Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 061
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • при любимите ми хора
Мегче,Маги е с лека форма на АД ,като лишеи повече бяха.Местеха се от лицето,на вратлето,после на карчетата и накрая на ръчичките.Сега последно я мажа с Мустела Стелатопия и съм мнгоо доволна.Преди мазах с Адерма ,но не се влияеше.Сега са на моменти .Ту ги има -ту ги няма.Не я сърбят,просто се зачервяват и после избледняват.
Казвам че нейното е лека форма ,защото видях детенце на 1г и нещо с рани по тялото от чесане и беше страшно! Tired
Дано каката се отърве изцяло от тези лишеи. Peace

# 61
Момичета, исках да питам тези от Вас, които дават кисело мляко, дали слагате вода вътре и захар, че се чудя на Калоян дали да не му давам вече.  newsm78 Вечер не иска да пие АМ. А какво мляко давате?
Гале ,много гадно с тая твойта болест  ooooh! Дано се оправиш  Praynig
Мегче дано каката се оправи бързо  Peace
Мецанке какво стана? Ходи ли на лекар?
Ох, аз чакам да дойде неделя да се махнем за няколко дена на вилата. Кееееф newsm44
Аз нашия климатик все още не съм го пускала, че у нас хладно, ама в стаята на децата няма климатик и за в бъдеще смятам и аз да го пускам и да отварям вратите.
Качих някои по нови снимки от нас, ако на някой му се гледа : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321373&pid=12875160

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 18:22 от Kamence

# 62
gale внимавай много, недей да вдигаш нищо тежко, майка ми е оперирана от дискова херния и много внимава какво вдига и колко, ти особено внимавай с Маги.Аз Спас много малко го вдигам, само седнала го държа Peace

За климатика, още не го пускам, обаче ако продължат тези жеги  ooooh! не знам, ще го сложа в другата стая и ще отворя вратите или на тих режим на по-високи градуси Thinking

НИНА много е сладка малката на аватара Heart Eyes, да ти е жива и здрава!

# 63
 niel, аз въведох първо пилешко, телешко и заешко. Пробвах и с пуешко и свинско, но бебка не ги хареса. А и откакто опита домашно приготвените храни, купешките не и се нравят особено. Давам в краен случай.
Музе, единствено ни изписаха едни свещички за повръщането. Не ползвам АМ, понеже от Фризолака повръщаше, а и неисках да пробвам с други млека. От 2-рия месец давам кисело мляко / налагаше ми се рядко да дохранвам - 1, мах. 2 пъти в месеца /.
Kamence, правя захарен разтвор и слагам от него в млякото-ползвам " Боженци"- 2 %.

# 64
  • Бургас
Мали ама сте  се разписали,едвам ви изчетох Hug
Пиша тоя пост за 3-ти път от сутринта,
1-вия Никол натисна нещо,
2-рия спря тока Crossing Arms
та дано сега го публикувам най-накрая Laughing
Мецанке дано не е нещо лошо-да кажеш как си Praynig
Ниелче аз съм много по-смела  и не съм еталон за захранваме.
Ама да си кажа-дадох първо заек ,а след 2 дни пиле и то по цяло бурканче.
Сега вече е яла и пуйка и телешко и дробчета и ..........
Просто аз действам със замах Blush
Музенце няма проблем за Фидето-
нашта супа от куФнята е с Фиде  Peace
и Браво за блузката,че и у нас настава голямото мрънкае ,ако боядисам нещо Laughing
Мегче много кофти с тоя АД-дано го израсте красавицата Hug
Гале как пък се обзаведе с тая гадост Hug
да се пазиш много Hug
Пате записах се,мерси че даде линкче Heart Eyes
Камии големи хубавци си отглеждаш ще знаеш Heart Eyes
Да си изкарате хуаво на вилата cheers luvbed Laughing
Мляко давам Тонус Еко 3,6%-ние такова ядем и госпожицата и тя в кюпа-ихихих.
Гале новия ти Аватар е бонбонест Heart Eyes
Мецанке и твоя също Hug
А сега мили дами ви оставям и отивам да готвя Hug

# 65
  • Варна
От сутринта съм по улиците и слънчасах вече. Crazy Пепеник, мой Дани е влюбен в серията сето започва с едно бяло зайче.После има гъсенички, крави,кончета,жаби и други животни,които аз много не виждам щот не съм го гледала.Нали използвам той докато гледа,аз да гледам какво влиза в устата му. И вече сигурно 5ти ден става с тая серия се храни прекрасно.Не е било никога така.Сега е неузнаваемо. Преди изяждаше 30 грама каша или пюре за 30 минути, а сега изяжда с това филмче по 200 грама за около 5 минутки. bowuu Peace
Тая вечер пуснах климатика в детската че не се издържа вече.Обаче това го направих защото изобретателното ми мъжле метна една голяма хавлия върху климатика,и по този начин струята въздух отива директно под него и се разсейва без да се усеща каквото и да е течение въздушно в стаята.

# 66
kali_k   ееее благодаря страхотни сте а за колажа просто нямам думи страшен е Hug Hug Hug

# 67
момичета кажете по подробно за тези филмчета че да си ги изтегля и аз щом имат такъв ефект с храненето.

# 68
  • Варна
момичета кажете по подробно за тези филмчета че да си ги изтегля и аз щом имат такъв ефект с храненето.

Трябвя да се регистрираш в Замунда, да имаш програма за теглене на торенти и програма с която да ги гледаш. Понеже е трудно за обяснение от тука, най добре викни някой дето разбира от компютри, дай му линка дето го дадох, кажи му че  и ти искаш този филм, а и да се научиш да теглиш други,защото в бъдеще ще ти трябват мнооооооооооооого такива, дай му 10 лв. за услугата и го прати по живо по здраво вече научена. Grinning  Давам пак линка на нашата серия от филмчето. http://DMCA-removal-from-Google/login.php?returnto=%2Fdetails.php%3Fid%3D80520%2F но ще го видиш чак след регистрация в Замунда. Регистрирането е сложно и иска също повече упорство.

# 69
  • Бургас
Светленце в предната тема Пуки беше дала линкчета  Peace
Музе,ето линк в замундата за бейби Айнщайн. http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80509  А ето тука има темичка в която може да се открие всичко което търсите. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336699.0

Серията по която днес се прехласнахме  Crazy е Baby Einstein - Neighborhood Animals http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80520/ . Имам обаче да въртя серии за цяла седмица. Mr. Green

# 70
  • Бургас
АА Пуки писали сме едноврменно Hug

# 71
Мегче, имуномодулатор и имуностимулатор са две много различни неща, но не помня кое какво правеше. Единственото, което знам със сигурност, е , че в момента на стимулиране на имунната система тя трябва и да се потиска, колкото и парадоксално да ти звучи.
Иначе стават бели с необратими последствия . Доколкото разбрах, е атопичен дерматит.   хмммммм, часът на мама е в профилактика до утре вечер и не мога да се навра при д-р Михайлов , но утре ще ти дам линк, моля те, обърни му внимание. Благодарение на неговите съвети вече два пъти спасявам каката от антибиотици Peace Praynig

кое майче беше писало за киселото мляко... Embarassed ,понеже съм на вълна болести Tired, киселото мляко (ранното му даване) е един от основните причинители на язва Peace Peace Peace в млада възраст. (иначе задължително подсладено трябва да се дава). Почти навсякъде (плюс една от известните диетоложки  Лиляна Трифонова) казват да се дава след 8-9 месец

За фидето няма никакъв проблем! Давайте смело.

За мен..... не съм добре, след вторник ще знам накъде ще продължавам.

За Бейби Айнщайн - само ми пуснете линкове към филмчетата, ама на лични, и утре вечер ще ви пусна линк откъде да си ги свалите много бързо и без никакви регистрации. Мойто юначе е интернет доставчик, ще ги тресне някъде на свободен достъп.

# 72
Добър вечер Hug Голямо скиторене днес пак..покупки,покупки...хубаво беше де.

Много сте изписали, не излизате ли бре?Аз време не намерих и да чета даже през деня.

Мегче, дано се оправя бързо милата!
Пате, не се тревожи ще мине.По-добре сега..от колкото като по-големи.
Гале, мила дано скоро ти отшумят тия проблеми здравословни. Heart Eyes Hug
Каменце, блазе ви.И ние така мислим да направим в най-скоро време.Много свежи снимки  bouquet

За климатика - Боби стои на климатик в хола, с него охлаждам и детската.И в колата ползваме също.Не мога да стоя на жега, просто не издържам.В хола не духа в него, на най-слаб вентилатор е и е приятно хладно. Хората в топлите страни какво ли правят като са с деца?!Надали ги държат без да пускат въобще климатик.Аз не искам да се поти малкия и затова следобед задължително го пускам климатика.

Ниел, аз въведох първо пилешко, след това заешко, риба, телешко, свинско, пуешко и така, последно дробчета.Аз само с първото месно дадох 2-3 лъжички и после по цяло бурканче.
 Мецанке, що става с теб бе?Какво не ти е добре?

Ох, още имам да казвам , ама очите ми се затварят рано днес..Утре пак.

Лека ви нощ Hug

# 73
Да си призная без бой-аз съм лудата дето дава от рано кисело мляко Embarassed Дадох го със страх, защото доста изчетох за ранното даване, но реших, че от опит нищо няма да стане. Бебка го хареса и така продължихме. Дано не съжалявам  Thinking

# 74
Да си призная без бой-аз съм лудата дето дава от рано кисело мляко Embarassed Дадох го със страх, защото доста изчетох за ранното даване, но реших, че от опит нищо няма да стане. Бебка го хареса и така продължихме. Дано не съжалявам  Thinking

И аз давам от един месец.Не си луда! Hug Неди, я и ти си признай.Усещам те че и ти си дала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт