Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 253 365
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 60
Boten Mary, на мен не, че ми е тежала, просто се кривях. Имам едно подозрение, че излишно съм се кривяла, де.  Laughing

Ама двегодишно как се събира легнало в слинга?

# 61
  • София
За легнало ли ставаше дума?  Laughing Става де, ама с виснали крачета Simple Smile

# 62
Кажете откъде мога да си купя такъв слинг. Искам и аз да си го нося мойто диване.

# 63
За легнало, да.

Става де, ама с виснали крачета Simple Smile

Аха, и аз така си помислих. Mr. Green

# 64
  • Добрич
Кажете откъде мога да си купя такъв слинг. Искам и аз да си го нося мойто диване.

В гугъл ще намериш много варианти,не бих препоръчала понеже сама си го направих. Ето например: http://-spam070-/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B0%D0%B9/
Може и ти да опиташ всъщност. Трябва ти 4м плат на 70см-1м ширина. Моя плат е памучно трико,няма нужда от обкантване или обшиване покрая.

# 65
Момичета, повивалника ми върши чудесна работа, много съм доволна, че го взехме  Grinning и най-вече, че избрах от този, който се закрепя на леглото, така скрина ми е свободен да си редя върху него нещата, които са ми необходими за смяна на памперси и преобличане  Laughing

# 66
  • Добрич
Ние взехме мекия вариант,и като почнахме да редим стаята се оказа че на скрина ще сложим други неща-козметика,т.н. та от бриколаж взехме една дъска същия цвят като легълцето и таткота я приспособи да е неподвижна върху легълцето.
Твърдия вариант наистина е по-добър избор!

# 67
Аз подложката я движа  Grinning Тикам я в края на леглото и като ми потрябва тогава я дърпам, бебка е мъничка събира се само в единия край на креватчето и още не се налага да махам повивалника, така че си го разкарвам по леглото с плъзгъне и точно затова го намирам за толкова удобен  Laughing

# 68
  • Добрич
Ох,неправилно се изразих  Tired . Отдолу сложихме "крачета" да не ходи напред-назад а само наляво-надясно.  То напълно да я заковем неподвижна неможе,нали скоро няма да има нужда от нея.

# 69
  • София
как така скоро няма да има нужда от нея? детето върху дъска ли ще го преобличате? не е ли много...кораво?

# 70
  • Добрич
Върху повивалника ще го преобличаме,но скоро като почне да шава и ще го слагам на по ниско,безопасно място. Незнам още...Няма ли да е височко върху легълцето после?

# 71
  • София
Върху повивалника ще го преобличаме,но скоро като почне да шава и ще го слагам на по ниско,безопасно място. Незнам още...Няма ли да е височко върху легълцето после?
Високо и опасно е, ако детето е без надзор Peace Иначе е много удобно и за по-големи деца. Нашия повивалник го махнах на четвъртия месец, защото синът ми, незнайно как се добутваше до него, подпираше крачета и го повдигаше, спускаше, повдигаше, спускаше...всичко чудно, ама тракането ме изкарваше извън нерви ooooh!

# 72
  • София
ами не знам,нашият беше мекичък с твърда основа, преобличах го, масажи правех на него, трудно бих си представила да е просто една дъска.
Аз лично не го държах на леглото, подмятах си го където ми е удобно изкъщата, реално го ползвах повече от 2 години.

# 73
  • Добрич
Ама той моя не е просто една дъска...моя е с мека основа и допълнително му взехме дъска за да има твърда основа и да го поставяме върху креватчето,т.е. дъска и върху нея повивалник с мека основа. А когато ползваме скрина ще я разкараме и ще ползваме само повивалника!

# 74
  • София
 Joy ясно, аз си представих, че ще мятате бебето на дъската Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт