Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна

• 11 067
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
ха сега и аз да се запиша че да мога да ви следя  Embarassed малко се по загубихме ама ние не се прибираме по цял ден нчмаме си още зъбчета ама много ни мъчат
хапваме си всичко да видим тоя месец колко сме качили и изобщо дали сме качили нещо че тои какъвто е немирен само шава направо ми взема тока #Crazy
я да питам има ли някакъв начин бебо да се нареди до другите в страхотния колаж? Embarassed аз малко съм се стреснала защото бебо пишка много малко напоследък друг път като се събуди памперса пулен пук сега е почти сух а пие много вода дали е нормално сега в тия жеги..........? Embarassed Embarassed Embarassed

все още ме можем да се задържаме прави дори и не си прави труда да пробва като го сложа в кошара се хваща ама за секундки и се пуска. Weary

хайде сладки сънища на бебоците отиваме да се приспиваме

# 16
  • Бургас
Добър вечер  Hug
Ние преди малко се прибрахме от разходка.
Никол хапна навън и заспа като си влязохме.
Бяхме рядка гледка по време на храненето и .
Аз съм права,държа я на кръста си от ляво  и с дясната ръка и давам да яде Laughing
На циркаджийка се направих ,за да си изяде супата-ама имах разбиващ успех-ххихихи.
Цялата беше изядена-180гр.
Хората минават и ни гледат ,а Никол раздава усмивки,
но в момента в който направя опит да я оставя
така силно писва че ми пищят ушите още-хихихи.
Жолко,че нямаше кой да ни снима Grinning
Сега отивам да правя вечерята-
Пилешко фленце с кашкавал на скара  chef
с гарнитура салатка от домати и краставици.
Има и студена биричка в хладилника-та с три думи ще се поглезим Grinning
 Пате мило дано леко я изкара тъпата шарка,ама по-добре сега като е мъничик Hug
Бебълс не мори детето-сам ще реши кога и как  Hug
За колажчето сложи снимка в Албумчето най-отгоре на страницата,
точно под Колажа и Кали ще се погрижи да ви има и вас Hug

# 17
  • Варна
Кали,благодаря ти за загрижеността за темите,но не си губи времето по-добре.
Наде,защо плачеш? Cry

# 18
Айде,запис и от мен.
Капнала съм.Излязох в 7 и нещо сутринта,одеве се прибрахме...
Калиbouquet за темичката....
Изпозабравих ви кой какво е писал,нямам връзка с мозъка,щото е вече специалитет-ПАНЕ!
Сега качвам малко снимки,ама ще ги надписвам друг път.После ще ви ги покажа...
Сетих се нещо-Манту-то се проверява на 7ия месец,ако няма белег се боцкат пак.
Добре дошли на завърналите се,а Плевенчанката-да свирка из улиците като види една майка-блейка с една пищяща от кеф русокоса синеока мацка....

# 19
  • Велико Търново
Сълзите са, защото днес разбрах, че раждането на една приятелка е минало ужасно и последствията са трагични. Крайният резултат е, че бебчето едва помръдва крайниците си, няма гълтателен и сукателен рефлекс, диша с кислород  Sad Раждала е нормално с избор на екип...

# 20
Ох,Наде,моля се на Господ и бебче и мама да се оправят! Peace Hug

Ето снимки от нас:
http://www.album.bg/sweetheart_bg/albums/89187/

# 21
Наде Sad..........  Горкото майче..... Бебето ще се оправи, вероятно след физиотерапия......
Когато четох през втората си бременност, попадах на няколко места за въпросната липса на рефлексите..... Ще го хранят със сондичка, докато закрепне Peace Ще се развият рефлексите. Вероятно е от липсата на кислород. Сега кислородната палатка ще го събуди това мозъче.... Това си спомням от четеното Tired

Малката ми също беше няколко часа на кислород, хранеха я 3 дни със сонда, да й пестяли силичките, че се роди в началото на 9-я месец, избърза, и беше мъничка 2600(макар че я очакваха към 2200). Движението на крайниците също е свързано с рефлексите, ще се оправи, ще видиш Praynig

Музе, Hug

# 22
  • Варна
Сълзите са, защото днес разбрах, че раждането на една приятелка е минало ужасно и последствията са трагични. Крайният резултат е, че бебчето едва помръдва крайниците си, няма гълтателен и сукателен рефлекс, диша с кислород  Sad Раждала е нормално с избор на екип...

Ооо,миличкото.Дано се оправи.Преждевременно родено ли е бебенцето? Ако да,то това често се среща,но се оправят.

# 23
наде дано бебчето се оправи и да остане само лош спомен от това какво сте преживяли.
музе едва ли ще ви разпозная по улиците.вие къде се разхождате.разгледах снимките на малката синеочка,голяма е сладурана.
борянче дано да мине по леко на баткото шарката,ама наистина по добре сега докато е малък.
е недялче бая ще се поглезите тази вечер май.приятен апетит.

# 24
Наде и аз искам да ти дам кураж, дано всичко се оправи.
Като раждах едно от момичетата беше така , но и тя с тежки последици и в
реанимация, а бебчето със същите поражения. След по - дълъг престой и повече
физиотерапия се оправиха нещата.Дано  Praynig
Криси имах предвид прическата ти.
Кали чудесна тема , ние сме на 100% така- зъби и коричка само че на сухарче.
Музе цял ден се чудя къде си, а ти обикаляш със сладкото си зайче.
Исках да ви питам държите ли при бебоците включен климатик, мен ме е страх.
Пускам го когато не сме в стаята и да е хладничко когато ще спинка.

# 25
Ох, милото бебче и майката, дано се оправят бързо  Hug
Аз още не смея да пусна климатика.Оставям вратите отворени, то няма голяма полза, но...Гледам вътре 31 градуса, а терасата е отворена. Абе то и аз си обичам топличкото и все още издържам ,ама докогаа...
И  беба в 7-я месец я провериха за манту. И доки каза че ако няма белег се боцка пак. Ние сме с белег, мъничък.
Ей Недеце как ме подразни Mr. Green
 Аз скитосвам улиците до към 22:30 и не остава време за готвене  Mr. Green
Беба ми заспа и отивам и аз ...Лека нощ  smile3524

# 26
Наде, мамите са написали успокоителни неща, ще се оправи бебче. Само не ми казвай, че раждането е било при Хаджирадев  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Има 3 нови ненадписани снимки за колажа, едната е на Димитър на bebuls (pepenik, още едно адашче  Laughing), а тези слънца кои са:
и

Прави сте, отказах се да търся темите назад. Последните обаче са верни.

# 27
Здравейте! newsm51 newsm51 newsm51
Кали, мерси за темичката!  bouquet
Наде, наистина много неприатно CryСигурна съм, че след проведената физиотерапия нещата ще се оправят.Горкото майче Cry
Неди, дай от пилешкото насам newsm53
Криси, радвам се че си тук!  bouquet
Пате, дано бързо изкарате шарката! Hug
Заглавийцето е много подходящо, защото ни излезе 4-то зъбче newsm47
Нинче, идваме за обещаните пържоли JoyСтефано от сега и без това най-много му се услажда месцето Wink
Момичета ще бягам да спя,  smile3524
Целувки!  love001

# 28
Светлето,главно в Градската,почти всеки божи ден.Най-късно в 9 сме там.Аз съм с розова Пег Перего.Да си знаеш.Ако искаш дай Скайп на ЛС и ще разменим снимки,да те скив,пък аз ще те намеря като излизаме.....

Ох,в Плевен така се е раздуФало,че направо ми се реве....
А да ви се похваля и нека ми завидите-довечера съм на ФОрумска среща,ама с Плевенчанките,туй за 5ли 6ти път.Ей няма такъв кеф.

За туй не се пошматквайте,ами давайте да се разбираме нещо.
Една позната се върна от Национална среща на Юлчетата-били са на Трявна и са изкарали супер,били 30тина семейства-мама,тати бебе,и голямо детенце....Предлагам Трявна Юли/Август/Септември? newsm78

# 29
Добро утро
Почерпете се за нашата месечинка

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 09:07 от gery_roz

Общи условия

Активация на акаунт