Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 699
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 150
на каква възраст бяха децата ви, когато купихте бъги?

# 151
Моят син е бил на година и половина някъде.
Мисля, че около 2 години е напълно ок. Но има деца, които не желаят да карат бъги. И тогава покупката става напълно излишна.
Аз например му купих скъпа триколка (и много съжалявам, че потроших доста пари на вятъра), която той е ползвал едва 10-тина пъти. Директно пожела велосипед с помощни колела. И триколката стана напълно излишна.

# 152
  • София
 За бъгито според мен зависи и от височината на детето. На малчо му купихме малко преди 2-та година, защото той тогава пожела, но бързо му стана малка, защото е доста висок, не че не може да я кара. Друго приятелско дете кара бъги от около годинката си, но той колело без помощни гуми покара за 1 ден. Всичко е много индивидуално, ''попитай'' детето си. И се приготви за купуване често на маратонки и обувки  Laughing

# 153
Височината е важна, но и видът на бъгито. Тези на Чиполино стават и за по-високи дечица.
Има протектори за обувки, но аз така и не купих.

# 154
  • София
 Нашето е на Чиполино. Заправих да кажа, че и ние свалихме протекторите, защото според мен пречеха. Тези протектори за обувки ги видях при моя приятелка в Германия, много ми харесаха, но така и не купих.

# 155
  • София
то зависи и от бъгито, има и по-високи, които стават и за по-големи деца...за триколката и нашата почти неизползвана остана, така и не се научи да я кара, нещо не беше изчислена като хората и беше трудна за подкарване.... пък за бутане, голямо тракане и друскане, и ако има и бордюри да се качват става мъка.....

# 156
Ейндж, дай идея за бъги за дете над 4 години, че дори и над 5.
Малко му е вече, а му е много любимо. Бих купила за по-голямо дете, но никъде не съм виждала.

# 157
  • София
имах предвид, че иам едни съвсем дребни, които стават за 1-2 годишни и други малко по-едри, които и до 3-4 биха, според зависи от ръста...но за 5 годишни бъги и аз не съм виждала.

# 158
  • София
Sourcherry , уби ме! Такова нещо не бях виждала! Laughing
Бъгита за по-големи деца и аз не съм виждала Peace

# 159
  • София
Ненужно ми е столчето за хранене- добре, че ми го дадоха за ползване. Синът ми непрекъснато се навежда над таблата и плюе. Храня го на столчето за кола, тип костенурка, пак плюе, но по-малко, няма как да си навежда главата.

# 160
Little Evil, на възрастта на твоето дете и ние имахме подобен проблем със столчето. Даже мислех да го продавам и да търся ново. Но сега не ходим никъде без столчето, просто не мога да си представя да я храня по друг начин, то не е въртяне, то не е мазане, не е чудо.  Joy Поне там стои мирно докато трае храненето.
Та столчето за хранене от една покупка, която ми докара доста ядове в началото, сега се превърна в една от незаменимите ни вещи.

# 161

и при нас ситуацията беше сходна.. в началото кошницата за кола ми вършеше перфектна работа, но сега от всички неща изброени в анкетата столчето за хранене ми се струва най-полезното и най-използваното..

според мен, Little Evil, изчакай малко преди да го върнеш, може да влезе в употреба! Wink

# 162
  • София
А нужно ли е да е столче от 300 лв, за да върши работа  newsm78 ? Защото тук препоръчаха 2-3 варианта, а на мен ми се струват скъпи. Може би греша и го подценявам, все пак е вещ, която явно дълго се ползва...

# 163
А нужно ли е да е столче от 300 лв, за да върши работа  newsm78 ? Защото тук препоръчаха 2-3 варианта, а на мен ми се струват скъпи. Може би греша и го подценявам, все пак е вещ, която явно дълго се ползва...

не, нашето е далеч по-евтино и си върши идеална работа.. Wink

# 164
купихме рамките за снимка с отпечатъци за ръчички и крачета
отпечатъци от крачетата лесно се вземат
от ръчичките още не сме успели  Crazy
иначе тестото е много и могат да се вземат отпечатъци от двете ръчички и двете краченца на бебето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт