Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 069
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Добро утро малки и големи.
Аз съм на диетааааа..... smile3514 Гледам за мекички говорите, мммм, за съжаление при мен ще почакат.Аз докато не си върна формата преди да забременея, няма да мирясам. Имам 10 кила да свалям - как, нямам представа, но ще се пробвам. А за сайта - на мен също ми е любим. Аз също не съм имала гаф, когато съм ползвала рецепти от него.
Неди, много се радвам, че си щастлива днес. Дано да не е само днес. Супер, че сте  били на плажа. Много готЕни снимки.
Връщам се да чета, че много пишете. После пак ще се включа.

# 286
добро утро  Sad Какво ми стана снощи изобщо не можах да спа. Сега съм като пияна, а моята мома така сладко се наспа Grinning
Влюбена ще отслабнеш с търпение и време  Wink и аз имам да свалям 10-тина че и повече килца, но пусто му кърмене не мога да почна и затова сега ям всичко че после с диета ....
Неди всички дни да си мноооого щастлива
Ох, Музе да ти дойда на гости, че аз сладичко мнооого обичам  Laughing

Лек ден изпълнен с много усмивки  Hug  Laughing

# 287
Ели,заповядай,така ще те нагостя че ще забравиш диети и всичко...

Неди,всеки ден бъди така щастлива.

Влюбена,и на мен ми се ще малко да олабя дет се вика,ама пусто чревоугодничество не ми позволява Joy Mr. Green
На мен тортоправенето ми се отложи.Днес гледам дядо ми-той е като малко бебе,има физически и прихически пробелми/да не задълбавам/ ама е на 88години.Баба сега тича по лекари,ЗК и т.н за да му отпуснат лекарства по касата,че иначе са към 500лв за месеца. Sad Sick...Да са ни живи издрави,другото са бели кахъри...

И пак да помоля,който пуска новата темичка да метне и една анкетка за 17-18 юли/там петък-неделя когато се падаше/ да видим кой ще може да дойде в Плевен,да се посъберем малко... Praynig Peace

# 288
  • Бургас
Влюбено чевече Hug и аз съм на диетка бе-
само ги опитах мекичосите-ама едно миниатюрно хапченце Laughing
Досега съм смъкнала 16кг имам още 3кг ,за да стана както преди да забременея
и още 8 за да стана добре изглеждаща 60гк. мацка  Laughing
Иначе Николай си хапна доста с удоволствие и попита кога пак ще направя  chef
Ето и моя вариант на "Мекички ала Вики"-на която много мИрси  bouquet
Това е 1/2 доза Peace

АА и да си пофаля гарджето вече пристъпва в кошарата-
мънички стъпки,ама стига от единя до другия край.
Това е от днес Laughing

# 289
  • софия
екстра си бяхме на вилата но сега с този дъжд отново вътре.жалко че няма там нет за да ви чета.имаме две зъбчета.не се спираме с проходилката.много се радваме в басейна с кака.имаме си и люлка.

# 290
Здравейте, "девойки"!  Laughing
Лелееее, ама вкусотии се разнасят тукааа Crazy
Неди, все така да си щастлива, миличка!
За диети говорите... ей това чудо не го мога, ако реша да не ям направо освирепявам от глад Twisted Evil да не си ми насреща Mr. Green. Ако не се замислям толкова ям къде-къде по-малко Laughing Та в тази връзка имам да свалям още 14 килца, 4 от бременността и 10 от преди това Crazy
Алекс вече пълзи, като морски пехотинец hahaha и тича с КроКодилката навсякъде, опасе ми цветята и почти разглоби уредбата... вече не мога да му сменя памперса, то е едно въртене, ужас ooooh! само се гоним, докато го обърна по гръб и той вече е по корем hahaha Два дни беше с температура, но уви няма ги заветните зАби!
Батето замина на вилата и ми едно тъпоооо Sad
Нинка, стискам палци всичко с изследванията да е наред fingerscrossed

'Айде весел ден ви желая!

# 291
# 292
Недиалка, радвам се че ви харесали Heart Eyes 

Мецо, засуквай ръкавите и почвай  food002

# 293
Днес ставаме на 8м.  ura newsm18 Tada
 Вече стои сама, дори се опитва да прави крачки, но се държи здраво за кошарката. Когато падне, много се сърди и още трудно се изправя, защото и тежи дупето. Мъчат ни едни зъби... цели 6 наведнъж са тръгнали отгоре. Иначе започна да хапва, вече ядем почти всичко, само попарка още не сме яли. 
Честито и на другите празнуващи днес!!!

# 294
  • софия
 Hug Hug Hug поздравления....ние вече пиеме от сламка сокчета дори се опитва и от чашка.  Grinningмного обича да се крие с проходилката зад пердето

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 12:32 от microelena

# 295
Уф, ми послушах съвета. Пуста лакомия Laughing  ей на т`ва замяза кухнята после http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=338212&pid=13071844  Laughing

само че тестото омеси ето това http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=338212&pid=13071843   Wink

и ето част от моите http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=338212&pid=13071842

цаката е в разтеглянето, иначе стават много дебели и сурови (поне при мен)
И добавям към рецептата две супени лъжици захар  Embarassed , за дебелия ми гъзец

# 296
малеее колко вкусно изглеждат мекичкитеее.аз много обичам но немога да меса и не се наемам да разсипа само продуктите
моята мома спа сутринта от 8.30 до 11.15 и сега не иска да си яде манджите от кухнята.може ли да не е огладняла като е спала толкова.мисла да я остава да огладнее хубаво.

# 297
Мецо, samsung ли ти е пералната?И аз купих такава само че е с по-малак display newsm78 иначе съм много доволна от нея, пу пу да не я урочасам Praynig

Имам и същия рошав килим... Joy

# 298
  • Варна
Тия рошави килими в кухня точно как ги чистите бе? ooooh!  Майка ми беше така, ама като видя аз с гранитогреса как се родих и само една стирка знам и тя си направи така и никви килими вече не слага. Laughing  
При нас няма нищо ново, аз затова и не пиша де. Растем, ядем, чакаме горните зъби, ама като чух вчера едно бебе как реве от зъби, аз вече няма да се оплаквам че ревем. Mr. Green По последно теглене бяхме 9700 и 72 см. Лекувахме себореен дерматит и го излекувахме де. Тъпанарите тука разни 100 диагнози поставиха объркани ,а то толкова просто се оказа. То не бяха брадавици, невуси, ксантогрануломи някакви, гъбички, питириазиси .............. абе с две думи луднах и щях да убивам вече някой лекар. 1 седмица съм гледала и чела Дерматласи с 11 000 кожни болести. Накрая един доцент му позна диагнозата, тоест себореен дерматит и го излекува. А преди това и с азот го гориха, и с простотии го мазаха и резултат никакъв. И как ще има. Кой ти гори себорея с течен азот? hahaha Като го изгори тука нафукания Томов младши и като отидох след 3 дни пак и му казвам,че нищо не е изгоряло, и той  се чуди що не изгоряло ,ама от гордост си държи на тъпата диагноза. После баща му му оправи бакиите де, така че доцента си е доцент, а тоя младия има още хляб да яде. Жалко само че взема по-скъпо от баща си и внимание никакво не обръща на пациентите.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 13:27 от *Pukanka*

# 299
  • Пловдив
Извинявайте, ама ей така изглеждах преди да забременея - http://lh4.ggpht.com/_3lPHsdWY0YY/Sj9aUy7tHgI/AAAAAAAAAKQ/Jdput6 … 2007%28001%29.jpg. Как да не ме е яд? Не мекици, ами нищо няма да ям.
Нинче, ти поне нещо по-сложно си правила. При мен кухнята изглежда така, дори когато вода си сипвам Joy

Музе, и твойта не е лека Hug

Неди, кажи за това твойто лунуване, може и да пробвам. А на теб евала за свалените килограми. Воля трябва, ама уви...пусти глад

Пуки,  после що хората не искали да ходят на лекар - ми то освен объркани диагнози /и съответно неадекватно лечение/ рядко може да срещнеш нещо друго. Добре че сте се оправили, че много неприятно това.

Честита месечинка на малките слънца  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт