Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 106
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Момичета виждам че зъбки ви мъчат - на нас нали още не са избили ама малкия много го боли и почнах да давам хапчета дентокинд те са със витамини и билки - няма нищо вредно - хомеопатични са и много се успокои детето вече спинка спокойно и се буди само за млякото. Ако искате питайте педитата какво ще кажат за хапчетата Peace

# 166
  • Бургас
Добър вечер прекрасни мои Hug
Днес съм много по-добре Grinning
Даже си Лунувам и съм на 6 Grinning
Музе мисля,че усещането е по-силно от теста Hug
Що не ви дават куФня?нещо не схванах newsm78
Катенце и моя приятелка дава Дентокинд и  много доволна-
тя предимно хомеопатия ползва за децата.
Малкия е 3 дни по-дърт от Никол hahaha
Пепениче бравос за Митанко-калпазанко  Hug
Ниелче ще се научи Стеф да си хапва и парченца не се бой.
Само да и кажа,че на една от другите дружки каката до 3 годишна е яла само пасирано,
а сега е голяма и всеядна 10годишна сладурана Grinning
Вики горкия Спосони е в период някакъв и сигурно иска гушкане Hug
Дано скоро му мине щото и ти си човек и имаш нужда от почивка Hug
Влюбено човече кажи как беше оценена манджата Grinning
Мецанке твойто мъж не ги ли качи тия фЛимчета нейде от където да си ги дръпнем?
АА и да питам с какво гледате ДВД формат на компютри те си?
За Пуки се сещам,че каза Hug

# 167
Най-официално да ви се похваля.Имаме си зъбчеееееееееееееееее Party Laughing Peace
Неди,Педката вика,че е рано.За туй...За теста-ще изчакам още малко.Може пък и аз да греша,ама туй чакане ми .......Много мразя да чакам #Crazy ooooh!

# 168
  • Бургас
Музе честито зъбче на Хриси Hug
и нали знаеш,че за хубавите неща се чака Grinning
А педката ти да си гледа работата-аз моята дори не съм я питала Crossing Arms
Детето ,ако яде зеленчуците е достатъчно-Поне за мен де.
Никол беше опита 1/2 лъжичка от малките със зеленчуково пуре с жълтък,
а риба еопита 2 дни преди тази от куфнята.
Засега си е ОК/пу-пу/
Така,че ти решаваш,а не педито :peace
:

# 169
    Ниел, за сиренето незнам какво да те посъветвам.Аз давам купешко и изварата също.

От два дни му правя с нея следобедния йогурт и просто умира за него.Дано после пак яде плодови пюрета, че като гледам с какъв апетит го хапва..Днес правих бананов..ееееееее, няма такава радост и рев за още.Умира за банани туй дете.

Музе, 2см не са нищо.Супер си е детето!Айде, дано не ти дойде че гледам мерак не ти липсва! HugАй, честито ви зъбче!  bouquetДа е много бяло и здраво!

Кате, в четвъртък ще го водя при педито и ще го попитам.Мисля че и други мои приятелки са давали тия хапчета ще питам и тях.Много ти благодаря.

Одеве му дадох вече Панадол на милото че цял следобед рева зверски и не издържах.Все пак не е само за температура тоя Панодол и му олекна.Стана си стария кротушанчо на мама.После ходихме и по магазините много беше доволен.Последният път ни побърка особено в ДМ-то, но днес беше дете за пример.В Пикадили умря да се хили като му бутнах в количката течен прах за пране да не е с празни ръце.

За пюретата, храните и т.н..моя бандитин е готов за кухнята от другия месец.Всякаква мръвка е ял, пюре от дробчета как обичааааа!Не само мръвки де, аз храни които не са силни алергени си му давам без педито да каже "Да" Laughing Като цяло сме обсъждали какво смятам да му давам, но чак за всичко не сме говорили.Не се вманиячавам.Днес си хапна малко огретен.Много беше доволен.И бира е опитвал и сладолед..но така съм преценила аз Wink Всеки си решава какво, как и дали да дава.За бирата нагледно го видяхте. Joy

Ето малко нови снимки за лека нощ:http://radionovi.multiply.com/photos/album/32#67 От тук нататък.Клипа на смехурко накрая на предната тема го пуснах и май не се видя.Имаше проблеми тогава.Ето го и него: http://radionovi.multiply.com/video/item/25/25

# 170
Kриси,мерак не ми липсва,но мъжо е в стрес откакто ми закъснява.Има и вероятност 50-50 да са близнаци,че баба му е близнак,та хептен ще я втасам.Амам съм навита.Той ми направи намек за аборт-аз така яко го отрязах,че чак му се и накарах.Като знам само колко семейства не могат да имат деца и при мисълта,че след аборт мога да не забременея,ако ще и 3 наведнъж да са пак ще си ги гледкам...На мен деца ми дайте Laughing Peace

За яденето-Хриси не е яла само свинско и дробче,но има купени и скор ще дам.Инче момата днес яде пиле каша с голям кеф LaughingС жълтъка ще изчакам,че не искам пак да ми повръща,а на Педката следващия път ще й обясня кой кара влака,че сега ни беше първа среща и не исках да я стресирам Mr. Green Joy
Мисля и аз тия дни да пробвам йогурта,да видим момата как ще млящи...

П.П. Един лекарски бисер-да не давам сутрин кус-кус,ами плодово пюре 1/2 и да дохранвам с АМ,и вместо каша следобед-домашен кисел с прясно мляко #Crazy...А е младичка,бе майка му стара..... newsm78

# 171
  • Бургас
Криси мерси за клипчето-сега ще спинкам прекрасно Hug
А със шапото е супер сладура Heart Eyes
А за хапването,аз отдаавна си признах,че Никол е всеядна Laughing
Опитвала е сладолед,Фурнета/бутерка със сирене и кашкавал/,
пил.дробчета с картофи и лук задушени и още сто неща,
но всичко е до усета на майката за собственото и дете Peace
Музе тъй та искам Laughing желязна си ти ша знаиш Hug

# 172
Сладурки, много ви благодаря за съветите  love001
Тези дни ще дам сиренце, пък дано да го хареса Praynig
Музе, то всички мъже така  реагират, нали са слабия пол Mr. Green, но после как ще се кефииии....Да знаеш сърцето не греши, май ти ще зъпълниш последният абзац на одата Laughing
а за тази лекарка, ами думи нямам ooooh!, как може да ти каже"давай прясно мляко, не каша", като по принцип прясното мляко е хубаво да се избягва до годинката.Честито ви зъбче! newsm47
Криси, голям сладкиш е Боби, а как сладко се смее Grinning
Кате, и аз ще питам мойто педи утре за тез хапчета, че милия как се мъчиии ooooh!
pepenik, и ние само с играчки ядем, които се хвърлят нарочно по земята, мама ги вдига и така Joy

# 173
Здравейте, спящи красавици!
И аз съм към възглавницата, но да драсна два реда първом.
Храненето пак е на дневен ред тук, както и при нас, щото малкото човече май само зъбчета чеше, а не иска да яде бебешките неща. От няколко дни давам парченца от сандвич с масло, кашкавал и сиренце (обезсолено), много му се услажда. Когато го храня с пръсти (хлебче, бананче), имам по-голям успех. И таратор и бира, но последното гледам и другите бебоци обичат Wink. Пак пробвах каши, пюрета - 2-3 лъжички и дотам. И изобщо изядените количества са минимални. Последно беше 8 кг, не наддава много. Четох из кърмаческия, нормално било. Но кога ще прояде по-сериозни количества, а newsm78 А пък как ще се откаже от сукането, като "с него ляга, с него става"...
Музе, направо ми идва музата, като се сетя за теб Peace  Hug Praynig
Криси, Боби е много сладък (за картичките с фотошопа немам думи), както и всичките ни бебоци, Димитър на бебълс много чаровен, а и гардеробът с рокли на Цвети на Мегче - напомни ми на моя преди N години.
Кате, Дентокинд и аз давам понякога, макар че е хомеопатично и докторите не му вярват, също отчитам положителен ефект.
Неди, оздравя ли, душко? Аз вече 3 пъти бях с хрема и болно гърло откакто дойде лятото, но мина. Митко закачи малко сополки, вече не ми дава да ги чистя, голямо извиване пада. Борба голяма.

Хайде, до утре по обед, след като се излюпим.

# 174
Добро утро!

Хайде на кафенце с мен

Ванко се събуди с второ зъбче.  newsm44

# 175
  • Бургас
Добро Утро  Hug
Поли мерсаж за кафенцето Grinning
и честито зъбче на Ванко сладуранко Grinning
Честита осминка на:
Ками на Мецанка калпазанка-хихихихи Hug
Костенур на Фльор Hug
Момчил на Радкакака Hug
Алекс на Вили Hug

# 176
  Добро утро сладурки!Мойто диване е будно и единствения начин да си пия кафето на тишина е да е прав в кошарата.Сега ви преглеждам набързо..

Кали, страхотна снимка.  bouquet И твоя красавец с голяма бутилка!Ми така де жега е, няма половинки да пият децата Hug Joy

Поли, блазе ви!И аз чакам Боби така да се събуди скоро...

Айде да ставам сега, че е време за излизане..докато се оправим.. ooooh!Много жега го дават днес.

# 177
  • при любимите ми хора
Добро утро!
Ние сме на крак от 7без 15... Crossing Arms
Сега се опитва да се претрепе в кошарата за игра,а аз да ви прегледам набързо!

Поли,честито зъбче!
Нашето още белее отгоре,но неще да драсне,че да се успокои детенцето ми ,че и аз малко тишина уж да имам...когали? hahaha

Хайде до после лек и прохладен ден на всичкии!

# 178
доброоо утроооо.благодаря за кафенцето.
ние станахме в 7.30ч и в 8.30ч вече заспахме пак и аз да пиина едно кафенце с вас на спокоиствие.
честити зъбчена на муза и поли,да са здрави и белички
честити месечинки на празнуващите бебоци,да бъдат здрави,щастливи и послушни дечица
музе абе ти при коя педи си в 3та поликлиника.аз отидох при моята и директно и казах че искам бележка за кухнята и тя ми даде без проблем.нали знаеш че искат бележки от педи,че не е алергично детето.утре ще взема за първи път и ще пиша как е и дали я ядем,иначе други мами много ми я хвалят.а за теста господ си знае работата.

# 179
Добро утро момичета!  bouquet
Честити мсечинки на порастващите сладурчета!
Стефано все по-рано става, а и се буди нощем ooooh!, а докато излезнат всички зъбиии WhistlingИ на нас белеят още две зъбчета отгоре и явно те го дразнят много.
Поли, честито зъбче! newsm47
gale, ние от 6 часа ooooh!, сега сладко спи , а мама форумяства Mr. Green
Криси, пък тук днес го дават отвратително, с валежи, вятър, падане на температурите Crossing ArmsКато гледам как се е смрачило и задухало Whistling
Кали, ще прояде детенце, няма къде да ходи Hug
Приятен ден момичета! smile3525
ние днес сме на консултация, после ще докладвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт