Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 108
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Почерпете се, днес имаме годишнина от сватбата. Правим четири години брак и цееели седем откакто сме заедно. Кога минаха - нищо не разбрах.

Наде, Flowers Rose Flowers Rose, моите съболезнования за твоята приятелка. Нямам думи. Много е тежко. Дано в скоро бъдеще се радват на живо и здраво бебче.

Музе, пожелавам ти да стане това, което искаш. Hug

Днес ще чакам от кухнята, че вчера поръчах. Ще видим дали ще му хареса на шефа.

Мегче, честито второ зъбче.

# 151
  • Бургас
Музе да кажеш какво е показало тестчето Hug
Влюбено човече честита ви годишнина и мммммнооого любов Heart Eyes
Наде моите съболезнования за твоята приятелка,нека е силна и скоро да имат здраво бебче.
Честит 9-ти месец на Митачето на Пепеничето Hug
Честита осминка на
близначетата Ици и Дид на Илум Hug
Хриси на Алекс76 Hug
Цеци на Мананка Hug
Аз уж съм по-добре ,поне не ме боли главата.
Да си похваля 1/2-та вчера той изми и сам си направи вечеря/пу-пу да не го урочасам/
Гледа и Никол ,защото бях дроб просто.
Та имаше и нещо полезно от цялата гадост Grinning

# 152
Наде, при нас в пазарджишката тема си имаме едно такова майче..... Sad Тя писа много, и като знам какво преживя това момиче.... просто имам мъничка бегла представа какво й е на твоята дружка....На всичкото отгоре се е родило живо, знам какви надежди е имала.......
Аз мислих, че е родила когато писа ти..... Как е тя, чувала ли си я, или не смееш да й говориш за това......(тя трябва да говори, не да задържа в себе си, е, то зависи колко ти е близка, де)

Честита годишнина на Любовче! И честити нови зъбенца!
Неди,радвам се, че си малко по-добре!
Музе, на 6-я ден от закъснението на мен шуър чек-ът ми отчете Embarassed

# 153
Здrавей те мамчета ние сме добrе от скитосване по села и полянки няма вrеме за нета. Колин вече се върти като пумпал,изправя се до седноло положение и почти лази,зъби няма нито един направо незнам какво става.
Честита месечинка на Митко,на близнаците Ицо и Диди,на Хриси и Цеци  bouquet
Мамчета чували ли сте за филмчетата baby einstein много са занимателни за малкия и имам 20 минутки да зготвя.Ако ви интересува ще ви пратя линкчета

# 154
Кате, вече зарибиха половината тема с филмчетата Laughing Hug

Да се поФаля - от днес и ние лазим, ама назад..... Няма такъв смях Laughing

# 155
Здравейте сладурки! newsm51  love001 smile3525 newsm51
Вчера станахме на цели осем месеца и ви черпя:
Неди, бързо да се оправяш HugАз имам хроничин фарингит та знам какво ти е, (Слава Богу, отдавна не се е проявявал)а и мойто мъж като не мога да говоря се радва Joy
Криси, голям сладур  е Бобчо на тази снимка Grinning Много вкусна рецепта newsm22 Мисля, да я пробвам, без киселото мляко, може би и аз с каша
Наде, моите съболезнования CryГоркото майче Cry, дано по-скоро отново е бременна и се радва на здраво бебче Praynig
Музе, за какво да стискаме палци? Mr. GreenЖелая ти какво то ти е на сърцето, това да стане Hug
Влюбена, Честита годишнина!Да се обичате винаги така, както в деня на сватбата! Hug
Нинче, с този сън си взимаме снахичката още сега Sunglasses

Момичета, говорите за дневния сън- при нас има няма 1.30, 2 часа ooooh! а и нощем се буди,(3 пъти)май са зъби, но е така от мнооого отдавна.Все хленчи върти се...
Да ви питам вашите малчовци ядат ли по-големи парченца? Че Стефано като опита нещо мааалко по-голямо и повръща Crossing ArmsНезнам какво да го правя, ядем само най-финни пюрета ooooh!

Целувки на всички!  love001

# 156
Нинче, smile3501 и ние така почнахме Laughing

# 157
Ниелче, постепенно ще се приучи да гълта, и при нас беше същото - всъщност се научи на по-големи парчета с попарата.

Музе, ми то от много четене на книжки, да не си "поумняла" за девет месеца Joy Hug Hug Hug

# 158
  • Пловдив
Нинче, ми хайде честито! Тя назад дава, щото се засилва.  Назад - напред, няма значение. Важното е, че сега ще открие магията на телепортацията Joy Joy

Ниелче, и при нас така - позиви за повръщане, ако е по-едро пюрето. А те за тази възраст всичките са такива. Аз допасирвам /изобщо има ли такава дума newsm78/ и тогава давам.

Момичета дойде манджата, мирише много ммммм, дано и на вкус да е така. Само ме притеснява, че в супата има кисело мляко, ама си мисля, че на 100 гр. порция, количеството кис.мляко няма да е много. А десерта си е за мен Mr. Green, че има пресно мляко.

Неди, така така. То поне едно хубаво нещо да има на настинката.  Hug

# 159
Надежда съжалявам за твоята приятелка, много е тъжно-нямам думи Cry

Аз едвам гледам тези дни, Спас реве по цели нощи (на цял глас), не знам зъби ли се, какво е ThinkingТой вече си има и 2 горни зъба и още реве ooooh!

Честити месечинки на всички бебчета на който съм пропуснала да честитя Hug  bouquet

НИНА, напред или назад -  важно е че има движение. Ти как си by the way:love:

Vlubena, честита годишнина от сватба!

За Музе, не разбрах за какъв тест става въпрос, да не би да... newsm78

Недилка, бързо да се оправяш  Heart Eyes Hugи всичко да си кажеш после како ти лежи на душичката Wink Laughing

# 160
  Здравейте момичета!Страшна жега е навън.Аз сложих да сготвя докато спи Боби, че после пак по разходки.Голяма мъка тоя втори зъб и все сме навън.

Наде, много съжалявам за приятелката ти.Дано скоро забременее и си има едно прекрасно здраво бебче!

Влюбена, честит ви празник!Още дъъълги години да сте все така щастливи!  bouquet

Музе, чакаме новина! Hug

Неди, радвам се че си по-добре. Hug
  Честити месечинки на порасналите!

Ниел, Боби си хапва още от 190гр. на чичо Ганчо. Peace

Ставам после пак, че ще ми загори манджата.

# 161
Момичета, много ви благодаря за отговорите!  love001 Явно и това е период ThinkingОнзи ден му дадох пюренце за 6 мес. с мноооог малки парченца месце е нямаше такова гадене Whistling, а вчера след плодово пюре вътре с бисквитка на втората лъжица повърна, явно не се беше разтворила добре бисквитката Crossing Arms Та явно всичко през пасатора трябва да минава Whistling
Да ви питам, че съм в голяма чуденка newsm78, тези дни мисля и сиренце да му дам, само че се чудя какво Thinking.Защото има възможност за домашно, но ме е страх, защото нали винаги домашните сирена не са никога добре узряли.Все пак те нямат необходимата технология...А в купешкото не ми се мисли какво има, само, че пък няма бактериите на домашното... newsm78

# 162
Ниелче, в момента няма на пазара добре узряло сирене Peace Давай смело домашното. Най-близката ми дружка е "млекарка", това е завършила в Пловдив и е много кадърна като цяло за храненето.

# 163
Наде много съжалявам за приятелката ти, пожелавам и  съвсем скоро
да си роди здраво детенце - само това е лекарството за страдащото и сърце.
Влюбена честита годишнина, любов и хармония в дома ви и за напред.
Неди дано си по- добре днес , скоро и аз бях така много неприятен вирус, 
така кашлях , че не можех да си поема въздух.
Мецанке как са резултатите? Музе , а твоя тест?
Благодаря ви за поздравите, как само се изнизаха 9 м. Днес пак сме качили500г
вече е 9800 , а см 77 не много точно измерени, че много го е страх в това сандъче.
Ниел и ние сме така с пюретата, ще се научат  не се притеснявай.
Имаме една музикална жаба , която ни върши страхотна работа за храненето.
Филмчето също го гледа с интерес.
Честити месечинки на бебоците.

# 164
Ей ме на.

Хриси не е наддала нищо.Само 100гр и 2см.Куфня ми отказаха.Да съм давала жълтъци,домашнои кисели с прясно мляко и т.н. Дрън-дрън ярина...

Теста е отрицателен,но на мене 6тото чувство ми шушне друго...Ще поживеем и ще видим...

Мецо,какво стана с твоите изследвания?
Аз давам домашно козе сирене-йекстра е,няма по-вкусно....

Днес дадох на Хриси пиле-каша,няма такъв кеф и мляскане...
Честити месечинки на всички....  bouquet
Оф,не съм в час-само за това закъснение мисля....имах още да пиша,ама нейсе-после ще е.....

Целуфффффки на всички по потните бузки hahaha

Общи условия

Активация на акаунт