Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 104
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Добро утро. Много пишете по нощите...а аз не издържам и си лягам рано.

Поля75, Музе - честити зъбчета. И в тоя ред на мисли - вашите зъбльовци хапят ли ви? Щото Алек се е научил да ме хапе по рамената и то майтап майтап, ама да ви кажа бая си боли. А на пръста имам рана пак от негово ухапване. Аз му казвам НЕ с един такъв сериозен тон, а той ми се хили и си продължава.

При нас пък от 3 дни сутрин ставаме към 8, днес дори в 8,30. Мисля, че разбрах как става фокуса. Когато му е топло става мнооого рано, и ние пускаме вече климатика, ама доста хладничко е и малкия спи много по-спокойно.

Дентокинд бях купила и съм давала, ама при нас разлика нямаше. С или без него и гелчетата все едно и също. Пък може и аз да не го давам правилно newsm78

Неди, радвам се, че си по-добре. Вчера менюто от кухнята беше 1.градинарска супа, 2. пиле с картофи, 3. малеби. Яде с удоволствие, а десерта беше за мен Mr. Green, че нали с млякото изчаквам. Като цяло съм доволна, да видим.

А малкия вече два дена ми прави един номер, незнам защо. Яденето му, което е следобед, нали по принцип е или каша, или кисел, или попара, или кус-кус, или грис /мале, че дълго стана/ и досега ядеше без проблем. Обаче както казах, от два ден хапва по 2 лъжици и започва да плаче, ама истерично. Все едно го боли. Правя му АМ и всичко минава. Незнам какво става.

Музе, при нас пък е обратното. Мъж ми дава зор, аз не ща и да чувам. Аз такава депресия изкарах след раждането, че сега като се сетя още потръпвам. Три месеца незнаех къде се намирам. Само плачех, не ядях /то май от там ми дойде проблема с кърменето/ - с две думи не можех да се събера. Но ти пожелавам от все сърце да стане това, което искаш.
Айде, че стана дълго. До после.

# 181
влюбена и на мен александра ми прави същия номер с ам,искаси го него иначе седи гладна и нищо друго неиска.

# 182
Честити зъбенца на Музинското и Полинското хлапачета Laughing  Преварихте ниииииииииии Crossing Arms хихихихи
Любовче, и моята е така тия дни със следобедното хранене, независимо какво е то..... Дали е защото точно тогава е най-жега, не знам newsm78
Днес и ние сме на консултация следобяда и докторът да ми разчете изследванията Praynig

За филмчетата - така и не ми дадохте линкове (пък не ми се рови да ги събирам всички серии Embarassed). Ние отваряме всичко с BS.Player PRO 2.34 ВСИЧКО се отваря с него Peace
Любовче, мисля, че няма да имаш време за депресии след второ бебе, щото ще имаш много грижи по първото Mr. Green Но смятам, че още  е раничко....Насладете се на първото!
Музе, мъж ти ще омекне, нЕма къде да иде Mr. Green

Навихте ме за тоя дентокинд, ще взема и аз да го пробвам. Как се дава - по описаното в листовката или лекарите са ви казали друго, защото не винаги се дава по описанието?
Ниелче, тоя софийски климат следобяд е при нас ooooh! Винаги така става Tired Laughing

# 183
  • Пловдив
Нинче, за Дентокинд на мен ми казаха, че трябва да е на гладно. Пише, че трябвало да се смучат, ама как да стане при нашите малчовци Thinking Аз затова го стривах и така го давах. Ама не гарантирам, че съм се справяла правилно.

# 184
Любовче, мерси.
То по принцип когато се взима нещо хомеопатично трябва да има отстояние поне от половин час, преди взимането и след - даже вода не трябвало да се дава. За бебетата при другите хом.лекарства пише, че може да се разтваря в малко водичка и така да се приеме, явно правят някакъв толеранс..... Thinking

Само ние ли останахме без зъб още newsm78 newsm78

# 185
Здравейте и от мен. Ние се позагубихме малко а и с тия разходки не мога да се добера до компа  Mr. Green
Честити зъбчета на Поли и Муза- да са здравички и белички  Grinning
Мецанке и ние още си нямаме зъбче, че като гледам и наченки за излизане няма  Mr. Green
Тука големи жеги, едва се прибрах в 11:30. Аз с това ниско кръвно и тия жеги......имах чувството че главата ще ми се пръсне....
Моята буболечка спи отивам и аз  Mr. Green

# 186
  • при любимите ми хора
Дентокинд ги давам с малко водичка разтворени и в шишето,тя си го изсмуква бързо!
 Laughing

# 187
Аз дентокенда го давам разтворен в лъжица с много малко вода те са сладки и му харесва,гледам да е половин час преди или след ядене и по 3 или 2 пъти на ден

# 188
Тъй-тъй, Sadбременеето ми се отлага до ...незнам кога.Ама съм толкова зле сега,че ми иде да припадна направо...И съм разочарована да си призная откровено...Но за сметка на това-като хванах и до одеве съм чистила-прах,пералня,прахосмукачка,след малко почвам банята и тоалентната.Забелязала съм една зависимост-ако лежа и мързелувам много тежко ми минава МЦ,ако се хвана в дейност даже и забравям....Та стискам зъбо докато набера инерция,че хапове не пия Naughty
Хриси още не ме хапе,за разлика всичко останало яко ръфа-стол,маса,количка,шишета и т.н.Аз нер давам нищо за зъбите-много мразя всякакви медикаменти,не съм за хомеопатията,но избягвам,че нещо са ми анти.......
Светле,Педката каза,че ни е рано,а не се бях и замислила,че ние сме назад с жълтъка....
Мецо,стискам ти палци да са ти 6 резултатите,пък да седнеш после довечера да му се напиеш и лягаш да спиш,нали мъжо е отпускар-ще гледа децата... Peace Mr. Green И да се похвалиш с размери после...

Хайде,отивам да яхвам парцала,докато звяра още спи... Laughing Mr. Green

# 189
Още спи малкото, след малко го будим и се дотуткваме до доки....
Музе, и аз съм тъй. То нали и по една реклама едно време казваха, че няма нищо по-хубаво за месечния цикъл от малко ЛЕКИ упражнения Simple Smile

# 190
УРААААААААА СТАНА , и ние нямаме още зъбче ,а нощем постоянно се върти и църка не може да спи спокойно към 3 си хапва ,казва ма-ма,та-та,ба-ба,да-да  Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 19:03 от Patenceto84

# 191
Кое стана, бе , Патенце, снимката ли? Hug Heart Eyes Много са ти сладички хлапенцата

Ние сме от консултация - резултата - 100 гр Crazy (не ги броя ) и 3 см! От жегите Crazy Peace

Аз съм за ендокринолог. Единият от двата хормона ми е много завишен, утре съм и на този преглед. Вариантите за болест са много Praynig

# 192
  • при любимите ми хора
Patence,стахотни са малчовците на тези колелета!!!хихи

Нина,дано не е нищо сериозно с тия резултати.

Ние днес се задържахме само час у дома....цял ден оп улиците..беше хладничко леко и само това ми дай ..пали колата и яко миткосване.Детето доволно ,майка му и тя. Blush

# 193
борянче страхотни са двамата сладури.пу пу
музе щом е така е нормално да  поотложите кухнята.
ние днес пак щял ден по улиците и както беше по хладно беше много приятно

# 194
Днес  и ние бяхме на консултация-8,150 кг/+0,150кг/ и 74 см/+2см/.
Педито ми каза да въведа кисело мляко,за да наддаде повече. newsm78
Ама от 60мл АМ и 120мл кърма изведнъж да мине на 180 мл кисело мляко, струва ми се рисковано.

Общи условия

Активация на акаунт