто подписахме остави тази работа на моя милост  Crossing Arms.  Поне си хапвам понякога, когато отидем на село при баба. Дори тази събота опитах, че майка ми прилъга Теди да отиде с тях на село и тя замина с увещанието че прабаба й ще й направи мекички. И тя ги харесва милата, че и сестра й, както е видно от следния видео материал http://vbox7.com/play:26982c81 Голяма грешка, че й го дадох, после не мога да го взема, нито да изкарам парчетата от устата й, не си ги даваше.  Rolling Eyes
Мъчи я едно зъбче и нещо не ще да яде, само на цица виси. Давам аз пюре, изяде няколко лъжички и започна да се върти, да стиска уста, да мрънка и накрая да си търка очичките все едно й се спи. Реших, че после ще доядем пюрето и легнахме да суче и да заспива, а тя блажено притвори очички, насука се, пусна гърдата, хилна ми се, завъртя се и почна да обикаля леглото. Стоях и се чудех - егати - толкова малка, а такъв хитър номер ми извъртя.

# 303
  • софия
 Pukanka браво за твоята постъпка Peace

# 304

Общи условия

Активация на акаунт