Поля75, Музе - честити зъбчета. И в тоя ред на мисли - вашите зъбльовци хапят ли ви? Щото Алек се е научил да ме хапе по рамената и то майтап майтап, ама да ви кажа бая си боли. А на пръста имам рана пак от негово ухапване. Аз му казвам НЕ с един такъв сериозен тон, а той ми се хили и си продължава.
При нас пък от 3 дни сутрин ставаме към 8, днес дори в 8,30. Мисля, че разбрах как става фокуса. Когато му е топло става мнооого рано, и ние пускаме вече климатика, ама доста хладничко е и малкия спи много по-спокойно.
Дентокинд бях купила и съм давала, ама при нас разлика нямаше. С или без него и гелчетата все едно и също. Пък може и аз да не го давам правилно

Неди, радвам се, че си по-добре. Вчера менюто от кухнята беше 1.градинарска супа, 2. пиле с картофи, 3. малеби. Яде с удоволствие, а десерта беше за мен

А малкия вече два дена ми прави един номер, незнам защо. Яденето му, което е следобед, нали по принцип е или каша, или кисел, или попара, или кус-кус, или грис /мале, че дълго стана/ и досега ядеше без проблем. Обаче както казах, от два ден хапва по 2 лъжици и започва да плаче, ама истерично. Все едно го боли. Правя му АМ и всичко минава. Незнам какво става.
Музе, при нас пък е обратното. Мъж ми дава зор, аз не ща и да чувам. Аз такава депресия изкарах след раждането, че сега като се сетя още потръпвам. Три месеца незнаех къде се намирам. Само плачех, не ядях /то май от там ми дойде проблема с кърменето/ - с две думи не можех да се събера. Но ти пожелавам от все сърце да стане това, което искаш.
Айде, че стана дълго. До после.