Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 063
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
най горе в ляво е потребителското ти име и натискаш "Нови отговори на моите публикации"
 на мен от там ми излиза  Hug Hug Peace

# 241
Благодаря HugЩе се справя май.Имам доста да ви чета да разбера за какво си говорите да мога и аз да кажа нещо по темата.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 10:39 от anita_zd

# 242
Здравейте, мамчета!

Аз като двойна мъжка мама да ви кажа за бубата. И нашата не се отваря напълно. За подуването, bebuls88, можеш да свариш смрадлика и да го подържиш във водата. Слагаш водата в леген и слагаш бебо вътре да се кисне бубата. Аз така оправях баткото. Прави го 2-3 пъти на ден и до 2 дни ще се оправи.  Hug

# 243
   Здравейте, хич не ми остава време да ви прочета..Бяхме на консултация вчера пораснал е 2см и 300гр, иначе казано 76см и 9.300кг.Има си белег от мантуто, здрав е и така.
  За пишлето оправи му го лекар на Боби и съм страшно доволна.Вече забрави дори.Всяка вечер баща му го къпи и му го забелва.Всичко си е наред.Аз не съм превърженичка на естественото разтваряне , имаме познати на които са им ги забелвали като по-големи на 4-5г и ужасно много ги е боляло и имат лоши спомени.Боби гаранция не помни, а и доктора ми обясни че колкото по-рано, толкова по-малко ги боли.Още не разбират и не се травмират.Моя приятелка го заведе след годинката и после се стискаше да пишка..страх го беше че ще го боли.Все още се стиска макар да навърши 2год.

Всеки разбира се си решава как да постъпва.За мен обаче жена не може да направи такава манипулация така леко и бързо както мъж..особенно в случай като нашия при който пишлето беше затворено почти до горе и един друг "кадърен" лекар искаше да го оперира наесен ooooh! ooooh! ooooh!

# 244
Anita,зависи с къф' браъзър си.Аз съм с Експлорър-има горе в дясно едно "favorites"-kликваш на него и още първото ти е 'add to...." направи го като си заредила страницата,и после от там пак ще ти излиза направо след последния четен пост.Аз така съм направила с много страници....
Оф,втори ден ми играе окото-дясното,ще каже човек,че намигам на целия свят,ама е много гадно...
Аз от пишони не разбирам,но съчувствам на мъжките майки Peace
Влюбена,имаше едни карти на Памперс-едно мече от пелените е 3точки,от кърпичките 1,за жирафа ти трябват 60точки,имаше и уолкър-той е за 90,но са изчерпаха рано-рано.Питай в детските магазини покрай вас,или ако се разровя ще ти дам телефон на Памперс да звъннеш и да питаш още ли тече играта и да ти пратят карта.Който играе-печели,винаги пращат играчки,а якото е че са на Прайс.Видях в нета-тоя жираф е 60кинта.Изкефих се тотално...
Пуканчице,що толкова водица наведнъж,мила?Хриси пие 330мл на ден,ама на често и по малко.Пробвай така,може да спре да повръща.Аз й предлагам постоянно вода и тя пие....Ама сок неще Naughty
Ще бегам да пера МПСто на Хриси,че все едно прасенце е возено в него... ooooh!

# 245
Мецо,слез от балкона и кажи какво стана при лекаря? Praynig

# 246
Аааа, снима ли ме Laughing "скарахме се" с бебето, че искаше да пише на компютъра Crazy
Не са ми изследвали хормоните както трябва и днес пак ме бодоха в друга лаборатория (много са ми тънки вените и тая като изкара една губерка..... #Crazy, викам - мен с бебешка иглааааа Cry)
Вчера ме гледаха на ехограф. Жлезата ми била наред, няма никакви белези за някаква патология. В пондрелник ще излезнат и другите изследвания и тогава вече ще се види... Ако не е това, значи съм за невролог, после за психиатър Crazy

Привет на Добрич bye

Моята дзверуна не спа добре сега и мрънка.... Twisted Evil, ама нали е  smile3558
След малко отиваме на село cheers
Изчетох ви, виждам , че сте по-добре болничките.
Кой беше писал за пишлето да се пипа от таткото - Подкрепям smile3501

# 247
  • Пловдив
 #Cussing out Изтрих си целия пост без да искам. Мързи ме да го пиша отново. Само ще ви пожелая весело и приятно прекарване на уикенда.

# 248
#Cussing out Изтрих си целия пост без да искам. Мързи ме да го пиша отново. Само ще ви пожелая весело и приятно прекарване на уикенда.

Joy Joy Joy Hug Hug Подобно Hug

# 249
Ааааа,или всички сте още "уличници" и поркате биричка на 'ладно или е започнало голямото четене. Joy hahaha
Мойта мома днес сама се набра на спалята Party.Аз до нея гледам с едно око и ръка зад нея да не падне като талпа #Crazy...И първи път-ядец,втори път-ахааа,и на третия се изправи детенце.И се обръща да я видя и ми се хилонтри едно палаво...Големи ядове ще бера с това чудо на чудесата...
Айде дано не си изтрия поста.Аз пих бира вече,книгочетенето го пропускам още 2-3дни Mr. Green,та ще взема да гледам некойе сериалче.
И много ви моля-бъдете по-активни,че иначе все едно си чатим с Меца Laughing Mr. Green Peace
И едно заглавийце за наесен пак:
"ОКТОМВРИйската бригата вече ходи като за Олимпиада"

# 250
Здравейте момичета!  bouquet
Аз изчезнах без да се обадя,за което моля за извинение. Praynig
имах малко повечко семейни ангажименти и времето изобщо не ми стигаше.от няколко дни се опитвам да ви попрочета за да вляза в час.сега и с Мишето си създадохме много хубав режим(да не казвам голяма дума) и смятам,че ще ми остава време за форума!
Трябва да си призная,че ми липсвахте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 251
  • Бургас
Лиянко добре завърнали си с Мишето Hug
Скивах те аз ,че четеш и чаках дасе свключите с малкия сладур Grinning
ААА Музе чат-а е м/у тебе,Мецанка и МЕНЕ Joy
Честит 9-ти месец на
Оли на Каранчето Hug
Силви на Лори Hug
Честито осминка на
Ивко на Танюшка Heart Eyes
и да минавеш по-често ,че ми липсваш  Hug
Малкото Бебълсче Митанко Hug
Марти на Цони/виждам те че четеш Hug слез и драсни 2-3 реда как сте Grinning/
Радо на Капучино Hug
Влади на Рени Hug
И прекраните ни малки дами
Ефи на Цвети Heart Eyes
Вени на Стеа Hug
И да кажа на Плевенчанската дружина,че към 17-18 ЮЛИ ще си ходим към село newsm44
и да помислим да си организираме една разходка нейде по сенките.
Като не е лошо да се молите пак да съм с Ларингит,че и вие да може да кажете нещо hahaha

# 252
Оооо,Неди,прощавай ooooh! Как така те изпуснах...
Ти ела,ама се моли на моето гърло да му има нещо,че въпреки,че съм със скоби сега пак приказвам като фуражомелка,ама и лиги текат-с Хриси сме на едно дередже-мъчат ни зъбите Laughing Mr. Green
Сенки тука има много-я в Кайлъка,я в Скобелевия!Ти ела само.
Аз вече взимам едно одеало,щото момата не я свърта на едно място и като се разскърца-постилям на тревата в парка и тя само щъка по него и скубе тревата по крайщата.Голяма е терца...
Вчера опрах Перегото-все едно прасенце бях возила в него ooooh!.Още не е изсъхнало и днес сме вкъщи,дано до довечера е готово,че Хриси до одеве подреджа прането hahaha Laughing

# 253
  • Бургас
Ооооооооо ти нали видя нашите снимки- ние отдавна сме по земята.
И Никол е прилично захранене със сто вида тревички hahaha
Скобелевия нали беше в центъра  до Театъра newsm78

# 254
"Музата във Плевен ще ни чака- обеща да ни омеси и погача"
Та-сещайте се сами-стягайте багажите за 17-19юли,тия дето имат корен някъде в района.Аз мога да приема един комплект Октомврийче с мама на гости,и не се пошматквайте,че сте много иначе бих ви наобиколила да ви насмета всичките...
Мога да разуча къде какви са цените на хотелите и евентуално при по-голяма бройка да направят отстъпка.
Хайде,моля ви-заемете се сериозно със срещата.Колко приятелки имам ходили на Отчетни срещи,една не каза,че е било тъпо и скучно!

П.П неее,Скобелевия е там където е Панорамата,до Театъра е къщата-музей,на края на Площада е Градската градина,а в другия край е Кайлъка.Има къде да съберем и колички,и одеяла и всичко....
Вие само елате,плииииииииииииз Praynig

Общи условия

Активация на акаунт