Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 078
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Алекс и аз съм така, но щом  е за хоцкане - помпата с мен и действам
както си знам. И аз искам вече да спирам  ама ми е едно съвестноооооооо Whistling.
Ние сигурно няма да сме на палатки - шегувам се Laughing.
Приятен ден ви желая.
П.П. - и аз давам кисело мляко с бисквитки, а дъщеря ми от 2м беше на кисело, друго
не искаше.

# 91
уф, спирам с това кис.мляко, че някой ще се обиди и ще ми е много мъчно, щото всички много ви харесвам (нали съм дъртичка, като дечица си ви имам Hug Blush)
Ай са моля ти се да не си говорим за възраст  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 92
уф, спирам с това кис.мляко, че някой ще се обиди и ще ми е много мъчно, щото всички много ви харесвам (нали съм дъртичка, като дечица си ви имам Hug Blush)
Ай са моля ти се да не си говорим за възраст  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Да, бе, айде сега! "Дъртачка" такава Laughing

# 93
здравейте

днеска ни една оса или пчела и аз незнам ужили малкия по главата по слепоочието направо откачих ходихме в болницата и сестрата ми вика "е какво да направим" емикак какво да го прегледат една противоалекгична инжекция поне.ужас.....нямам думи

сега (да чукна на дърво)няма нищо ама много се изплаших

момичета моя малък мъж е наддал само 520 грама за два месеца  newsm78 мислите ли че е нормално при положение че си хапва много добре яде всичко ама не се спирана едно място. smile3506

# 94
момичета моя малък мъж е наддал само 520 грама за два месеца  newsm78 мислите ли че е нормално при положение че си хапва много добре яде всичко ама не се спирана едно място. smile3506
Нищо му няма на детето щом си хапва и е добре  Grinning
Калоян предният път беше наддал 150, а сега за последния месец 450, така че различно. Няма за какво да се тревожиш.
За ухапаното, аз винаги мажех големия /че малкия още нищо не го е хапало/ с Фенистил гел или Псило балсам

# 95
Здравейте момичета, минавам само да ви поздравя Simple Smile
Привет на Крисси, радвам се, че си се завърнала!   Hug

# 96
  • Пловдив
А бе вие какво правите? Много пишете, още не съм ви прочела.
bebuls88, милото детенце. Много е гадно, като жилят тия гадини. А за отношението в болниците  #Cussing out, без думи.
А за килограмите - няма да се притесняваш изобщо. Миналия месец Алек беше качил само 200 гр., а предишни месеци е качвал по кило и кусур Embarassed, а сега яде дори повече. То всеки месец е различно, а и сега са по-активни, та не им се лепи почти нищо. Де и с нас да беше така...ехеее
Мен още ме е страх да дам кисело мляко, а и нали трябвало, ако не се налага да е след годинката newsm78 Аз поне така съм чувала.
Ох, кажете ми с какво да разнообразя менюто на малкия. Толкова е еднообразно, че чак на мен ми омръзна. Аз май много съм назаднала с даването на нови неща. Все ме е страх. А виждам, че има такива, които дават това което ядат и на малките.
Айде до после, че нещо днес не се чувствам добре, ама който си ляга късно така е.

# 97
здравейте

днеска ни една оса или пчела и аз незнам ужили малкия по главата по слепоочието направо откачих ходихме в болницата и сестрата ми вика "е какво да направим" емикак какво да го прегледат една противоалекгична инжекция поне.ужас.....нямам думи

сега (да чукна на дърво)няма нищо ама много се изплаших

момичета моя малък мъж е наддал само 520 грама за два месеца  newsm78 мислите ли че е нормално при положение че си хапва много добре яде всичко ама не се спирана едно място. smile3506
Не се шашкай.Отношението в болниците наистина е под всякаква критика #Cussing out
Аз поне же наскоро патих с пчели да ти кажа не могат да разберат дали ще направи алергия бебчо, а така без нищо не е желателно да се бие Урбазон.Следи мястото ако почне да се надува го заведи да го боцнат.Да се оправя малкия юнак   bouquet Hug

# 98
здравейте момичета.
нинче всичко ще бъде добре не си притеснявай.
музе точно това сме ние с александра.и аз съм от сторгозия.
мале това с осата е много гадно.ама наистина тези доктори са едни...
алех много ти се кефя че си издържала толкова време да се цедиш и да си хапвате кърма.

# 99
Никакво спиране на млеконадоя.Забранявам.Майтапя се-както си решите.Като знам аз как помпах денонощно.... ooooh!

Болниците не коментирам,че са за растрел.

Мецо,ти сигурна ли си,че е нещо на хормонална основа? newsm78 Аз бях така преди 2години..Какви ли не излседвания,кабинети,пункция чак ми правиха,скенера ми се размина...И накрая-тромбоцитопения.Та сега на всеки 3месеца и аз и Хриси ходим да ни боцкат.Ама не сме за изхвърляне,я... Laughing

И аз съм се чудила за млякото,ама ще е наесен...

Влюбена,аз оня ден направих супичка-моркоф,картоф,чушка,тиквичка,лучец,домат-всякакви зарзавати и сложих и малко месо и фиде.Без подправки,само солчица малко.Но нарязах всичко на много ситно,после отсипах на Хриси и яде диването с голям кеф.Слжох и един счукан сухар.Ама не й стигна,та досипвах пак... Mr. Green Heart Eyes

За наддаването-мисля,че 3тото тримесечие нормите са 300гр средно.Ама нали ядат децата и се движат много,какво искате повече,всичката енергия се изразходва.Няма ги тия по кило на месец и по 3см вече... Heart Eyes Laughing

# 100
И аз се включвам в подкрепа на кърменето.... Давайте, докато имате и можете , майчета, браво Hug
Кой питаше за кис.мляко и каза, че го е страх. А, Влюбена...  HugТа принципно можеш вече да даваш, големички са. Лично аз за себе си ще давам след годинката - на този етап няма какво по-полезно да ми даде от АМ.... Само че мнооооооооооооооооооого се дразня от АМ - обогатено с пробиотици. Те , че са полезни, полезни са, ама не трябва да се прекалява според мен Twisted Evil

Музе ,какво представлява тази диагноза...(Тя докторката каза, че може да са милион неща, затова ще чакаме изследванията във вторник)

За ужилването, много боли.... Cryмалчовците де.... Чудят се милите какво става....

Ниелче, силно се надявам и при мен да се окаже това.

Мойто мъж си взе отпуска цяяяяяяяяяяла седмица.... Ихаааааааааааааааа Laughing

# 101
Мецо,с няколко думи-нисък в пъти хемоглобин и тромбоцити,заради което кръвта се съсирва много по-бавно оъ нормалното.За това бях Рискова бременост,за това изпих един тир хапчета за 9месеца,заради това 3пъти влизам за отлепване на плацентата...Но,се живее,вече съм в нормите почти,а Хриси слава Богу няма проблеми.Лекува се,но си е стреашничко.Ако ти се порежеш и кръвта ти спре за 2мин,моята спира за 10.
Дано при теб е нещо тип преумора,че с 2те моми не те мисля,и бих си позволила тук да цитирам майка си/да ми е жива и здрава/-"майка да си и майка да не ставаш-това е най-страшното".И всяка една от нас би разбрала чудесно какво е имала предвид.

П.П.Търся някое майче с познания по Уорд и други техники,за една добра кауза.АКо иима мераклийка с малко свободно време да пише на Л.С.

# 102
Аз съм много зян с уърд и ексел- само основни нещица правя Embarassed

Музе, ти си ясна - силна мома си , ще се оправиш. Дано Хриси не го наследи, ако е наследствено де.....Да ти е жива и здрава хубавицата, верно си я изстрадала...... Ама що и нея боцкат
(моят хемоглобин в деветия месец бременност беше като на кръводарител Mr. Green, явно няма да е от това. А първата ми бременност беше много нисък newsm78, въпреки че бях 89 кг (сега съм 55 Sad)) Според мен не се храня достатъчно и както казвате  - нерви....Дано да е това, верно съм мнооооого нервен г`з Mr. Green

От одеве се чудех кой беше тоя медикамент - Урбазон Hug, не можех да се сетя за името му , мерси Hug

# 103
Боцкат я да не се прояви и при нея-шанса е фифти-фифти...
Що ти е Урбазон?
Май ти душа под наем носиш ми се струва...Ела ми тука-ще те угоя о'време.Вервай ми. Peace..
Надявам се проблемите да са от нерви,домакинстване и тн.Мъжо като е опускар да му даваш една квитанция и се омитай-за един ден поне.Ще си починеш малко...
Абе,Хриси спи от 16 часа следобяд.Ще взема да я "сритам" вече! newsm78 Thinking

# 104
хахахаха, с тая душа под наем ме разби.... Joy

Хриси от 4 досега ли кърти #Crazy Бравос..... Цяла нощ хоро ли ще играете Laughing

Урбазонът за ужилването, мари....Нали нещо е ухапало малкото Бебълсче....

Добре де, докога ще я боцкат Crossing Arms,няма ли някакъв период, в който сама да се побори, не разбирам, затова питам

Общи условия

Активация на акаунт