Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 088
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Пате сладичко Hug много лошо ,че пак сте на сиропи и капки Hug
Аз сега си разтворих Калций с вит.С и се надявам да ме пооправи.
А аз се светнах,че е ларингита ми ooooh!
щото ми попросветна и сега основно ме е"ударило "в гърлото.
Не мога да говоря smile3515 ,
а това за човек като мен е  равносилно на мъничка смърт Laughing
Само Николай е доволен щото не мога да мрънкам и да давам нареждания Laughing

# 136
 Привет момичета!Как се разболяхте в тия жеги!Много сладолед сте яли май Laughing Скорошно оздравяване на всички пожелавам!

Мойто диваненце си върна сутрешната дрямка и сега едва смогвам да готвя следобед.Днес поне успях.Дори му направих домашен плодов йогурт.Стана страхотен!Сега чакам да стане едното ядене за вечеря и да метна другото докато спи.Дано не се събуди.Иначе като готвя го взимам при мен в бокса на стола за хранене.Много му е интересно, но постоянно ми затваря хладилника като реша да бръкна за нещо.Опасен е.Не ми се мисли като прощъка из апартамента как ще се справям...май ще минаваме на бързо хранене.За сега го удържам да се разхожда само в парка и кошарата си за игра и едвам смогвам, а като проходи сам...не ми се мисли.Все си викам рано му е.. Joy

Неди, мъжо ти сигурно е наистина доволен. Laughing Шегата настрана, но дано бързо се оправиш да не прихване Никол. Hug

Бебълс
, поне пие по-малко от моя :
  Joy Нашата е от 2литра.
 Vlubena , вече Мол-а не е така шумен както в началото.Сега е супер спокойно.Няма я лудницата, а и хората тръгнаха по морета може би затова.Градът леко пустее май.
  Мегче, добре че сте открили тия хапчета Hug

Айде да си доготвя...

# 137
# 138
  • Пловдив
Крисси, има нещо вярно  за пустеенето на П-в. Вчера главната беше толкова празна, че чак правеше впечатление. Еми, така е, отпуски, почивки, с една дума - лято  Nature Sunny
А и тази биричка, оххх, в това топло време, оххх Laughing

Аз да питам нещо - вашите бебешоци по колко пъти на ден поспиват и горе-долу колко /като времетраене/. Че ми се струва, че нашия много малко сън му се събира за цял ден. Към 10,30 спи към 20 мин, 30 максимум и после към 14,30 спи около час. А доскоро второто му спане беше поне 2 часа и нагоре. Изтощена съм. И като знам до довечера колко време има ooooh! Изчерпана съм откъм идеи как да го разнообразявам и забавлявам, че нали при него самосиндикалното занимание е мръсна дума. Сори, ама трябваше да се оплача.

Неди, душко, дано бързо да се оправиш и Никол да не прихване от теб, че това е най-гадно. Аз нали скоро така бях и не успях да предпазя малчо. То лятото е най-гадно да се разболееш.

...Пустее, форумът пустее...

# 139
Влюбена, моята спи сутрин откъм 10 докъм 11. После от 13.30 докъм 16, но често и по-малко. Много рядко надвечер към 19 кара по една 30-минутна дрямка.

Крисси, "Каменица - мъжете знаят защо Wink", нали така беше Hug
Бебълс - "Ариана - за всеки!"  Crossing Arms ми така еми Laughing
Неди, сладоледът не ти ли помага? Майка е с ларингит, ма не помня с какво се оправяше newsm78

# 140
  • при любимите ми хора
Искахте лято ,ето ви лятооооо и тук пустооо.
Мойто диване спинка ...за сега от 15мин насам и иаз чоплим семки и ви проверчвам!

Криси,кажи за йогурта,как го сдела..идеи да има! Heart Eyes

Неди
,мило,оправяй се бързо!!А мъжо ти ,май като моя...за майтапа щеше да е мнгоо доволен ,ако аз пресипна за няколко дена! Whistling

Влюбена,Маги спи по 2 пъти на ден .Сама така реши.Понякога едното й спане е 30-50мин,а ако сме си удома може да успея да й го докарам 1.30ч.Забелязвам че ако сме навън,дремене 30мин и айде готова за бой,а у дома е по -спокойна ,нема кой зане кво за гледане и придремва повече.Като есествено се буди след 30-40 мин,но аз й помагам да си заспи пак ,тогава спи повече...

Маги я мъчат горните зъби вече...отвратителна е ,спала съм 2 часа само онази вечер.Рева на сън,буди се през 1 час и в 4 сутринта реши да повръща ... Sick
Снощи реши да ми се реваншира и се пробуди само 1 път и спахме до 5 ..В 5 реши да говори на бебефона:ДАДААДА..взех я при мен ,тя заспа ,а аз не...та рано пиле съм днес от 5 съм на линия.. Crazy

Бебулс,Криси,пропихте ги тия деца!Ей!!! hahaha

# 141
  • Пловдив
Добре де, Нинче, ама като прави въпросната дрямка, след това не е ли много по-трудно да я приспите за вечерния сън?

# 142
Vlubena, по принцип за всяко едно лекарство може да има и хубави и лоши отзиви, особено в Интернет.... Срещнах моя позната и тя ми каза, че леля й е фармацевт, давали разрешителните на лекарствата, та тя й е забранила категорично да маже дъщеря си с въпросното лекарство. Може би в някои случаи се налага да се ползва, аз се възмутих, че при първия ни преглед още ми го изписаха... В нашия случай просто не е обострен дерматита, за да се изписва толкова силно лекарство. Най-малкото трябваше да ме предупреди лекарката за опасността, или поне да ми каже какво пише в листовката и защо ми го изписва... Така мисля, че е коректно. Иначе като се замисля тя много предпазливо ми го представи като лекарство от ново поколение, което не е кортикостероид, което мен ме зарадва, разбира се... Иначе иам няколко теми в нета по въпроса:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=26303.msg1798344
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308533.0

Мегче, евала на докторицата с хомеопатията Peace Прочете ли от линка, дето ти пуснах... може само да ти е от полза.

Да, погледнах го линка, много мерси, аз по принцип го уважавам доктор ти Михайлов, без да се прехласвам много по него, де... Например клеева тинктура давам на каката и аз пия заради малката цяла зима и съм много доволна, както и лайка с мед като средство срещу гадните сополи и запушен нос... Много ти благодаря   bouquet

О, забравих да се похваля - днес ни изби и второто зъбче, тази нощ се събуди около 3 часа и беше толкова нахилена и весела - пя си до към 5, когато я нахраних и заспа... за това се усъмних и й бръкнах в устата..... Ето малко нови снимки (имам нов акаунт в пикасата, че стария се запълни вече) да ни видите гардероба с роклите:
http://picasaweb.google.bg/megche77/CfLQpC#

П.С. Цвети спи сутрин около половин час навън и след това след обяда в къщи спи около 2 - 3 часа... Днес обаче стана към 9 и пропусна сутрешния сън, но заспа по-раничко - към 2 без 10 и още спи....

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 16:42 от Megche

# 143
Влюбена, моята спи сутрин откъм 10 докъм 11. После от 13.30 докъм 16, но често и по-малко. Много рядко надвечер към 19 кара по една 30-минутна дрямка.

И Боби е със същият режим, само дето вечер не спи хич до 8.30. Peace

Гале, направо не ми говори за тия зъби...и аз съм на твоя хал ooooh! Само дето сега още чакаме втори долен.
  За йогурта..рецептата е от форума.Четох че много я харесват децата и я спретнах на Боби.На мен дори повече ми харесва от Нестлето.Понеже вчера не беше акал/сефте от как се е родил/ и си казах да го разхлабя..Днес вече два пъти преди йогурта свърши работа, ама аз за по-сигурно.Другите деца като им никнат зъби разтройство имат, мойто запек JoyБоби направо пощуря на втората лъжица.Адски му хареса.

Така, ето я рецептата за изпитан форумски йогурт: Безсолна извара + малко кисело мляко + 1 бисквита + плод (банан, ябълка, череши....) - в пасатора.Аз днес правих с круши.Божествено стана.Бисквити слагам закуска, че са по-големки.Изварата на око с пръсти я слагах, но май към две супени лъжици.Киселото мляко сложих три кафени лъжички.Утре ще правя бананов, понеже обожава банани Бобчо.
  Надявам се да ви хареса и на вас.Много е лесна и бърза. Hug

Мегче, зелената е върха!  bouquet

# 144
И на мен ми хареса рецептата, ще я пробвам Peace Hug
Любовче, ако не спи вечерната дрямка - ляга към 20.30, ако я спи - към 21.30, максимум 22
Но я усещам, че колкото повече расте, толкова повече издържа без сън. Но докато откаже напълно този вечерния сън, ще е ужас.... И с каката ми беше така ooooh!

# 145
Привееееет Laughing.Хриси официално е "уличница" като майка си Joy. Голямо митльосване значи...
За спането.Днес Хриси се събуди 8часа,към 12 дремна 30ина мин.,в 16 и нещо/вече в леглото/ заспа и може да кърти до ниедно време,което не й пречи после да я окъпем,да омете млякото и пак да заспи.Ако не се лъжа към годинката децата май спяха общо 12-15 часа,поне така съм чела из дебелите книги,но все пка всяко е индивидуално.Аз съм поспаланка и Хриси и тя.За сега.
Утре сме на консултация,та ще се похваля вечерта с мерки Peace
Йогурта и на мен ми хареса,но аз не съм давала к.мляко та ще го пропусна или мога вместо мляко да сложа маааалко каша...
Оф,забравих-имах още да пиша.
Спи ми се,изморена съм.Закъснява ми с 4дни и ме е страх да си призная.... Thinking.Имам тест,но ще изчакам още.Но каквото и да стане Господ си знае работата. Peace

# 146
  • Велико Търново
Не ми се щеше да ви развалям настроението, но все пак да споделя. Бебчето на моята приятелка, за чието ужасяващо раждане ви разказах е починало миналия месец  Cry Тя вече ходи на работа, защото няма право на повече болничен.  Нямам думи, много ми е криво и днес много гушках моето съкровище...

# 147
  • при любимите ми хора
Не ми се щеше да ви развалям настроението, но все пак да споделя. Бебчето на моята приятелка, за чието ужасяващо раждане ви разказах е починало миналия месец  Cry Тя вече ходи на работа, защото няма право на повече болничен.  Нямам думи, много ми е криво и днес много гушках моето съкровище...

Oх,майчице..... Confused Confused Confused

Милото момиче....нямам думи..

# 148
Nadejda, много съжалявам за бебчето Cry Това е най-лошата новина, просто нямам думи. дано приятелката ти се възстанови бързо  и скоро да опитат пак за бебче.
Някой беше споменал, че търси помощ за Word-може и да помогна.

# 149
Надежда много съжалявам за твоята приятелка съчувствам и минала съм го този път   smile3518   дано се възтанови по скоро.Ужастно е но това е сътба дано по скоро гушне свое бебче и всичко се забравя

Общи условия

Активация на акаунт