Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 080
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Ай,стой-взимат й кръв на всеки 3месеца-туй е боцкането.Профилактично,щото тя да се разболее недай Боже много трудно ще разберат,освен ако не отслабне.Аз преди 2години бях рекламно лице на някой концлагер-42кг.Не,че я бодат нещо като инжекции.Сакън,пази Боже Praynig...
Сега ще я вдигам,баща й пак го няма,аз ровя в Редут-а,нали от 24 почват намаленията,то пари няма,ама белким на детето от еФтините дреИ да взема!

# 106
Момичета щях да пиша две думи, ама стана никое време докато опитвах да изчета темата. Айде само запис, пък ще се разписвам друг път.

# 107
  • Пловдив
Добро утро! Почерпете се днес, че имаме месечинка!
Наш'то диване по повод празника стана в 7  smile3507, а аз съм изключително сънена. Нещо не мога да се наспивам тия дни. Музе за Уорд и Ексел, може и да мога да помогна. Аз лично не съм много в час, но имам познат, който е магьосник стане ли въпрос за такива неща. Като бях студентка и трябваше да пиша казуси и т.п. той много ми помагаше. Може пак да ми помогне Wink
Айде за сега. Ще чакам да се събудите и пак ще пиша.

# 108
  • Бургас
Добор утро  Hug

Честита осминка на чаровниците
Алек на Влюбена Hug
Златното мамченце на Никози Heart Eyes
Бобчо на Криска Heart Eyes
Мимо на Мини/дано са добре,че от сто години не е влизала/
Натали на Златенцето/още една Бургазлийка,ама и тя не е влезала сто години/
Невидимче ще чакаме да се разпишеш Hug
Теди и Ками -Дъртелки smile3534
Бебълс много Hug за ,както каза Мецанка,малкото Бебълсче Heart Eyes
А за грамчетата-мисля че е идеално качването.
Никол предния месец беше качила 350 ,а сега  250  Peace
Дани как си?Пазиш ли се?
Влюбена аз съм вери смела,ама и Никол е захранена рено--в 4м.
Та затова е всеядна пикличката Grinning
Иначе може да разнообразиш с кус-кус/солен или сладък-демек със сирене или АМ/,
може също Грис/царевичен или пшеничен/-солен или сладък,
може бисквитки/Чичи или Плазмон/ с АМ Peace
Мецанке ми то сега е "модерно"туй АМ с пробиотици бе hahaha
Ние сме на Фризовом -в него няма -хихихи.
Ама е голяма вкусотия и нямаме проблеми с акането Peace
Абе Ниноче ама ти ме разби Shocked -как свали килцата ?
То и зарад туй може сега да не си ОК,щото е голям шок за организма
тази голяма разлика  newsm78
Музенце мнооого съм боса в УОРД Blush
иначе ще искам и на мен после да ми пратиш готовия труд Praynig
нашият скайп е

nikolai ignatov
България,Burgas

/който иска да си пишем е ДОБРЕ ДОШЪЛ-аза съ почти постоянно пред ковпа Embarassed
Николай каза,че съм пристрастена и имам нужда от терапия Joy/
Хриси спинка ли нощес ?Щото с нейния сън от 16ч до 22ч имам съмения Grinning
Влюбено човече будна съм ама пишех "кратичкия си пост"
и ме изпревари Hug

# 109
  • Пловдив
Един път и  аз да изпреваря някой Joy Неди, ами аз ги давам тия неща за ядене, ама пак нещо ми се струва постно менюто. Тая седмица ще ходя да видя една куФня, имам малко връзки, та може и да се вредя. Аз щот съм вери НЕсмела и то затова си изяждам критиките от кой ли не. Ама, страх мъ е, кво да направя. И моя мъж ме изкарва компютърна наркоманка, ама това е положението. Вече спирам, че е манджа тайм. До после

# 110
  • Бургас
Никой няма право да ти се меси ко даваш или не на чавето Hug
Когато се почустваш готова и ще му даваш всичко-
аз така правя Peace
Да ти кажа в нашта куФня дават само Пиле и Риба,
та не е нужно да яде сто неща малкото човече Peace
Другото са зеленцуци и десерти-
ти спокойно може да НЕ даваш десертите-
или си ги хапваш ти или татито Laughing

# 111
Айди честити месечинки и от мене Heart Eyes

Килцата (90-те) ми бяха при раждането на първото, свалих ги от зор (много нервна майка и от там нервно бебе) за 4-5 месеца. От тогава съм все кльоща..... Sad С Камелия я съм качила 10 кила, я не - и ги Фърлих още на раждането ooooh!..... Това не ми е нормалното тегло при този ръст, трябва да съм понеееее 60 кила.... Требе да папам повИчИ newsm78

За разнообразното хранене - храната трябва да е достатъчно пълна с необходимите витамини, минерали и т.н.
Аз лично вече втори път забелязвам, че бебето си познава часа за ядене и вкуса на манджата, каквато и да е тя, това е ритуал и им носи удоволствие. Те обичат навиците и познатите неща, нищо че са толкова любознателни Peace Така че според мен е малко вероятно нещо да "омръзне" като храна.... В същото време няма нищо лошо да се разнообразява. Само внимавайте, че стават адски капризни на вкус, когато опитват всеки ден нещо ново.... (разбира се, навсякъде има изключения)....
Мисля, че кухнята на обяд и сменянето от време на време на следобедната закуска им е достатъчно разнообразие,поне за моите де. Така не им бера гайлетата "това го ща,онова го не ща"...
(не че не опита пъпеши, дини, сладолед 2 лъжици,че и парче вафла Боровец Mr. Green)
Ааааа, вчера близахме парче ресторантска краставица, неколкократно топвано в млечна салата, барабар със ситните орехи вътре Crazy Mr. Green hahaha

Музе, успокоих се....

# 112
  • Варна
Мацки, някой нае ли защо адаптираните млека в различните държави са толкова различни?Нали уж производителя е един. Ето например гледах НАН 2 на зълва ми,която си го донесе от Дания за малката.Ами на техните кутии пише че след приготвяне на млякото,може да стои 12 часа в хладилник и 6 часа на стайна температура готово приготвено. Кутията е видимо същата като нашите НАНове. Обаче знаете на всички АМ в България пише че се дават или до 1 час след приготвяне най много или веднага.  newsm78

# 113
Пуки, супер е , че имаш за сравнение - я виж, моля те, химичния състав на двете кутии, дали съвпада това, което е написано.
Иначе на въпроса ти.... newsm78 аз си го обяснявам  така- В Дания по принцип е много студено, да не говорим за парите, които могат да си позволят за хладилна техника Money ....

# 114
Пуки,не е така.Бях вземала за Хриси Фризо2,за разлика от Фризовома,той може да седи 24 часа в хладилника.И аз тогава се опулих,и си викам-бахти гъзарията,джуркаш една кофа мляко и прибираш,а не ядем 120 сега,пък другото изхвърляш на момента.Ама тя не го прояде пустото му мляко. newsm78
Оф,бият ме хормоните-много  ми е криво,ревливо и т.н.... Crossing Arms

# 115
Здравейте мами, днес сме с по- бавно темпо.
Пуки аз вече ви писах , че работя в отделение , в което има много бебешоци,
та използваме няколко вида лечебни млека, каши и кисело мляко. Всички шишета
са стъклени и стерилизирани, а храната се приготвя за целия ден от нощната смяна
т.е. 6 хранения , а до трети месец 7 в зависимост от броя на децата.Готовите биберони
се съхраняват в хладилник и се изважда малко преди съответното хранене, като се
затоплят на водна баня. Всичко е както е по инструкция, така че не мисля , че е
проблем ако млякото се съхранява в хладилник. Малко дълго стана дано сте ме
разбрали.

# 116
Днес се видях със   barzova- Рая е много сладка

# 117
Днес се видях със   barzova- Рая е много сладка
Къде бре?
Ако е било в Плевен ще ви се карам.Що не ми  се обадихте и на мен? newsm78

# 118
  • Варна
Пепеник, а какви АМ ползвате там? Марка де.

# 119
Нан, Фризолак,Ал, лечебна хумана - правим я за пиене от шише т.е. доста по-рядка.
пиша с една ръка, а от другата се опитват да пишат, така че ви оставям.

Общи условия

Активация на акаунт