Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 092
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Наде дано и мине бързо на малката сладуранка,че ние и температура вдигнахме през ноща  Sad bebuls88  кажи какво му е на пича,че и аз имам момчета но досега не ми се е случвало такова нещо svettlletto честито ви порастване  Hug niel аз давам сок от 3 месеца почнах домашни,после на ганчев сега давам и компот  Peace Vlubena и ние сме така,даже и не спи нощем

# 211
Вчера едната дружка се оплака, че не щяло да яде тяхното и да спи и аз супер компетентно викам - Зъби са! bowuu hahaha
Тя ми се хили, ти пък откъде знаеш, вика... Аз - Ми като докторите съм, де, до третия месец - викат,колики. До годинката пък викат От зъби е.
Те нали така казват лекарите ,като не знаят к`во им е на децата -  Joy колики или зъби hahaha

# 212
Здравейте и от мен. Нямам никакво време да пиша, но се опитвам поне да ви чети от време на време. Липсва ми зимата, тогава имам повече свободно време.
бебълс, кажи на доки, аз също много се притеснявам за Ивко - неговата пишка не отворена още, въпреки тоалети всяка вечер.  Cry  показва се съвсем малко главичката. Сестра ми нали е с опит.. ,пробва и тя но резултата е същия. Доки каза че ако не се подува и зачервява няма проблем и след като се отворила толкова ще се отвори и докрай но по-бавно  Praynig Пропускам много, но зимата ще наваксам..
Алекс кърми си детето -Иво не искаше да суче 1 седмица, сучеше само сутрини кърмата ми беше почти спряла, но сега от жегите сучи и през деня, вече не иска биберона и не мога да приспа по- друг начин освен на цица, кърмата ми взе да слиза на ново и снощи ми отказа дохранването. Аз също знам че от жегите децата може да не наддават- кака му беше така, а сега толкова голяма кандидат ученичка. Баба ми казва че да суче вместо вода му стига.

# 213
момичета, много ви благодаря  bouquet

# 214
Танче, евала на баба ти Hug

# 215
... не мога да приспа по- друг начин освен на цица...
Танче, и ние сме така, както и за водата. Навън в количката заспива много трудно ooooh!

# 216
smile3507 Здравейте, аз тази седмица я карам без сън...не знам до кога ще сме така ooooh!Замислих се за тези хомеопатични хапченца за които казвате, но съмнявам се че ще помогнат много Crossing Arms

Те нали така казват лекарите ,като не знаят к`во им е на децата -  Joy колики или зъби hahaha

И аз така смятам, че всичко за тях е или колики или зъби.Даже гледах един доктор на ТВ, каза че колики е синоним за "не знам "Joy!

Музе, завиждам ти на желанието и готовността за второ дете,мен миналия месец като ми закъсняваше направо откачих от притеснение CrazyОбичам много деца, но имам чувство че в момента Спас се нуждае от много внимание и любов и че ако имам друго дете няма да мога му я дам изцяло(нити пак имам сили в момента), искам да стане поне 3-4 годишен.Брат ми е 4 години по-голям от мен и наистина много ме гледаше Heart EyesАбе, Господ си знае работата Peace

# 217
niel, аз също започнах със соковете, защото не искаше нищо друго освен кърма, и просто исках да свикне с друг вкус... Сега вече сме заместили две хранения, но пак й давам обикновено сутрин между двете хранения около 50- 60 мл, череши, ябълки, моркови, смесени, и диня също й дадох веднъж...

# 218
Момичета,   love001
Питах ви за сокчетата, защото не иска да пие вода, най-много на ден 50-60 мл. с мнооого бутане от моя страна WhistlingСтигал е и до 120 мл. , но само няколко пъти Crossing ArmsИначе още го кърмя, но и дохранвам(само едно кърмне чисто остана,другите с добавка), и ме е страх да не се обезводнява в тези жеги. А той най-демонстративно ми бута шишето с водата Crossing Arms
Вики и ние сме така от доста време ooooh!Тези зъби ще ни уморят, предтавям си колко ги боли Sad
Кали, Танче и ние само на цица заспиваме Joy, няма значение време ли е за ядене или не Mr. GreenПо скоро си ме ползва за биберон Mr. Green, даже суче, суче и забравя понякога да гълта(защото му пуска малко), следователно се дави Whistling

# 219
  • Пловдив
 newsm44Имаме си ново зъбче - горе в ляво. Само е пробило де, не е съвсем зъбче /още/. За кърменето не мога да се включа в обсъждането, защото аз кърмих много малко. Но за водата - Ниелче, ми че и нашия така - вода no Само в най-големите жеги изпи повечко. Ама като се има предвид, че нито аз, нито мъжът ми пием вода - изобщо не се учудвам. Аз от малка съм така - просто не обичам вода. Трябва да умирам от жажда, че да изпия една чаша. Ама за всичко останало за пиене съм като невидяла.
Vicky_s, мила, разбирам те. Аз най-много се плаша от недоспиване. Хич не издържам без сън. Ама като се замисля, след коликите и зъбите, май друго такова няма newsm78 Аз на това разчитам Mr. Green

# 220
. Ама като се замисля, след коликите и зъбите, май друго такова няма newsm78 Аз на това разчитам Mr. Green

Ааааа, имаааа имааааа Mr. Green на годинката почват реимунизациите и ставаааааа smile3514 (Честито зъбенце Heart Eyes)

Вики, явно сме гледали едно и също предаване, на мене от там ми се е набило в китарата Laughing

... не мога да приспа по- друг начин освен на цица...
Мъже, бе, мъже Mr. Green Mr. Green Mr. Green (пу, да са ни живи и здрави)

# 221
Вики,щях да се кача на черешата от зор ако бях бременна,но аборт не правя Naughty.
Пък съм и на принципа на мечо Пух-колкото повече толкова повече.Ще си ги гледам,ще си ги обичам,аз съм луда за връзване...
А Хриси е жаба с водата-пие по едно голямо авентско шише на ден-330мл.
Влюбена,честито.Сега остава другия месец да го заведеш на село,слагаш го на един стол и почвате-ето кой ще пука доматите за консервите hahaha
Мецо,ти кога щеше да ходиш на лекар?Нощес съм те сънувала,да знайш....Пиехме бира на село под асмалъка с децата.... Joy
П.П. Пристигна ни жирафа от играта на Памперс-ей няма такава радост....
П.П2 Ако някой търси кошара-нашата я продаваме,чистак нова е,ама няма къде да я сложим,да пише на ЛС.

# 222
Музе, в 6.30 съм на лекар...
ама верно си пийвам биричка почти всяка вечер Mr. Green
Пиши за кошарата в продавалника Peace ще ти я глътнат веднага.
Ооооуууу, вие наградка няква сте спечелили, малееееее Laughing

# 223
        Здравейте момичета! Простете ако съм пропуснала,но сложихте ли ваксината ПРЕВЕНАР , и как я понесохте? На нас ни предстои другата седмица и мен ме втриса!

# 224
Мецо,нали се изрязваха едни мечета от опаковките..Та от там е жирафа,на Фишер Прайс е...
Айде,сядам да ти стискам палци след малко..
Аз я пуснах кошарката вече,ми май мног малко пари й искам като видях другите обяви ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт