Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 704
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 120
  • София
После обаче ще ти се наложи да купиш столче за кола.

Столче за кола веч имаме и то доста по-добро от това, което се продава с повечето колички. Просто съм се спряла на марка, която няма комплекти 3 в 1 и затова се чудих какво е нужно за зимно бебе.
Дъждобран, чанта и покривало според мен са задължителни  Peace

# 121
И зимен чувал за количката или дебело порт-бебе.

# 122
  • София
И зимен чувал за количката или дебело порт-бебе.
А, да, задължително  Peace

# 123
  • София
чак пък задължително... хубав космонавт и 1 одеалце при наличието на покривало са пре достатъчни.

# 124
Ние миналата зима бяхме с космонавт на Джаки и дебело порт-бебе. За малко бебе мисля, че така трябва.

# 125
  • София
моят е ноемврийско бебе и не са ми били нужни нито чувал, нито порт бебе., а със сигурност не е седял в къщи до пролетта, пък и беше студена зима, макар и не много дълга. Просто няма задължителни неща, който както  прецени, а и според бебето как се чувства...даже "в движение" най-добре се преценяват такива неща.

# 126
аз мислех да купя чувалче за количка, но така и не взех
имаме един космонавт, но от страх да не омалее бързо й взех размер от 3 до 6 месеца и сега се чудя да купувам ли по-малък космонавт от 0-3 или направо да купя чувалче за количка  newsm78
за бебшките отливки (отпечатъци) на мен ми харесва ето този и мисля да си го купя

# 127
anbibian, много по-добър вариант е да купиш чувалче. И по-дълго ще го ползваш.

# 128
anbibian, много по-добър вариант е да купиш чувалче. И по-дълго ще го ползваш.
вярно е, но се чудя какво и от къде
бях харесала в един немски сайт, но не знам за колко време ще ми го доставят
тук гледах 2 вида в магазин Слънчице - симпатични бяха, но нещо не ме грабнаха
но все си мисля, че и по-малък космонавт няма да ми е излишен ако искам да изляза само с кенгуруто или само със столчето за кола

# 129
В Премама има много хубави Джейн.
Страшно са топли и удобни. Можеш да купиш, каквото пожелаеш. Изборът е огромен.

# 130
В Премама има много хубави Джейн.
Страшно са топли и удобни. Можеш да купиш, каквото пожелаеш. Изборът е огромен.

Благодаря  Hug До сега никога не съм ходила в този магазин, но ако имам път натам ще проверя  Grinning

# 131
Аз взех космонавтче, което може да е и торба, и с крачоли. Струва ми се, че е най-практично: съчетава удобството на торбата, но ако потрябват крачоли за столчето за кола или кенгуруто, за 1 мин. се трансформира.

# 132
  • Където морето целува небето...
Епона може ли информация от къде го купи или линк. Интересно ми е да видя такова чувалче. Мисля, че наистина ще е необходино.

# 133
Марката е холандска, но случайно ги открих в Пакостник. Точно нещо такова ми трябваше! А е и 3в1, защото освен торба-крачоли трансформацията, може горната част да се ползва като якенце отделно. Единствено в сайта пише, че е памучно, а на етикета пише полиестер. Мен това леко ме разочарова, но поне съхне бързо, а е и супер мекичко. Има го в два размера 0-6 и 6-12 и четири цвята.

Ето оригиналният сайт: http://www.wallaboo.nl/en/products/baby-overall-6-12-mnd/ecru

Ето и тукашният: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10072&cat=148

Цената му е малко повечко, но като сравних от производителя на каква цена го пускат и ми се стори изгодно, особено пък за 3в1.

# 134
  • Където морето целува небето...
Много е "хитро" това. Записвам си го да си го следя за намаление, че малко скъпо ми се вижда, а ще го ползвам месец и половина примерно.

Общи условия

Активация на акаунт