Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 698
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 165
Нашето столче е ето такова http://www.ibebe.bg/hranene/stolcheta-za-hranene/masa-za-hranene … fisher-price.html
Купих го от продавалника за 50 лв., беше още с найлоните.
Най-огромното му предимство е, че е компактно и може да се носи навсякъде. Носим го с нас, когато ходим на гости, когато пътуваме където и да е.
Недостатък е, че е твърдо на дупето, но много лесно си решихме проблема с една малка възглавничка отдолу.

# 166
  • София
Либи, изглежда готино, а пише че става за деца до към 20 кг  Mr. Green - значи хипотетично трябва да върши работа за доста време. Истината е, че такъв тип за първи път виждам. Питах за цената понеже се изказаха лошо за Бертони и сие , а те са около 100-ина лв.

# 167
Либи, изглежда готино, а пише че става за деца до към 20 кг  Mr. Green - значи хипотетично трябва да върши работа за доста време. Истината е, че такъв тип за първи път виждам. Питах за цената понеже се изказаха лошо за Бертони и сие , а те са около 100-ина лв.
Нашето е на Бертони и не виждам кое му е лошото Wink . Столче като столче... Има си регулация на височината на самото столче, 3 позиции на гръбчето, на мен ми е удобно!

купихме рамките за снимка с отпечатъци за ръчички и крачета
отпечатъци от крачетата лесно се вземат
от ръчичките още не сме успели  Crazy
иначе тестото е много и могат да се вземат отпечатъци от двете ръчички и двете краченца на бебето  Grinning

Ние си имаме отпецатъци от 2м. и от 6м. Wink и от крачетата, и от ръчичките Peace .

# 168
  • София

има и други такъв тип...слагат се върху нормален стол, т.е. рабонтата им е да повдигнат детето. обаче не знам как става до 20 кг точно , реално са си тесни...моят съм го слагала в такова нещо като беше 13 кг и не му беше удобно вече.... а и е просто една пластмаса, твърда....
Има и такива варианти http://www.ikea.bg/?page=children_ikea_in&cID=101&tCatID … nu1=6&Menu2=0

# 169
Нашето столче се слага точно на нормален стол. Връзва се отзад и отдолу с колани, доста е стабилно. Но и на мен ми се струва, че за 20 кг вече няма да става, не знам, ще видим.
Колкото до пластмасата няма проблем, като се сложи нещо мекичко. Но да, това е недостатъка на столчето. Както се казва: за тези пари - толкоз. Аз съм намерила просто решение и за сега й е удобно на малката.
Най-голямото предимство е това, че може да се носи навсякъде.
Разбира се ако човек има възможност и желание, може да инвестира в скъпо столче за хранене - въпрос на приоритети, разбиране и не на последно място възможности.

# 170
  • София
да, ест... аз не казвам непременно, че трябва да е скъп...нашият беше скъп, но ни беше дадетн и му бяхме трето дете Wink
Иначе макар и голям сме ходили и на море с него... а за път има и по-компактни решения дори и от вашият....

Варианти за столове разни... отваряте едни и-нет магази и гледаде подред, харесвате - решавате......

# 171
  • Варна
Аз си направих (сама) слинг. Понеже там тежеста се разпределя по различно от кенгурото,мисля че ще е по-удобен. Не се натоварва само кръста и раменете,а целия гръб.

От какъв плат го направи слингът? И на мен ми се иска сама да си го ушия, но се чудя кой плат е добър избор.

# 172
  • Където морето целува небето...
Извиняван се, че питам тук, но не видях такава тема. Моля ако има някой да ме насочи. Въпросът ми е кошарата с две или три плътни табли да бъде според вашите наблюдения. Нашата няма да е долепена до стена.

# 173
  • София
ако няма да е долепена с 2...или без плътни табли.
Тя нашата си беше долепена и пак беше с 2, не ми е пречило.

# 174
  • Някъде по Дунава
Отговорих със стол за хранене. Количката също е важна, дори незаменима и мисля че няма място тук, защото без нея неможе. Някои обаче смятат че стола е излишен, но на мен ми вършеше чудесна работа. Ели не само се хранеше вътре, но и си играеше, доста време от деня прекарваше там и особено когато бях в кухнята много ми помагаше.

# 175
  • София
На мен ми пречеше, че дребните бебешорски ръчички, бутаха всичко зад леглото Mr. Green
Дъщеря ми, още ползва стола за хранене/6.5г/ Laughing Но, нашият е пригоден към растежа на детето.
Чико е Peace

# 176
На мен ми пречеше, че дребните бебешорски ръчички, бутаха всичко зад леглото Mr. Green

може би един обиколник би бил полезен в такава ситуация!  Peace

# 177
  • София

може би един обиколник би бил полезен в такава ситуация!  Peace
Здраво завързан, подмушен....не помага Laughing Като е решил човекът, спасение няма Mr. Green
Е, поне дърпах леглото и почиствах ежедневно Mr. Green

# 178
  • София
е при мен е нямало какво да бута Wink

# 179
  • Където морето целува небето...
При нас леглото ще е почти в средата на стаята, така че дали ще бута отпред или отзад все тази. Мисля да не ползвам обиколници. Това проблем ли е ако съм само с две плътни табли? Ms.Gorgeous вие от самото начало ли използвате обиколникът?

Общи условия

Активация на акаунт