Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 715
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Crazyхахаха  извинявам се, за която Simple Smile
иначе аз и до ден днешен си ставам да завивам...много рядко той сам се усеща да си придърпа одеалото. Даже общо взето си го изритва като го завия...все едно канска жега...

# 91
  • София
Ама верно, замръзнала му трътката, но само като посегна да го завия, и започва да рита, да блъска, просва се върху завивката в знак на протест и продължава да мръзне (уши, нос, ръце, бузи - всичко е ледено). То не, че толкова ми пречи да си го завивам, но се събужда от това. Мисля да жертвам все пак една-две нощи и да го пробвам в чувалчето...  newsm78 Пфуууу  Crossing Arms

# 92
  • Където морето целува небето...
Ако бебето е зимно какво чувалче да взема. Такова с или без ръкави. Тези с ръкавите ми се струват неудобни май за бебето. А като са в чувалчета без ръкави мятате ли отгоре някоя тънка пелена  newsm78.

# 93

Имах 2 чувалчета с ръкави, но ги ползвах докъм 3-4-тият месец. После умаляха и минахме на нормални спални чували без ръкави.
Като  бебето е в чувал без ръкави, просто обличаш блузка/пижамка с дълъг ръкав и предвид температурите завиваш с пелена/одеало или не. Ако е 20 градуса в стаята, не е нужно нищо повече от спалната торба.

# 94
Здравейте мили мамчета,зачетах се в темичката ви защото съм канена на погача и съм в голяма чуденка какво да купя newsm78 Дрешки не им трябват-отрупани са Whistlingисках шезлонг да взема-не искат.Ползвали си кошчето за кола Whistling Какво да взема,дайде идея или някой подарък ненужен за вас  Mr. Green В чудо се видях,много ми е трудно ooooh! Мислих за проходилка или столче за хранене,но не е ли рано за такива подаръци?То е на месец..??

# 95
  • София
рано е да Simple Smile
може да питаш родителите...или активна гимнастика, слинг, кенгуру, може албум за бебе ако си нямат, или комплект за топечатъци от ръчички и крачета, ако мислиш, че биха се радвали...
или някоя играчка, която по-късно да влезе в употреба, от типа 6м и нагоре... то общо взето на едномесечно не му трябват много неща...

# 96
Харесва ми идеята за албумче,няма ли някоя майка излишно да купя нейното? Mr. Green

# 97
  • София
е, айде сега...навсякъде има по книжарниците  Simple Smile

# 98
  • София
MelindaD , дай шанс на чувалчето, сигурна съм че няма да сбъркаш, моето дете и до сега спи по описания от теб начин-върти се на всички страни, напреко на леглото, свит на кълбо и всевъзможни пози, но не му пречи чувалчето.
Suzito85 , от личен опит ти казвам, че чувалче без ръкави е по- удобно. Малчо спи в стая около 19 градуса, само с горнище на пижамка или блузка с дълъг ръкав и в чувала  Peace

# 99
Aз така като Ви чета, май ще почна да ги ползвам чувалчетата от сега, докато не може да се цупи  Mr. Green, че току виж ако реша след няколко месеца, вече сигурно ще е бебе с мнение и може да се дърпа Joy

# 100
  • София
Aз така като Ви чета, май ще почна да ги ползвам чувалчетата от сега, докато не може да се цупи  Mr. Green, че току виж ако реша след няколко месеца, вече сигурно ще е бебе с мнение и може да се дърпа Joy
Определено няма да сбъркаш според мен  Peace

# 101
  • София
MelindaD, моя син свикна веднага, т.е. не е протестирал. Иначе спи като твоето дете. Сега често ставам да ги завивам.

Suzito85, моя син е роден в края на май. Зимата използвах чувалче без ръкави (зимно). За следващата зима му бях взела чувалче с ръкави.

# 102
  • София
Свикват с чувалите. Моите и двете са били в чувал, синът ми до скоро/4.5г/.
Ужас беше просто, едното завиеш, другото се отвило ooooh! С чувалите спиш спокойно....ако можеш, де Mr. Green

За подарък, предлагам комплект спално бельо или хавлийка- винаги са необходими Peace
Също така, рамка за снимка, в която може да се направи гипсова отливка на краче или ръчичка. Peace

# 103
  • София
Благодаря ви за куража!  Hug Ще дам шанс на чувалчето!
ronisum, действай, докато е време, че после ей на - на 9 месеца, с характер - и то какъв  Crazy, ако можеше да говори, направо щеше сигурно да ме прати на .... с това чувалче. Ще трябва да се мъчим да свиква с него. Ах, ама съм патица застреляна, защо не предвидих този момент и не го сложих в чувалче още миналата зима  Outta Joint
Това предложение
Също така, рамка за снимка, в която може да се направи гипсова отливка на краче или ръчичка. Peace
е страхотно, никога не бих се сетила, а е толкова оригинално и хубаво! Лично страшно щях да се зарадвам на такъв подарък!  Grinning

# 104
За гипсовата отливка и аз бих се зарадвала много, обаче няма да ни подарят затова ще ходим да си купим при първа възможност, трябва да направим отливки за спомен на тези малки крачета и ръчички  newsm76
На мен са ми купили подарък книга-дневник за бебето. Още не съм го виждала, но много се радвам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт