Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 632
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 315

този шезлонг е страхотен! аз също съм впечатлена от него, изглежда страхотно удобен!
с първото бебе не сме ползвали шезлонг, но ми се струва, че второто може да се сдобие с един такъв!
Wink

# 316

този шезлонг е страхотен! аз също съм впечатлена от него, изглежда страхотно удобен!
с първото бебе не сме ползвали шезлонг, но ми се струва, че второто може да се сдобие с един такъв!
Wink
Общо взето не съм купувала ненужни неща, не робувам на марки. Струва ми се прекалено  да се дават толкова пари за преходни неща. Е, разбира се ако имах материалната възможност с удоволствие бих се сдобила с куп непотребни вещи, но преди всичко с практични, като този супер шезлонт, дето се люлее от гравитацията  Praynig. Единственото удобно нещо ,което имам е количката на Чико,а и легло люлка с повивалник. Все неща от първа необходимост. Купих най- обикновен шезлонг от продавалника на чиполино, и все още не мога да намеря точното предназначение. Засега го слагаме на леглото и гледа телевизия. Embarassed

# 317
Имам само един ненужен шезлонг,който ни го подариха.Всичко друго ни е в употреба Flutter

# 318
  • София
Най-полезната вещ и с двете ми деца е комбинираната количка на бебе комфорт.  Grinning С нейна помощ никога не съм имала проблеми нито с шофирането с дете, нито с разходките, дори и в по-лошо време. От голяма помощ са ми и разните там неща, на които можеш да сложиш бебчо и то самичко да си поиграе поне за малко- било то щезлонг, люлка, гимнастика, защото ясно е, че всяко място омръзва бързо  Joy.   Най-ненужни, поне за мен, са слинговете и кенгурото. Така и не склониха да стоят вътре......

# 319
според мен шезлонга е напълно ненужен,аз доста ползвам сто;а за кола,като отдолу слагам една възглавничка и детето не е толкова прегърбено вътре.

# 320
кremena8302 И ние така Flutter Само дето вече не мога да я нося със столчето, че много ми тежи Mr. Green

# 321
според мен шезлонга е напълно ненужен,аз доста ползвам сто;а за кола,като отдолу слагам една възглавничка и детето не е толкова прегърбено вътре.

Не съм съгласна. Ползвах го почти до 1г, сигурно и по-дълго щеше да ми е от полза, но трябваше да го върнем. Синът ми прекарваше много време в него, имаше си напълно легнало положение и вместо да разнасям кошарата, си спеше и играеше в шезлонга Peace

Ако в столчето за кола трябваше да се слага това и онова, щеше да си е в комплекта Wink

# 322
  • София
е то си е индивидуално.
за мен беше незаменим  шезлонга 6 месеца, имаше си пълно  легнало положение, нещо, което няма как да стане със стол за кола, освен това никак не съм сигурна, че нещо нагънато е особенно полезно за детето. Стола за кола си е за кола и изобщо няма място за сравнение с шезлонга.

# 323
Ее, нали става дума за ненужни вещи.За едни шезлонга е нужен, за други не.Както и за столчето за кола и другите работи.На мене не ми влезе в употреба, защото от самото начало не искаше да стои в него-почваше да мрънка.Независимо в какво положение ще е.Докато в столчето за кола, стоеше спокойна, и не се свиваше,понеже бях застелила подходящо.Също така ни е удобно, че като ходим някаде, я слагаме в него.Също така ни е нужно и за самата кола.За хранене също влиза в употреба(както и шезлонзите) докато стане време за столче за хранене Flutter

# 324
  • Добрич
е то си е индивидуално.
за мен беше незаменим  шезлонга 6 месеца, имаше си пълно  легнало положение, нещо, което няма как да стане със стол за кола, освен това никак не съм сигурна, че нещо нагънато е особенно полезно за детето. Стола за кола си е за кола и изобщо няма място за сравнение с шезлонга.
Не съм много съгласна. Зависи от столчето. Нашето си има и легнало положение и не  е никакво неудобство да си спи там бебето Simple Smile
http://mamasandpapas.scene7.com/is/image/mamasandpapas/223225200?$pdLarge$

# 325
  • София
е то си е индивидуално.
Не съм много съгласна. Зависи от столчето. Нашето си има и легнало положение и не  е никакво неудобство да си спи там бебето Simple Smile
До каква възраст е удачно такова столче?

# 326
  • Добрич
До годинката по принцип. Но моето детенце е едричко като цяло, та от месец насам му взехме нов стол. Simple Smile

# 327
  • София
е то си е индивидуално.

а да, вярно, за кошниците с легнало ок...но те са 3-4 модела всичко на всичко Wink но за да кажат че слагат нещо нагънато, за да поизравнят, явно техните не са такива.
Иначе то и шезлонзи има без пълно легнало, а с чупки Wink

# 328
При нас ненужна покупка се оказа люлката на Cangaroo. Всичко на всичо да  е сядала 4 пъти. Изобщо не искше нито да играе, нито да спи, нито да се люля. Бънджито обаче беше на голяма почит  Peace

# 329
записвам се да ви следя, че ние още не сме почнали с големите покупки за сега само чорапки, космонавт, 3-4 тениски и 3 боденца, както и одеалце за повиване и две хавлиики за къпане имаме. По големите неща по нататък, но ще ви следя тей като ще ни е първо бебче и сме още не ориентирани какво ще трябва и какво не.

Общи условия

Активация на акаунт