Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 049
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мамчета, благодаря ви за отговорите за климатика. И аз действам
като Пуки или го пускам като сме в друга стая.
Музе вкъщи вече всичко е подредено, а за пръстите така добре си ги пази, че
няма проблем, но съдържанието на шкафовете е навън.Митко се научи и през
препятствия да преминава.
Мецанке дано бързо се оправиш  Hug
Абе за Анщайна да питам пак , аз изтеглих от Замунда едно игрално филмче
с кученце, друго нямаше - това ли е филмчето. Бебо много харесва Цар лъв,
предполагам заради музиката.
Хайде до после и тук времето е ужасно, винаги си духа, но днес е още по-силен
вятъра.
Наде дано ни зарадваш с добри новини.

# 46
Здравейте момичета! Едвам Ви изчетох, а и нова тема си имате Grinning
Честито на всички празнуващи и бързо и леко оздравяване на болничките/ и бебчета, и мамчета/.
При нас духа и едва ли днес ще излезем на разходка. В понеделник вечерта Алекс много повръща, явно е хванала вирусче-поне така предполагат лекарите / болки в стомаха, повръщане/ бяхме се хванали в чудо. Ходихме до Спешния кабинет, но бяха едни доктори-съжалявах, че си размотавах детето по нощите #Cussing out
засега това от нас, обещаваме да бъдем по-редовни Hug
Много усмивки

# 47
Здравейте, момичета!
Ние вече включваме климатика, но на по-висока температура. Но кошарата е в страни от струята на климатика. Това вече от 10-тина дни и Ванко не е настинал.  fingerscrossed Дано така продължава и занапред.
И ние май няма да взимаме проходилка. На майка му кръста ще омалява. Както от сега иска да е прав.
Бързо оздравяване на всички болни и честити месечинки на празнуващите! Hug

# 48
Какво става с линийките ми? #Cussing out Не са това, което съм творила.

# 49
Какво става с линийките ми? #Cussing out Не са това, което съм творила.
Поли ако са от руски сайт, май нещо го ъпдейтват тия дни  newsm78 и затова

# 50
Нинче, Hug
ама как само се научават на бели малките ooooh!Стефано току-що пусна кулера в кухнята и аз докато усетя ooooh!
За климатика и моето мнение е, че не е за предпочитане да се пуска при бебе.Та така си се морим в жегите Mr. Green
И аз се чудя в това време как да го обличам, но при такъв вятър слагам задължително якенце.
Вили, направо нямам думи за българското"здравеопазване" #Cussing out Славо Богу, че сте добре
Момичета, като въвеждахте следващото по вид месце, как процедирахте?Всмисъл трябва ли и него по няколко лъжички, или може и цяло бурканче?Досега съм давала заешко някъде към 3 седмици, време ли му е вече за пуешко например? newsm78

# 51
И аз мислех да не взимаме проходилка, даже бях твърдо против, ама като иска все прав не издържах Embarassed и му купихме.А как бързо разбра че е мобилен и може сам да я управлява Whistling Mr. Green

# 52
# 53
Мецо,какво ти е?Не ни хвърляй в напрежение,моля те! Praynig
Браво на момата,че са й здрави оченцата....

Вили,и Хриси беше преди време така,не ми се сеща само за тия болници и Спешно Отделение.
Давай много водичка и мляко/кърма/.Не насилвай бебче да яде,ако не иска.
Изписаха ли ви нещо?Лечебна Хумана или Хидрасек,нещо такова?Пробвай да дадеш малко сварен ориз с моркови.Помага на стомахчето. Peace

Хриси има проходилка,но няма да я слагам в нея,хич не ме кефят тия "екстри"!

Климатик нямаме,та всички си ходим потни и ароматни вкъщи Mr. Green Laughing
Направих домашна супичка за нас и отсипах на Хриси,мачках до одеве с вилицата,нали ми се счупи пасатора,да видим дали ще яде...Няма проблем,че е с фиде,нали?Аз съм въвела глутена отдавна... newsm78

Ниелче,аз въведох така:пилешко,пуешко,телешко и преди седмица някъде заешко,давала съм й шунка също,на Хип май беше пюренцето...Но винаги давам цяло бурканче.Не е имала проблем никога...

Имам едни пюренца с конско подарък/Фносни/ та се чудя него кога да дам...Ще чакам да питам Педката,да видим тя какво ще каже...
П.П. Изпрах блузата с Вениш Peace.Олекна ми.... Mr. Green

# 54
Ъпдейт на колажа със снимките на:
Стела на SvetlI_81
Димитър на bebuls
Преслава на Nadejda:)

В проходилката Митко вече се движи доста, харесва му. То и в мен е пак изправен и подскача здраво.
[...Имам едни пюренца с конско подарък/Фносни/ та се чудя него кога да дам...
  hahaha hahaha hahaha В коя държава ядат конско???

Бързо оздравяване на болничките!

# 55
Привет, момичета!
Днес ходихме на дерматолог - малката е добре, но каката има атопичен дерматит, изписа ни някакви мазила, имуномодулатори (каквото и да значи това, още не съм видяла какео пише в нета) и след две три семдици пак на преглед, не е много зле, но лекарката каза, че трябва постоянно да се маже кожата, да се овлажнява... А аз бях спряла да я мажа след баня с мляко.... Лекарката каза, че бебето е добре, защото повече се маже и така се поддържа кожата... Дано бързо да се оправи...
Аз вечер оставям малката да спи по боди с къс ръкав, опитвам се да я завивам с чаршафче, но веднага усеща и с един ритник се е отвила.... и спи без нищо отгоре. Какво да я правя - топло й е и така я оставям... Но прозореца е затворен, отварям в съседната стая и оставям вратите отворени...А през деня е по боди без ръкав. Но нямаме климатик, иначе и аз бих пускала климатик в друга стая, но не и при бебето... Още нещо май имаше, ама.....

# 56
[...Имам едни пюренца с конско подарък/Фносни/ та се чудя него кога да дам...
  hahaha hahaha hahaha В коя държава ядат конско???

В Италия! Laughing

И вижте какъв сайт за рамки имало:
http://www.frameshow.com/gallery.php

# 57
  • при любимите ми хора
Ха,добър ден!

Нина,дано не е толкова сериозно все пак!Пиши!

При мен резултата е Дискова херния,лека форма,не се налага за сега операция!Честито ! CrazyСега да видим как ще се лекуваме.. Sad

Мегче
,мазането му е майката за АД...но понякога е просто времено състояние на кожата.На етапи е ..един път ще е силно изразен,после ще се махне всичко ...
Дано не е силно изразена форма. Peace

# 58
# 59
Gale, не е силно изразена форма, дори въобще не я сърби, но до скоро беше само около очите и устата зачервеното, а от две три семдици и по корема се появиха лишеите, и по крачетата, та за това се притесних. Предполагам, че ще мине бързичко, дано  Praynig
Радвам се, че и при теб е лека форма, макар че съм чувала, че е много гадно това заболяване, стискам палци бързо да се оправиш

Общи условия

Активация на акаунт