Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 653
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 300
  • Добрич
И аз не съм възхитена от шезлонга на Фишер прайс. Не го бях виждала и го поръчах направо онлайн,но изглежда като евтин,обикновен, много пласмасов,а и не съм сигурна дали за спане на бебето е подходящ,гръбчето не е на равно,а по скоро на принципа на хамака. Нашия е този вариант,който е подходящ до 18кг.

# 301
И аз не съм възхитена от шезлонга на Фишер прайс. Не го бях виждала и го поръчах направо онлайн,но изглежда като евтин,обикновен, много пласмасов,а и не съм сигурна дали за спане на бебето е подходящ,гръбчето не е на равно,а по скоро на принципа на хамака. Нашия е този вариант,който е подходящ до 18кг.
Kой модел по-точно си купихте? newsm78
Този,който аз показах по назад с водопада ли?

# 302
Ами има пълно легнало, могат да се вдигат крачетата на бебето, няма излишни възглавници- мен ме устройва. Гледах и музикалния на Чиполино, този на Фишър прайс и не съм впечатлена нито от вибрациите на Чиполино /по-скоро ме отблъскват, бебка ще е като на пауър плейт/. Засега ме устройва. Ще пиша и по-натам, защото винаги има шанс на малката да не й хареса  Whistling

Minaaa  и Taraa,

Благодаря ви за обстойните мнения. Все пак вчера с таткото взехме този модел на Чиполино, защото мелодийките на музикалния бяха потресаващи. До 9кг е, като го израсте ще й купим столче:

http://www.biberon-bg.com/product/3286/shezlong-margaret-chipolino.html

Поздрави от мен   bouquet
Hug
Дано отговаря на изискванията ти към шезлонг.

# 303
  • София
Браво, абсолютно за съм този избор, аз също тези вибрации не ги понасям.... айде да е люлка ок, но вибрациите са ми ужас...

# 304
Момичета, май започнах да се разубеждавам за шезлонга на Fisher Price. Но се радвам, че споделихте мненията си, тъй като и аз не съм го виждала на живо и щях от интернет да поръчвам.

Колебая се сега дали има смисъл да се взима нещо по-специално с музика и вибрации (евентуално люлка, за която обаче сигурно няма да има място в нашия апартамент) или и нещо такова ще ни свърши работа: http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/ … 577/KC09577_l.jpg Този е на Chicco - Relax & Play.

За люлка...кои модели са с адаптер и могат да се включват и в тока. Нещо не съм възхитена от това да сменям постоянно батерии.

# 305
  • Добрич

Ей този

# 306
  • София
Minaaa всъщност този е с вибрации и музика ако не се лъжа?

# 307

Ей този

Аха,не мога да дам мнение за този модел ,но от посочения от мен още 3 мами са доволни:)
Иначе люлката ни беше с батерии,но след 2-3 месеца мъжа ми я пригоди за контактите,че само бягаше да купува батерии.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3799972
Това заедно с шезлонга ,количката и въртележката за легло бяха най-използваните неща до 1 година.

# 308

Не, няма нито вибрация, нито музика.

# 309
  • София

Не, няма нито вибрация, нито музика.

ясно намерих го, обърках го с друго моделче.... ами аз писах, за мен е по-добрият вариант, моят с такъв съвсем прост  шезлонг си го гледах и много го обичаше.
Люлка бих взела, но нещо с вибрации не.

# 310
Аз съм впечатлена от този шезлонг http://www.youtube.com/watch?v=HmMkQAmLRl8 малко скъп ми се вижда но пък е с уникален дизайн
супер гладко, тихо и нежно люлеене!
енергийно ефективен продукт, работи без батерии, мотор или ток, като естественото люлеене продължава над 2 минути
меката подложка е изработена от 100% органичен памук и също може да се сваля и да се пере
меки, подплатени, регулируеми 3 или 5-точкови колани за безопасност с велкро
Заключващо устройство задържа столчето стабилно
устойчива безопасна база
седалката може лесно да се махне от основата, за да се транспортира или прибере.
подходящ от раждането и до 15 кг
размери: ширина 71 x дълбочина 72 см
тегло  5кг
допълнително може да се ползва за повиване и хранене

# 311
  • Berlin
Една мама беше писала, че са го купили за тяхното бебче.  Peace Наистина изглежда супер!
Аз харесах и столчето им за хранене, но мъжът ми категорично беше против подобен модел.

# 312
  • София
защо? той как намира нормално да се храни бебето?

# 313
  • Berlin
Не му хареса модела просто. Взехме по-стандартно столче, даже той си го избра.

# 314
  • София
ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт