Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 098
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Оф,като започнат с тия изцепки....Ако имаш кърма,Алекс, според мен си давай кърма и АМ,що да даваш кисело мляко?Да ти спре кърмата ли?.Детенце си е с идеални мерки,пък ако трябва да наддава повече,което според мен е ненужно може да даваш каша и кус-кус или попарка....
Мецо,кой хормон бре?Аз като търчах по доктори време оно ми бяха сложили диагноза уголемена гуша втора степен,ама на-нищо ми няма.Дето вика майка ми-ако всичките докторски диагнози са били верни,до сега да съм умряла 13пъти.Щото ако щвтв вярвайте ама аз съм с хидроцефалия,синдром на Даун,ДП и още 130 подобни болести...Ама на,слава Богу ми няма нищо-права и здрава съм.Та в тоя ред на мисли за мен най-голямото лекарство е усмивката и смеха.Мецо,горе главата.Знам как ще те излекувам,ела на Плевен и ще те изцеря за 3дни-ай промис ю!
Айде,отивам да лягам.....

# 196
Днес ядахме пилешка крем-супа а ето и малко рецепти http://zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g.htm

# 197
Добър вечер (почти Добро утро). Извинявам се, че нахълтвам в темата.
Скоро на малката й предстои сондаж на сълзен канал и аз се притеснявам (както за всичко друго свързано с нея). Някой има ли опит с тази процедура и може ли да каже как е минало?
Предварително благодаря

# 198
  • Бургас
Добро Утро Hug
Ние станахме в 6,30ч,
Никол е официално заразена от мен.
Вчера започна да киха ,почна да и тече нослето и цяла нощ се е будила на 30мин.
Заспа спокойно чак след като и дадох 4мл. Панадол.
Почнах да и давам вит.С и Имунокинд и да и чистя нослето със Стеримар-дано се размине
само с тия илачи.
Диде не се извинявай ,ами се върни да си пишеш при нас Hug
А за каналчето Майлили има опит ,но последно време се губи .
Ето и нейното разказче за процедурата Hug

Re: Балконът празен си остана - на разходки все е ОКТОМВРИйска мама
« #76 Четвъртък, 28 Май 2009, 09:19 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте, момичета! Ние се позагубихме малко по неприятни поводи. Важното е, че всичко мина и замина. Все пак не отложихме сондажа и вчера ни го направиха. Честно да ви кажа ужасът за родителите е по-страшен от самата процедура. Вчера сутринта бяхме при педиатър във Вита, за да разреши сондажа. И преди съм споменавала, че д-р Масларски е супер и пак го повтарям. Вече окончателно се местим при него. Човекът много ни успокои за това, което ни предстои.
Следобеда ни посрещнаха две сестри в болницата, направихме ЕКГ и отидохме при офталмоложката. Д-р Облашка е страхотна. Не бих се чувствала толкова спокойна да си оставя детето в ръцете на друг човек. Останалите хора от екипа дойдоха да се запознаем и да ни отговорят на въпроси ако имаме. Общо взето на 15-тата мин. след като я взеха вече бяха приключили, но я чакаха хубаво да се събуди от упойката. Ние стояхме пред отделението и я чувах как плаче с онзи плач както като ми се кара къде съм се дянала пак. Определно не я болеше нищо, не плачеше както като падне и се удари. И беше сърдита, защото не беше яла от четири часа. Дадоха ния я, очето беше подуто все едно я е охапал голям комар, отокът спадна до вечерта. Постояхме още 30-тина мин при офталмоложката и ни пуснаха да си ходим. нахраних я още в болницата. Това беше едно от предимствата пред Токуда. Там правят сондажа сутрин и детето не трябва да е яло от вечерта преди лягане. После разрешават храна чак 2 часа след сондажа. незнам как бихме издържали. След като се прибрахме Мишето вече не помнеше нищо, играеше си с играчките и беше в обичайното си настроение. Добре, че е мъничка и нищо няма да помни. По-късно вечерта ни се обади анестезиоложката   да пита как сме, беше много мила. Абе изобщо целия екип във Вита се държа много мило и професионално. Сега ще капем капки една седмица и се надявам каналът да е окончателно отпушен и да забравим за всичко това. простете за многословието, но предполагам има и други майчета, на които им предстои да минат през това и биха искали някой да сподели преживяванията си. 

Музе ще стане ,когато трябва новата бебе Hug
Ели и ти ли стана "Уличница"хихихих.
Аз като ми падне кръвното пия доста вода и хапвам едно захарче-
засега се справям по този начин Peace
Пате сладко големи пичове са тии двамката Heart Eyes
че и моторизирани Laughing
И Никол се кефи на тия триколки,но още ми се свидят 85лв за такава.
Мерси за рецептите,аско ме удари ищаха ще и сготвя нещо-хихихих.
Мецанке дано е някая "лека" болст и бързо се оправиш Hug
Алекс за първи път чувам кис.м-ко да е по-калорично ат кърма и АМ ooooh!
Нещо май се е пообъркало педито.
Ти цедиш и сигурно вече нямаш и сили и мерак за кърмата,
ако е така полека лека я намали и си давай АМ-Аз така бих направила.
Моят план е до 1г  да давам Фризовом,а след това Нестле Джуниър или прясно мляко Peace
Честита осминка на :
Мира на Алис   Heart Eyes
Боги на Дарито Heart Eyes
Пипи на Надето Heart Eyes
Алекс на Светлето Heart Eyes

# 199
доброоо утрооо.
днес правим 8 месеца и да почерпя.

# 200
Алекс , кърми си детето и не ги слушай тия доктори. Съвсем нормално е в жегите да не наддават, вчера ми каза нашето педи. Нашият резултат е 0 гр и 3 см Laughing. ама тя така се чекне на кантара, че.... ooooh!
Музе, ти пък Даун чак newsm78 Ама знам, че ще ме оправиш Hug
Днес съм на ендокринолог, единият от двата хормона е по-висок. Четох много, най-вероятно е хиперфункция на щитовидната жлеза (базедова болест). Имам всички симптоми, то няма и какво друго да е , де.
Довечера ще пиша

# 201
добър ден на всички  Party Party Peace

направо съм в ужас тая сутрин като правих тоалета на Митко и бубата му беше подита и червена направо незнам какво да правя някой имал ли е този проблем?и как се справихте?

днеска сме на консултация да видим какво ще каже педи

да се похваля ние от два дена си хапваме сутрин попарка  Hug Hug Crazy
малко и се цупи ама пускам телевизора и тои като малко роботче си отваря само устата  Joy

честита месечинка мили бебчовци Hug Hug

хайде за сега от нас пак ще пиша като се приберем от консултация

Hug Hug

# 202
Бебълсче, аз съм женска майка Embarassed, ма верно бягайте на лекар... После да пишеш Praynig

# 203
Добро утро момичета! newsm51
Да ви се отчета набързо от вчерашната консултация: плюс 400гр.-8.860 кг. и плюс 2 см.- 74.5-75 см. Grinning
Нинче, HugВсичко ще е наред и бързо ще се оправиш.Базедовата болест се лекува бързо с точните медикаменти PeaceСамо спокойствие трябва  bouquet
Музе, следващият път ще стане HugТака е много гадно, като се навие човек.
Неди, бързо да минава на малката сладуранка! Hug
Пате, страхотни са ти момченцата  Heart Eyes
Бебълс, ти дърпаш ли пишлето при баня?
Алекс, това е НАЙ-голямата глупост , която съм чувала ooooh!Кърми си сладкишчето, това за него е най-важно.Веднъж и Стефано беше наддал много малко, но с въвеждането на кашата всичко се оправи Peace
Диди, и ние имаме запушено слъзно каналче, но изчакваме с процедурата.Желая ти от цялото си сърце успех!  bouquetСигурна, съм че всичко ще мине супер HugНеди ти е казала за Майлили, ако искаш и пиши на лични.
Момичета, страх ме е да го кажа, ама от две седмици не му е сълзяло очето, дали се е отпушило?Така се моля и надявам PraynigЩе зчакам месец да стане без сълзене(дано Praynig)и тогава на лекар
Светле, черпя се с удоволствие Laughing ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ БЕБОЦИ, КОИТО ДНЕС ПОРАСТВАТ!  love001

Момичета и сега да ви питам: Вие давате ли сокчета на малчовците си и от кога?Че педи ми каза да ги почвам, но аз се чудя Thinking

# 204
Аз давам понякога сутрин, но задължително след хранене, по мъничко , трийсетина милилитра, само че не купешки, а само от сезонни плодове - сега е перфектен момент за череши примерно Hug

# 205
Светле,недей така виртуално,ела обади се и ме черпи една торта де Mr. Green
Мецо,всичко ще е наред.С точните лекарства и навреме ще се оправиш.Дано попаднеш на добри лекари Peace
Ниелче,на Хриси няколко пъти се опитвам да дам сок,но тя пие и повръща-домашен,купен-всякакъв.Щом пие вода няма проблем...
Бебълс,като идете на консултация днес покажи на Педито да види за какво иде реч...Че това е много важен инструмент Mr. Green Laughing
Неди,за нослето на Никол що не й дадеш Коларгол/ако няма рима удари ма/.Аз само го проповядвам,но с толкова суполи на Хриси се преборих благодарение на него и физ.разтвор.А за теб-Клеева тинктура по няколко капки разтваряш във вода.Хем не са скъпи-хме са природни лекарства дет се вика.

# 206
Коларголът е много силен,недейте така, бе ,хора..... Sad изписват го само като се предадат лекарите вече, еле пък за бебе.....
А и той, като всякаквите капки, в един момент спира да действа, като се привикне с него. И тогава к`во ще слагаме вече?!

# 207
  • Пловдив
Здравейте и от нас. Два дни в чудо съм се видяла - липса на всякакъв режим. До сега като по учебник, но явно дятето друго е решил. Не иска да спи и това е. Вчера се ядосвах, ама днес съм решила по-спокойно да  го карам. Иначе сме добре, крещи като ненормален и в къщи и по улиците. Хората ме гледат странно, а на мен изобщо не ми пука. Днес обаче времето се развали, та ще си седим у дома. Скука, ама това е положението.
Сокчета давам - морков, морков + ябълка, ябълка+череши и т.н. Много му харесват. Аз купешки не съм и няма да давам. Предпочитам хоум мейк.
Неди, сори, че и Никол е прихванала. Да я нацелуваш малката душичка. HugБързо оздравяване.
bebuls88 дано да мине бързо, а иначе незнам от какво може да е  newsm78. После да кажеш, че да не се притесняваме.
Нинче, надявам се страховете ти да не са оправдани, и да не е нещо сериозно. Че много гадно така. Майка ми имаше същото заболяване, но да ти кажа с лекарства се оправи. Усещате ли, че нещо не сме в кондиция. Или сме изнервени, или пък здравословно нещо куца. Кво става, и аз незнам.
Ниелче и Алек беше със запушено каналче, но за много кратко време, може би 2 месеца. От самосебе си се оправи. Дано и при вас да стане така. Иначе за отпушването, една моя позната скоро води детето й, минало много леко, и като се прибрали вкъщи вече малката била забравила. То притеснението е за майката повече.
Честити месечинки на бебчетата. Светле, ще се почерпя, няма да пропусна Whistling

# 208
Любовче, натрупали сме стрес....все пак това са осем месеца......
Ще му мине на твоето юначе, виж какво е време я - жеги, гръмотевици ooooh!

Ама всичко е от нередовен полов живот, Ша знаити Crossing Arms

# 209
  • Пловдив
Любовче, натрупали сме стрес....все пак това са осем месеца......
Ще му мине на твоето юначе, виж какво е време я - жеги, гръмотевици ooooh!

Ама всичко е от нередовен полов живот, Ша знаити Crossing Arms
hahaha Joy hahaha
Нинче, при мен няма да е от това, да ти кажа. То с редовен, с нередовен - нервния човек, нИ моИш го промениш. Аз знам какво ми трябва на мен - почивка на морето /ама по възможност сам самичка/. Ех, мечти, мечти.

Общи условия

Активация на акаунт