Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 076
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
момичета благодаря ви за бързия отговор.аз съм регистрирана в замунда и вече ги тегля филмчетата.дано и на нас да ни харесат че вече се побърках с това дете.не се спира за секунда.
аз я пробвах веднъж с кис мляко специално за бебета пишеше и тя не го хареса и повече не съм й давала.
сутрин вашите бебчета какво хапват че ние не искаме нищо друго освен ам и направо съм луднала

# 76
Светле,ние след АМ-а сутрин към 10-11 хампваме кус-кус на Плазмон пак с АМ,щото диването неще попара NaughtyИ да ти кажа,утре след 9сме в Градската.Вземи ми виж в подписа има линк със снимки и разгледай да видиш коя съм аз,количката и Маймунката.Та да пийнем кафенце с теб.

Аз кисело мляко ще дам от наесен,че незнам какво ще прява Хриси,нали е на Фризовом още,ами като неше друго АМ newsm78

Супичката я мацна като стой та гледай-един голяяяяям черпак с 1сухар вътре,а след нея и половин плод.пюре...

Бях на съфорумска Плевенска с Христина-оплюх си брадата.Туй не мирна,вика,крещи подскача,обиколи половината майки и на всяка се хили и плези.....

Ааааа,започна да вика "мам-мам-маааам"... Party

И да ви кажа,щото само се пошматквате.Гледах в Трявна къщи за гости-масово цената е 15-30лв на човек.Дайте да се разберем за един уикенд и да се съберем,че ако продължавате да се пошматквате,ще тръгна по домова книга и ще ви нашамаря всичките накрая!Аман от вас Crossing Arms Naughty Thinking
П.П. Не ви ли притеснява да държите децата пред компа толкова време? newsm78

# 77
музе сега като гледам снимките ти се сетих че се бяхме засекли в 3та поликлиника миналия месец пред кабинета където взимаха кръв на малките.незнам дали се сещаш.оф ние сутрин неможем да смогнем да излезем защото спим 2ч преди обяд и после докато обядва и то стане 1часа.ако някои ден имам време излизам най много тук в квартала,иначе слизам следобяд на центъра.ти от кои квартал си.

# 78
Ой,Светле,май се сетих.Тогава твойта мацка много плачка,май newsm78.
С една червена количка ли си?
Аз съм Сторгозиянка.... Laughing Mr. Green

# 79
  Добро утро поспаливи мами и деца!  bouquet

При нас положението е спящо, но само тати спи.Дребното бабосва наред.На всичко от два дни вика баба.

Снощи голям рев беше с тоя втори зъб, дано избие скоро..Просна се като цар на нашето легло в което много рядко спи и ние в двата края.Разпери ръце, поскуба ме и блаженно заспа след едночасово плачене.Днес се събуди хилнат и си пее.Дано е така и през деня.

Хубав ден и целувки на сладурите!

За Трявна съм много навита!!!

# 80
Ма не сте луди, бе, момичета Hug  Просто е рисково отрано.... Не говорих за 7-8 месечно бебе..... Просто четох май, че Вили е давала от втория месец newsm78 Дано пак не съм объркала..... Но пък всяка майка си знае, има и хора, които не могат да си позволят АМ, а има и бебета, които не искат адапте, та няма да си оставиш детето гладно , я..... Просто споделих това, което знам.... Да не мислите , че аз не правя глупости (пак подчертавам, че кис.мляко не е глупост).... моите глупости са си баш глупости... Laughing

Айде поФалете се със зъби, че аз на моята ще й ги избия най-сетне аз, дано мирне ooooh!

За мене - ако имате подобни симптоми, бягайте веднага на лекар. От месец ми се вие адски свят, но беше на моменти, като в последните две седмици е почти постоянно. Страх ме е да не падна някъде, даже на два пъти сядам насред улицата от страх. Не е от кръвно, макар че ми е 110 на 90, висока долна граница. Пулсът ми е винаги 97-98 при нормален 85-86. Имам и сърцебиене. Виенето на свят е без мушички пред очите и винаги е свързано с някакъв панически страх и треперене. Хващам нещо и силно стискам, докато ми мине. Става ми във всякакво положение - права, вървяща, седнала, легнала....

Днес пуснах кръвна картина с утайка и хормони на щитовидната жлеза. Не е гуша, но пък например хиперфункцията на щит.жлеза също може да протича без външни белези по шията. Може би затова съм и толкова нервна по принцип.
Недостигът на кислород до мозъка също обърква клетките и всяка започва да работи за себе си. От това се вие свят.
Недостатъчният кислород до мозъка пък води до инсулт, от който нито една възраст не е застрахована.
Та така... Чакам резултати във вторник.
Може и да е шип на врата, който също спира кислорода и оросяването. ooooh! Аман!

Айде пускайте анкеткатааааааа Simple Smile

# 81
  • Велико Търново
За киселото мляко - моята приятелка го дава на дтетенцето си от втория месец и няма никакъв проблем! Разрежда го само с водичка  Peace

# 82
Говорим за дългосрочни последици..... (които не са задължителни, де Grinning)

Ето за атопичния дерматит, заслужава си Peace http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=935

# 83
Ето съвсем малко от онова, което съм чела за ранното даване на кис.мляко....
Дано ви е полезно Hug И не се сърдете, давам инфо, не акъл Hug

КИСЕЛО (КВАСЕНО) КРАВЕ МЛЯКО
Киселите млека са въведени в кърмаческото хранене в началото на века.
Първоначално основната цел на подкиселява-нето е била да се получи по-фин и по-мек белтъчен съсирек, който се атакува по-лесно от храносмилателните ен¬зими и е по-лесно смилаем в сравнение с прясното мляко. Впоследствие се установява, че квасеното мляко има и редица други предимства пред прясното мляко. Основните от тях са следните:
1. По-лесна смилаемост и по-добра поноси-
мост.
2 По-висока използваемост на белтъците, калция и желязото.
3. То потиска развитието на гнилостните и
болестотворни микроорганизми, поради ко-
ето киселото мляко е по-трайно и по-малко
изложено на бактериално замърсяване и раз-
валяне. Под влияние на млечно-киселите бак-
терии се намалява образуването на токсич-
ни вещества в дебелото черво, премахва се
запекът, което предпазва по-късно от рак.
4 . Според данни на японски и други автори,
лактобацилус булгарикус на българското ки-
село мляко отделя термоустойчив антиби-
отик и вещества, Които стимулират расте-
жа на организма. То предпазва и от вредното
действие на радиоактивните облъчвания, по-тиска развитието на някои туморни клетки и образуването на токсични вещества при разпадането на нитратите. Киселото мляко успокоява нервната система, подобрява апетита и стимулира защитните сили на
организма. Въпреки изброените качества на киселото мляко
то не се препоръчва на детето до 6 месеца. Млечната киселина в него не може да се разгражда в организма на бебето, поради което се натрупва и предразполага към обменни нарушения (ацидоза). Това се отнася особено за d-формата, коятосепроизвежда от Бацилиус булгарикус.
(Лактобацилус бифудис и Стрептококус термофилус продуцират а (+) млечна киселина, която се разгражда по-добре от организма.) Освен това при хранене с кисело мляко,особено в първитее З месеца след раждането,често
се наблюдават оригвания, единични повръщанш незадоволително наддаване, т. е. квасеното мляко не се понася достатъчно добре от малкото кърмаче. Дете в тази възраст може да се храни с кисело мляко само ако родителите са затруднени да осигурят
адаптирано мляко До 5-месечна възраст киселото мляко трябва да се разрежда. Разреденото кисело мляко става по-лесно поносимо, понеже освен казеина се намалява и количест вотона по-трудносмилаемите мазнинии минерални соли През 1-виямесец киселотомляко се разрежда наполовина а от 2-рия до 5-ия месец 2/3 , т.е. 2 части мляко, 1 част оризова вода. След 5-ия месец киселото мляко се дава
неразредено.
За запазване на енергийната стойност към разреденото кисело мляко се добавя 5% захар, което означава 1 чаена лъжичка гъст захарен сироп на 100г. мляКо.

# 84
  • Бургас
Добро Утро Hug
Мецанке дано е нещо леко и като се разбере да о овладееш и да си по-спкойна Hug
Криско ми признавам си и то отдавна аз си казах де-
Давам кис.м-ко ,дори сега пикличката закуси с 1/2 кофичка с бисквитки Чичи Банана Laughing
Не е много сигурно,че еима вреда точно от него.
Едно време не са имали АМ, а са били здрави Peace
Музенце за Трявна ние засега сме под ? ,
защото не се знае как ще сме с финансите и с отпуските на Николай.
На нас ни се очертават поне 3 пътувания до село и обратно до края на годината,
а това са доста парици и дни Peace
Но ще видим надежда имам да се класираме Praynig
Честита осминка на Оле на Шивани Hug

# 85
уф, спирам с това кис.мляко, че някой ще се обиди и ще ми е много мъчно, щото всички много ви харесвам (нали съм дъртичка, като дечица си ви имам Hug Blush)

# 86
  • Бургас
ААА моля -моля ,като си говорим и се виждат различните гледни точки.
Да не си спряла,че та прибих Hug

# 87
Здравейте,мамчета!
Благородно Ви завиждам на тези, които ще се съберат в Трявна. newsm41
Аз още се цедя,включително и през нощта в 03:30 и на този етап не мога да дойда.
Вчера се пробвах да изцедя по-малко на обед/от 120 на 90 мл/, но после съжалих.Ще трябва да я намаля с по-бавни темпове. newsm78

# 88
  • Бургас
Алекс ще намериш твоя верен ритъм и ще оправиш нещата Hug
А ти искаш да я спираш ли?
Ако е така доста си се поозорила досега  Hug
Аз цедих само 2 м.и се бях обезсилила от шишета, цедене,дохранване Sad
Та имаш моята възхита за упоритостта Hug
То и в Трявна моИш да се цедиш Wink

# 89
Здравейте сладурки!  love001
Много ви благодаря за отговорите!  bouquet
Нинче, всичко ще бъде наред, ще видиш HugПреди няколко години и аз имах проблем с виенето на свят, та знам какво ти е.При мен Слава Богу се оказа, че е от нервно напрежение.Сигурно а съм, че и при теб изследванията ще покажат, че всичко е наред PeaceТогава ще се успокоиш и ще видиш, че ще отшуми виенето на свят HugМного е гадно защото непрестанно те е страх... Sad Спокойствие трябва Hug
Желая ви приатни почивни дни!Целувки на всички!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт