Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 441
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 765
за някои и количката е ненужна вещ Wink

Аз съм от тези.  Mr. Green Количка ми потрябва след шестия месец.

# 766
  • UK
Е, наистина ли. И моят е на Авент за 100 лв., но съм го поръчвала преди две години от Mothercare, не оттук. Аз съм страшно доволна от него. Групов подарък от приятелки за раждането, единственото (почти) чисто ново и скъпо нещо, което съм поръчвала. Направих компромис, защото все пак е електроника и исках да е читава. Щеше да е гадно да се случи прецакан като при теб.  Confused  Пу, пу, дано така добре ми служи и втория път, че ми е важен. От първа необходимост.  Crazy

# 767

Аз съм от тези.  Mr. Green Количка ми потрябва след шестия месец.

а до 6-я как излизахте? За мен количката е много нужна вещ от 1-я месец поне до към 2-годишна възраст.

# 768
  • София
повечето, които не ползват колички обикновенно със слинг или кенгуру или нещо такова излизат Wink Тук съм чела и майки, които никак не са ползвали.

# 769
Със слинг. В количката плачеше непрекъснато.

# 770
Да, и със слинг става....

Лошото е, че целия багаж няма къде да си сложиш.....

# 771
  • София
в раничка Simple Smile то чак толкова багаж, за малко бебе не е нужен.

# 772
Благодаря ви,момичета за мненията!    bouquet Със семейството,което иска да ми направи подарък, живеем в Норвегия. Тук всичко е много по-скъпо от другите държави. Избрах Бертонито, защото цената е евтина  (има кой да го донесе от Бг). Аз бях решила да си взимам на Авент продукти след раждането като преценя дали има смисъл от конкретния уред, защото ако седят без да ги използвам ще ме хване яд .
Еми.....ще мисля за нещо друго.
Благодаря още един път  Flutter

# 773
  • До морето
 Angel_Dust, много ти благодаря за изчерпателните отговори  Hug определено ще потърся, че ние сме постоянно на път и колата ми е като цигански катун  ooooh!

Колкото до показаното кенгуру, ако наистина искаш да ползваш кенгууру, което да е удобно и за теб, и за бебето, по- добре се ориентирай към нещо по- скъпо. Аз съм ползвала Бейби Бьорн, това за мен е най- доброто на пазара до момента. Синът ми заспиваше за секунди вътре, а аз съм го разнасяла с часове без да ме заболи гърба, а той не е от най- слабичките  Laughing Нови са доста скъпи, но в Продавалника ги има за по 50 лв.

Колкото до комплектът - за мен всичко, без бебефона може въобще да не ти потрябва и няма смисъл да трупаш боклуци! Ако нещо ти потрябва за същата сума ще си купиш само нехо, но по- качествено  Hug

# 774
  • София
* Сиренце * Цената е примамлива, но наистина отговаря на качеството.
Няма ли възможност да поръчваш с доставка например от немски сайтове? Много хора от бг си пазаруват от немски, английски, френски и т.н. сайтове, защото им излиза по-евтино и правят и хубави намаления, отстъпки и т.н. хората.

# 775
Angel_Dust, може да поръчаме от чужбина,обаче не знам до колко си заслужава. Ако стоката е над 50лв се плаща мито,такси и нз си още какво, всичко може да излезне с 100% надценка от цената на продукта и просто хич не си струва разправията. Ако го купя от тук ми дават 2 или 3  години гаранция.
Може би ще им кажа да ми вземат кенгуру, но след като се роди бебето както ме посъветва. Да го пробваме и да решим ....  Hug

# 776
Е тези са рядкост вече Simple Smile Аз моята не я давам за нищо.  Crazy

Аз я ползвах до годинката от време на време. Повечето ходихме на кенгуру или слинг.
Сега като проходи пак повече ми пречи, че иска 80% да ходи и се чудя как да бутам и количка и да тичам след нея...

# 777
  • UK
Аз я ползвам все още всеки ден, заспива в нея по пътя за кухнята, иначе не мога да го накарам, когато му се спи да ходи пеша дотам, а на по-дълги разстояния значи и да го мъкна на ръце, когато се заинати някъде нещо или се измори. Гледам, че другите деца на нашата възраст са прибрали количките, но пък са масово по триколките, пак предимно се возят от едната площадка до другата. 

# 778
Angel_Dust, може да поръчаме от чужбина,обаче не знам до колко си заслужава. Ако стоката е над 50лв се плаща мито,такси и нз си още какво, всичко може да излезне с 100% надценка от цената на продукта и просто хич не си струва разправията. Ако го купя от тук ми дават 2 или 3  години гаранция.
Може би ще им кажа да ми вземат кенгуру, но след като се роди бебето както ме посъветва. Да го пробваме и да решим ....  Hug
Мито и ДДС има ако не е от ЕС.
От Англия или Германия няма нищо такова и излизат доста изгодни повечето модели. Страшно се надуват цените тук  ooooh!

# 779
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Мито и ДДС има ако не е от ЕС.
От Англия или Германия няма нищо такова и излизат доста изгодни повечето модели. Страшно се надуват цените тук  ooooh!
* Сиренце * пише, че живее в Норвегия, а тя не е член на ЕС.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт