Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 086
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Днес се видях със   barzova- Рая е много сладка
Къде бре?
Ако е било в Плевен ще ви се карам.Що не ми  се обадихте и на мен? newsm78
Не бе Музе,как няма да ти се обадим на сиргиите  Grinning  на Обнова

# 121
Музе, що ти е ревливо... Sad.... Добре поне, че не губиш чувството си за хумор, което толкова обичам Hug

Я да видя на нашия Фризо 2 кво пише... Такааа... Приготвеното мляко може да се съхранява в хладилник НЕ повече от 24 часа....
Разбирам, че и не трябва да е остатък от хранене, тоест да няма плюнки вътре Laughing, особено нашите колкото са..... ooooh!

Днес съм ЦЯЛ ДЕН САМА У НАС Laughing Еееее, нема такъв кеф - само на обяд се прибраха да ядат, наспаха се докъм 4 и преди малко ги изгоних - трио българка навън. Аз си ошетах.... сега ще чопля семки и ще гледам филм.... newsm44
Мъжо от утре е в отпуска..... Малко да почина.... Между другото днес не ми се е вило свят.... newsm78 Май ще се окажете прави....

# 122
http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=387484&pid=12821115
  Ето това е нашето местенце за игра ... пешеходна зона, няма народ там.... Вляво са трите ни по-големи хлапета (две липсват) , насреща сме ние (още 2 колички нема Mr. Green)

# 123
Здравейте сладурани  Heart Eyes Видях че Патето се е похвалила че се видяхме днес но да си кажа и аз какви прекрасни слънца има тя  love001   love001   love001

# 124
здравейтееее
абе да не е имало сбор на обнова а.
аз днес готвих картофена яхниика и отсипах малко на александра както беше така с сол с всичко и й сложих и хлебче вътре и момата си изяде всичко с голям кеф даже искаше и още и си отваряше устата сама.направо съм учудена а и много щастлива че напоследък неискаше да яде нищо друго освен ам.утре мисла да хода да я записвам на кухня и ще видим как ще са нещата.
честити месечинки на всички празнуващи бибчета.

# 125
Светле,нали знаеш-за куФнята ти трябва бележка от Педи,че не е алергична.
И аз мисля да я записвам.Днес омете бая супа с 2 сухара.Голяма е гладница...

Мецо,не съм права-сега съм "кацнала" пред компа hahaha.Ама тая твойта диагноза ми е ясна...Не я знам на латиница как е ,ама на български звучи така-МАЙКА.Ясно ли ти е сега за кво иде реч... Peace

И в тоя ред на мисли една високо "ИнтелЕгента" песен...не я пускайте на децата. rotfImbo
http://vbox7.com/play:32cf6c91

# 126
музе знам за бележката и съм я взела вече.
убиме с тази песен

# 127
  Добър вечер!Много съм изморена и едва гледам, та ще съм кратка..Днес и вчера се съсипахме от разходки и покупки и съм блаженно размазана...Скоро не съм била така глезена.Вече двама мъже ме чакат в магазините и си правят компания. Joy Единия малко примрънква, ама то няма начин аз малко се отплесвам.Много ми се радваше това мойто дяти като изляза от пробната една цветна Joy Всеки път се чудеше аз ли съм.Естествено и за него подаръци имаше.Няма нищо по интересно от ескалаторите в МОЛ-а.Ей, отдавна не бях пила един час кафе без да го вдигна от количката.Разкош работа, хем хладно, хем зяпа малкия каките дето се возят и се унесе в блажен сън.. Heart Eyes Тъй да го обичкам като заспи..много е сладък.

Пуки , за млеката ич не знам.Боби пие рядко и си е на Фризо.Сега вече само вечер и въобще не съм чела при другите млека колко време могат да стоят.Аз му го правя и го давам веднага.

Неди, благодаря ти!Както винаги не ни пропускаш Hug Днес Боби направо каталяса на малкия си празник Laughing
  Тия дни ще се включа повече...днес наистина нямам сили и отивам да ударя една водка с кола на тераската. Лека нощ Hug

Честита месечинка и на останалите сладурчета!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:54 от Kpuccu

# 128
Аз още се цедя,включително и през нощта в 03:30 и на този етап не мога да дойда.
Вчера се пробвах да изцедя по-малко на обед/от 120 на 90 мл/, но после съжалих.Ще трябва да я намаля с по-бавни темпове. newsm78

А защо искаш да намаляш? Аз например откакто почнахме да ядем пюре на обяд започнах да се цедя три пъти - сутрин, обед и вечер, ама цедя по около 250 - 300 мл, и пак изхвърлям, де... Т.е. изцеждам се до край, но по-рядко... При нас проблема с неяденето отминава, явно е било заради зъбчето, сега се поуспокои девойката и си хапва пак...

За АД на дъщря ми съм бясна на тази докторка, при която ходихме в петък - т.н. имуномодулатор, който ни изписа се оказа, че има данни за причиняване на рак на кожата, което аз разбрах едва след като го купих, Елидел се казва... Добре, че от  аптеката се съгласиха да ми го върнат... Аптекарката каза, че по принцип това лекарство го изписват само ако нищо друго не помага, а на нас ни го изписа при първия преглед... втори при нея няма да има, де.. . Още ме държи... По Великден кат оси бяхме в Ямбол, я водих там при една дерматоложка, на която имам доверие, та тя ми изписа едни хомеопатични и сега ги започнах пак тях да давам... Като си отидем другия месец, пак ще я посетя...

Това за нас за сега... Айде, лека вечер от мен   bouquet

# 129
  • Бургас
Добро утро Hug
Мегче ужасно е да не можеш да се довериш на доктора си Crossing Arms
То вече ес налага да сме порловин доктори мам....стара Crossing Arms
Криско и Никол Обожава МОЛ-а-хихихи.
Честити ти новости и да се снимаш,за да те видим Wink
Музе тая песен Николай я върти и в къщи от седмица зве-хихихи.
Светле дано все така си хапва Алекс Hug
и да хареса манджите от куФнята Peace
Мецанке ама и вие сте голям отбор хлапаци и бебоци Grinning
Пате и Гале вместо да ми се фукате ,че сте се видели-дайте снимкиииииииииии Hug
Честита осминка на
Стефано на Ниел Heart Eyes
Влади на Таня Hug
Кало на Бебочка Hug
Кали на Майтбабка Heart Eyes/много сте сладки на морето/
А аз съм изстинала еужасно много Sad
боли ме гърлото и главата и ми тече носа и иииии
Как можах лятото да се окипазя така Crossing Arms

# 130
  • Пловдив
Добро утро!
Megche , може ли малко повече инфо за въпросния Елидел, защото при нас ситуацията е същата. Бяха му излезнали накакви петънца, тако лишеи - по едно на двете бузи и при прегледа му изписа педито точно това лекарство. Каза, че било скъпо, но много добро и не съдържало кортикостероиди. С едно намазване изчезнаха, но сега като чета, доста се озадачих.
Крисси и ние така в МОЛ-а, шарено и на малчо му е весело. Ама на мен ми идва в повече гюрултията. Ама за подаръци няма да откажа пак да го посетя Wink
http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=387484&pid=12821115
  Ето това е нашето местенце за игра ... пешеходна зона, няма народ там.... Вляво са трите ни по-големи хлапета (две липсват) , насреща сме ние (още 2 колички нема Mr. Green)
Ехааа, изглежда приятно, на сафалък дет се вика. Тук трудно да откриеш такова място, особено на центъра, където сме ние Sad Ама ако дойдем на разходка при вас ще те питам къде е това точно Heart Eyes
Музе Hug, хормони не хормони, за съжеление ние жените сме си по принцип по-чувствителни /хеле аз/ и те разбирам напълно. В такива моменти е хубаво да се разсееш с нещо, което ти доставя удоволствие, пък барем премине. А и нали сме тук Heart Eyes
Айде момичета, до после. Хубвам ден пожелавам на всички

# 131
Уф, Неди, няма по-гано от хрема и гърло......Как ще опазиш детенце, пък и как ще се справяш, като знам, че ти е лошо....

Мегче, евала на докторицата с хомеопатията Peace Прочете ли от линка, дето ти пуснах... може само да ти е от полза.

За мазилата, които изписват, те лекуват симптоматично, тоест потискат само симптомите, но заболяването си остава, трае из из организма и след време пак се появява... Хомеопатията има претенциите да лекува цялото тяло....

Голяма радост е за майката, пък и гордост,когато детето яде нещо, което му е сготвила  Hug

# 132
добро утро и от нас  Hug
ние днеска станахме в 7:30 и 8:30 пак заспа  Tired
честита месечинка на всички бебоци които порастват
тая нощ малкия беше направо ужасен цялааааа нощ се въртя мърмори а като се има в предвид че по принцип заспива в 8:30-9 и се събужда чак сутринта  Tired Tired

сега качвам малко снимки да видите моя хубустник какви ги върши  Joy с биричката на тате  Crazy Crazy

http://www.album.bg/bebuls88/images/14896253/

# 133
добро утроооо
хайде да пиина едно кафенце с вас,че моита мома пак заспа,а аз вече се разсъних и немога за легна.
сега се обаждах до кухнята и ми казаха утре да отида да се запишем.още един ден ще е с на мама манджите Grinning.ама наистина е голяма гордост и кеф когато хапва с удоволствие от на мама яденето
и аз съм много за хомеопатията,но на педитата им е по лесно да ти изпишат нещо силно и да се отърват по бързо.
малеее мегче това е ужасно,как може да ти изпишат такова лекарство.добре че ти си се информирала предварително.
честита месечинка на всички празнуващи бебчета

# 134
Наде ние за бързо се видяхме и нямаме снимки  Sad ,а ти бързо се оправяй да не лепне и малката сладуранка bebuls88 голям сладур с тази биричка пу-пу  Hug ние пак сме със суполи на капки,синекод,калций и витамин С  Sad

Общи условия

Активация на акаунт