Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 699
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 135
  • София
http://www.wallaboo.nl/en/products/voetenzak-imitatie-leer/black Такъв чувал и след втората годинка на детето може да се ползва Peace
Варно, скъпи са, в Ибей има и по-изгодни Wink

# 136
  • Berlin
В сряда в Бейбитория ще има 30% намаление на всичко от 18 до 20 часа (така пише във Фейса).
Не е реклама, макар че за 2ри път го пиша. Simple Smile Но ако някой има да купува нещо от скъпите неща, може да му е полезно.  Peace

# 137
  • Варна
Някой беше питал какви аксесоари за количката са необходими, та ще споделя моя скромен опит:

столче за кола - предимството да е съвместимо с количката е, че можеш да отидеш с колата на пазар да речем и да не носиш цялата количка в багажника, а само рамата, на която да монтираш кошчето. Аз нямам съвместимо с количката, защото познати ни подариха кошче, а и нямам кола, та при мен няма кой знае какъв смисъл това удобство.

комарник - имам, не съм го ползвала никога, може би би бил полезен, ако излезете на вечеря с бебето навън, на място, където има комари... В моя случай се оказа непотребен аксесоар.

чанта - на мен ми е много удобна, но не е задължително да е същата марка като количката, обикновено тези, които се продават като аксесоар към количката, са с ненужно завишени цени, та може да се купи подобна на по-приемлива цена.

дъждобран - абсолютно необходим, не се знае кога ще завали насред разходката, освен това пази и от вятър /който във Варна е доста силен понякога/.

чадърче - при мен също много полезен аксесоар, лятото не винаги кошът хвърля сянка и има нужда от чадър да пази от слънцето.

зимно чувалче - също за мен е необходимо, така не се притеснявам, че ще изрита одеалото, с което съм го завила, а и стои по-красиво от наметнати одеала.

# 138
нещо, което купих и така си стои неизползвано, е козирка за баня, за да не влиза вода в очите.

засега фаворитът ми в най-нужните покупки е бънджито

# 139
Ще взема и аз да купя бънджи.

# 140
  • София
Според мен сина ти вече голям за бънджи. Според мен ще го използваш прекалено кратко време.

# 141
  • На дивана, под юргана

Може би по-добре ще е нещо за бутане - кола или нещо подобно...

# 142
Имаме колело и уолкър, който бута с две ръце. Може вече да му купя бъги.

# 143
Мише, купи му.
Моят син още си го кара неговото. Що обувки скъса Crazy...

# 144
Оооо, ще купувам и обувки за бъги тогава. Няма да спатрахоса хубавите.

# 145
Аз така правя. Не ми е възможно всеки месец да купувам обувки/маратонки.

# 146
  • София
Моя точно на 1г се качи на един такъв камион за бутане. Купихме му камион на Чиполино, едва стигаше пода с палци Simple Smile И може да се каже, че не е слязъл от тоя камион Simple Smile
Намерих го - http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=446
http://www.youtube.com/watch?v=2eUKD6Whu2Y

Завива се като се вдига целия камион Simple Smile

# 147
Мари, нашето бъги е същото, но жълто.
Единствената ми покупка Чиполино, която се оказа и здрава. Чак не ми се вярва.
Важно е обаче червени стопери под бъгито да се демонтират. Страшно преобръщат децата напред. Теодор си разби два пъти главата и баща му просто ги отвинти и на боклука.
Но му е много любимо това бъги. Макар че вече му е малко не се отказва от него.

# 148
  • София
Стоперите даже и не ги бях слагала. Така си останаха в кашона. Тръгнат ли с баща си навън дребния реве за камиона си Simple Smile

# 149
Нашите си бяха монтирани.
Сега кара тротинетка с 2 колела, а откакто лятото махна помощните колела на велосипеда си, по-рядко се сеща за бъгито. И по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт