Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 051
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Добор утро kaffeetrmker_2 Grinning
Геринце таз торта я нападам веднагически-хихих.
Честита осмника на Дея малката сладурка Heart Eyes
Честито и на нейните астрални близначета
Дани бой на Пукълс Heart Eyes
Рая хубавая на Гале/Барзова Heart Eyes
Кало на Катето Heart Eyes/как ли са?/
Мишето на Севи Heart Eyes
Марта на Параход
Снощи вечерята стана супер вкусна-хихихи
ето кака изглежда

Музенце голяма сладурка е Хриска Heart Eyes
На снимките където спинкас другото бебче-това братовчедка и ли е?
Ниноче и Никол се роди мъничка 2650,две седмици по-рано.
А сега какви са хали Grinning
Пепе аз още не съм пускала климтика,
засега се оправяме на отворен прозорец през нощта,
а през деня е затворен,за да не влиза топло.
Онзи ден ходихме с колата до морската и сега съм с болно гърло
от климатика в нея Crossing Arms
Ухилената бебона в оранжавата количка е Пипи на Надето Heart Eyes
а другата прелест не се сещам в момента Blush
Ками от 2 дни се каня да ти кажа,че новия ти аватар е страхотно сладък Hug
и понеже чета и в една друга тема-Никол стана в 5,30ч поигра си 30мин. изпи си АМ и заспа до 7ч Grinning

# 31

Ками от 2 дни се каня да ти кажа,че новия ти аватар е страхотно сладък Hug
и понеже чета и в една друга тема-Никол стана в 5,30ч поигра си 30мин. изпи си АМ и заспа до 7ч Grinning

Благодаря миличка   bouquet Еми да имам си хубав мъж, ама Никол заета  Crossing Arms Тя Ади сега не гледа hahaha Мойто пък спа от 08 до 08.20 и т'ва ми беше рахата ooooh!
С тези симки на манЖи ми застърга стомаха ей  Sick
Честити месечинки на бебоците   bouquet
Наде, дано всичко бъде наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 32
Ей, ooooh!,боядисала съм на Христо една от любимите блузи,помагайте как да я спася,че ще има 3дни сръдни ако нея оправя...
Неди,туй е един съфорумец от Плевенските-Марио,иначе сетричка ми е Пловдивчанка,надаме се другия месец да дойдат с Тедито,че да ги съберем,ще са страшни хали двенките...
И Хриси кърти сега,след като ме събуди в 6 часа...Аз се хванах да направя пюренце,дапооправя малко,че иначе.... ooooh!...Няма оправия с нея... Laughing Naughty

# 33
  • Пловдив
Добро утро, гърлс Party Хайде на новия ден Joy
Наде, много мъчно ми стана. Дано с времето всичко да си дойде на мястото и това да им е последното сериозно притеснение Praynig
Гери, айде честито. Аз няма да си хапна, че нали черешувам /разбирайте само череши ям Crazy/, но поне ще погледам...гладно...
Ми и ние на климатик спим, щото направо не се трае. То аз умирам от жега /а аз съм по-зиморничева/, какво да каже малчо. И установих, че той затова се е събуждал толкова рано тия дни - от топлото. Снощи оставихме климатика цяла вечер, и днес стана чак към 8,30 Whistling Наспах се.
Абе откъде намирате сили да готвите? Явно аз съм много мързелива. Пък и като е топло мятаме предимно салати и нещо на скарата, че другото по-тежко идва.
Днес най-накрая няма да съм сама на разходката, с моята приятелка ще миткаме по улиците, та затова съм щастлива Laughing Много ви се радвам, че всички си имате компания за разходките, а не като мен. Вечно сама с детето, като лудите. И ония ден една позната /с детенце на 11 месеца/ ми  каза, че именно от срещите с другите майки,  децата се научават на различни работи /дай боц, здрасти и ей такива неща/. И ми стана мъчно, щото аз няма как да го събера с други бебоци.
За сега толкова, че отиваме навън. До после. Лек и усмихнат ден ви пожелавам Hug

# 34
Честити месечинки и честити нови зъбенца Laughing

Днес сме на очен лекар. Бялото на очите като че ли не е толкова мътно и червено , но клепачите отгоре са червени(не много), а отдолу, където на човек казват, че има сенки, е също червено...... Няма секрет, няма сърбеж вече чак такъв... Но ми се  е свило сърчицето......
Възможно ли е да е дало някаква реакция от кухнята. Като започнахме детската кухня, на другия ден се появиха ядовете с очите..... newsm78 Просто въведохме наведнъж доста храни - домати, телешко, дробчета... То не че хапва повече от десетина лъжици де, ама.......

# 35
Ето поздравче за жегите от мен

# 36
Мецо,съмнява ме да е от куФнята,все пак ако е от храната някаква алергия,няма ли да пъпчасате? newsm78

Аз сеших да не купъвам басейнче за Хриси,ще взема един по-голям леген и в него...На терасата....Оф,тук дуФа яко,ама ще се изнасям-нали санират и само дрънчат,чукат и дупчат.Аман.А одеве ми се счупи и пасатора,ще хвърлям пюрето от страх да не е паднала някоя гадост в него от машинката....

Айде,отивам да си обличам момата и да се омитаме вече Laughing...
П.П. Дайте някоя диетка и насам,че не мога в нищо да вляза вече.... Crossing Arms

# 37
ти пък диетка....като те гледах на снимките си на два шамара живот.... Laughing

# 38
Добро утро!  love001
Ама че гаден вятър Sad, днес ни отиде разходката ooooh!Тук ще издивеем Crossing ArmsСтефано иска все прав като го оставя на леглото допълзява до таблата и се изправя така и в леглото  Laughing А в кошарата издържа сам има няма 15 минути ooooh! )Абе момичета как се е справяте като оставяте малчовците в пхроходилка?Моя пипа навсякъде и изведнъж апартамента ми се видя страшно опасен Thinking
Нинче, дано миличка всичко да е наред Praynig Според мен може да е от слънцето(и на Стефито се зачервяват понякога очичките от слънцето)Другото което си мисля, да не е от полените? ThinkingПиши като се върнете
Ей, момичета за диетки говорите, аз съм се замислила да си продължа с аеробиката(от нея се чувствам супер), ама кога ли ще стане...станала съм много мързелива Blush
а с тези жеги незнам какво да правя newsm78 Тази нощ малчо спа само с чувалче от чаршаф и се събуди вир вода Whistling
Неди, вкусно изглежда Blush

# 39
  • Велико Търново
Момичета, благодаря ви много за думите! Пуки, не е преждевременно, или е на термина, или 2-3 дни след. Прекалено голямо е било, а до последно са и казвали, че е големичко, но ще може да си го роди без проблем. Кали, не е при Хаджито, а при прехвалената напоследъл д-р Паньова.

# 40
Ей, писна ми от "прехвалени" доктори #Cussing outКак може като са видяли, че се губят тоновете да не предприемат секцио? #2gunfire
Наде, сигурна, съм че всичко ще се нареди HugБебенце много бързо ще започне да суче и да са движи Praynig, просто сега трябва много кураж на майчето Hug

# 41
  • Варна
Ще се оправят Наде.Къде,къде по-тежки случаи се оправят. Трябва да се оправят. Praynig
Нина, не заведе ли детето на лекар за очичките?
За климатика да споделя и аз.Въпреки че нашия климатик има тих режим,тоест без да духа, пак се усеща една леденостудена струя,въпреки че не духа и не смея да  го пускам,защото е и срещу леглото му.Така става като от хол стана детска за кратко време. Laughing Пускам климатици по другите стаи и отварям вратата на детската му.Така хладината от другите стаи идва и при него и се живее малко по-добре.

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 12:13 от *Pukanka*

# 42
здравейте мацки.
музе ние рядко ходим в градската,повече ходим в музея,че е по хладно.вие записахте ли се вече на кухня,че аз мисла другата седмица да я записвам александра и да вида дали ще иска да яде.иначе много ми я хвалят нашата кухня.
и аз си мисла че е рано за климатици за бебчетата
ние вече се къпахме в басеинчето в жегите,че то не се издържаше.ама днес има такъв вятър че се чуда сега с какво да се обличаме.аман от това време.
честити месечинки на всички празнуващи бебчета baloni baloni baloni

# 43
Светле,не сме още,мацко!И ние другата седмица...
Хриси вече се научи да отваря чекмеджетата ooooh! Thinking

Очите ми са на 16.Ще търсим следобед от тия клипси за шкафовече,че скоро ще изреве за някой премазан пръст.
Мецо,може да съм на 2шамара от живота,ама тумбака ми е на 2шамара от акордеона hahaha hahaha

Айдееееееееее,Христина направи сефтето с подреждането-бельото ми е в хола на земята.... ooooh!

# 44
Ми аз тоя път проходилка няма да ползвам, така съм решила...И без друго ако я ползвам трябва да си вдигна всички килими, щото са от рошавите, а не ми се ходи по тъпия паркет
За климатиците, не е хубаво да е в стаята, ако е в съседното помещение е по-добре, но от климатик до климатик си има разлика, всеки си преценява Laughing
На бебето очите се подобряват, няма секрети, явно е от жегите и солта от потта и слънцето, но.... аз съм зле....

Следобяд съм на лекар, не  е гърло, дробове, сърце.... по-сериозно е , но нека първо минат изследванията и ще пиша... Tired

Камелия отначало хапваше по малко от кухнята, но от вчера и днес вече си изплюсква всичко (аз пиша само 1-во или 2-ро, преценявам менюто)

Общи условия

Активация на акаунт