Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 077
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Мире аз няма сега да я слагам Превенара,щото ми идва скъпичка.
Мисля като стане на2г да и я сложим ,защото тогава приема е еднократен Peace
Но мои приятелки я слагаха и нямаше проблем .

# 226
Благодаря Ви,момичета за подкрепата! Hug
Ето още инфо за киселото мляко:

http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content& … id=16&lang=bg

Отивам да се цедя. Peace

# 227
Здравейте мами! И аз съм мама на ОКТОМВРИЙЧЕ.Попаднах случайно тук,попрочетох малко.За сега нямам въпроси. Wink
Ние имаме две зъбчета за сега и вече чакаме горните newsm03

# 228
Vlubena честито ви зъбче и другите да не ги усетите  Hug anita_zd добре дошла   bouquet

# 229
Здравейте,  от скитосване не ми остава много, много време и набързо да се разпиша  Mr. Green
Nedialka_81 в това прохладно време / при нас валя/ как да не станеш "уличница" Mr. Green За кръвното ми казаха  мноооого течности и особено солен айрян  Mr. Green Ама пак е ниско бре..ако стигне 100/60 е супер , варира около 80/50  Sad Неди да се разминава на малката, че стига с тия болести, само здрави бебешоци да има  Hug
svettlletto мерси за почерпката  Laughing ще се ориентирам към сладичкото , че душата ми гори за сладко  Mr. Green
niel моята буба и толкова не иска да пие, но виж да цоца...по н- пъти. Давай водичка пък колкото пие толкова Peace
Vlubena честито ви зъбче  Hug
anita_zd  Hug

# 230
Мецо,вко стана при лекаря днес?Пак шъ та сънувам,да знайш... Hug
Като имате млеко по самочувствието-давайте,бре булки.На мен още не ми е минало,че така ми секна млеконадоя,много ми липсва кърменето Embarassed...Тъй че...цокане му е майката Laughing
Анитче,добре дошла в отбора.Тук е много весело,особено като ми дойде музата да ръся бисери Whistling....Ама и аз как се самоизтъквам само....Шъ внимавам да не повредя бюста/той е на изчезване вече/ от пъчене hahaha Joy
Оф,Ели,ти си пич в сравнение с мен.Аз и бременна си бях с ниско-60/40 и док все ме разпитваше-дишаш ли,мърдаш ли,жива ли си....Ама и той беше един фен на халтурите...
Айде лека ви нощ,че стана пак утре. #Crazy

# 231
Щях да забравя:
"ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга"
за наесен.

# 232
  • Пловдив
Айде добро утро. Аз верно не мога да ви уцеля кога пишете. Ама няма нищо. Малкия е нахапан на две места от комари и днес ще ходя да видя какво предлагат като медикамент за след ухапване. Цяла нощ се въртя, може би е неспокоен заради зъбите.
Музе, много ме развеселяват твоите постове. А я кажи това за на памперс мечетата, че аз уж за една приятелка ги събирах, ама като гледам май много яки неща има. Как да разбера? Вече имам към 20 мечета, може и да скалъпя нещо Mr. Green
anita_zd  friendship

# 233
  • Бургас
Добрютрююююююююююю Hug
Днес деня ми започна прекрасно и съм в еуфория Grinning
Никол е вече малко по-добре/да чусна на дърво/
мисля,че Инунокинда е"вълшебен" Grinning
Анита добре дошла и от мен  bouquet
При нас е весело Grinning
Ели и аз съм с ниско 90/60,ама Музето ни бие hahaha

# 234
добро утро и от нас

доки вчера каза само да не се притеснчвам а да слагам компрес със риванол и вечер и сутрин като измивам да я дръпвам малко и да почиствам(въпреки че аз го правч всеки ден newsm78)ако до 3 дни не се махнело подутото пак да отидем да го види! Praynig Peace

иначе вече сме 8200кг/70см имаме официално разрешение от доктора да ядем всичко освен белтък на яйце
някоя мама пита за зъбчетата споко и ние още нямаме  #Crazy Crazy Crazy ама доста си ни мъчат

хайде приятен ден и приятни разходки Hug Hug Hug

# 235
  • Варна
Ох, и ние не спахме заради пустите зъби.  ooooh! Сега заспа за малко звяра, та отивам да се просна и аз поне за половин час.
Дани вода иска да пие много, но забелязах,че ако му давам много,на следващото ядене повръща и не може да си го изяде, особено ако е мляко. Така мисля. Ако изпие 200 мл.вода един час преди ядене, как ще побере и 200 мл. мляко без да повръща след това.

# 236
  • Пловдив
Неди,bebuls88 радвам се, че дечицата са добре вече.  Hug
Аз отивам на разходка, че после жегите ни побъркват. До после  Heart Eyes

# 237
Момичета, тези които са с момченца има ли и други на които пишлето още не се е отворило. Тук край мен всички ги отвориха още на 2-3 месеца и аз много се притеснявам. Консултирах се и с познат хирург( даже 2-ма) и ми казаха че е рано - има деца дето им се отваря о/о 1-2 год и след този период да се притеснявам

# 238
tanyazние също още не сме я отворили но вчера както писах му беше подута и червена бубата и го водих на лекат и тои ми каза за риваноловите компреси и че на година и един  месец ще я отвори той да не се притесняваме иначе всяка вечер и сутрин при тоаета му дръпвам леко и измивам,а от вчера почиствам със риванол и при къпането снощо сложих малко бебешко олио и така забелването става по лесно но пак не посмях да я отворя повече така жално плачеше че сърце неми даде да го мъча.не се притеснявай  Hug Hug Party

# 239
Ох здравейте момичета с триста зора ви открих ooooh!.Снощи случайно попаднах както вече казах и до сега съм ви търсела,но ви открих GrinningКак мога да влизам направо във форума???

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 10:27 от anita_zd

Общи условия

Активация на акаунт