Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 402
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 780
Мито и ДДС има ако не е от ЕС.
От Англия или Германия няма нищо такова и излизат доста изгодни повечето модели. Страшно се надуват цените тук  ooooh!
* Сиренце * пише, че живее в Норвегия, а тя не е член на ЕС.  Peace

И пак би трябвало да няма мито от изброените:
Норвегия не е член на Европейския съюз, но участва в общия пазар на ЕС като участваща страна в Европейската икономическа зона (EEA) и Европейската асоциация за свободна търговия (EFTA).

Още повече тя пише - ако стоката е над 50 лв има мито?! ... значи става въпрос за БГ.

Бертони е супер смотана марка...  ooooh!

# 781

Бертони е супер смотана марка...  ooooh!

А, много са си добри на Бертони. На сина ми почти всичко е от там и съм доволна. Сега е друг въпроса, ао ти си попадала на нещо некачествено-.

# 782
  • София
kimmy - по-точно ти си  голяма късметлийка явно... смотани са бертонитата, като цяло.

# 783
Сигурно. От по големите още ползвам кошарата и лятната количка по някога. От комбинираната количка и столчето за хранене също съм доволна. Проходилката ни също беше на тази марка, ама както съм писала назад в темата тя ни беше ненужна. Не правя реклама на марката. Просто споделям опит.

# 784
За Норвегия става въпрос. Написах в лева, за да се ориентирате за какви малки пари става въпрос. Има стоки, на които не се плаща мито, но пък други такси, което пак е.. ooooh! Всичко,което е над 50лв (200крони) Както и да е ...
Да се похваля взех си стерилизатор на Авент. Мислих това да е едно от нещата, които ще взема след раждането,но днес реших че ще ми трябва.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 00:11 от * Сиренце *

# 785
Сигурно. От по големите още ползвам кошарата и лятната количка по някога. От комбинираната количка и столчето за хранене също съм доволна. Проходилката ни също беше на тази марка, ама както съм писала назад в темата тя ни беше ненужна. Не правя реклама на марката. Просто споделям опит.
За количка или техника не бих си го причинила Simple Smile Виж за стол за хранене / кошара - нещо статично или някое килимче или играчка сигурно е все тая Simple Smile
И аз споделям опит Simple Smile

# 786
И аз имам няколко неща на Бертони,засега съм доволна,надявам се и за напред да е така.

# 787
  • Варна
На Бертони примерно столчетата за хранене по нищо  не отстъпват на скъпите, абсолютно същите са и като дизайн и като изпълнение. Столът ни за колата също е Бертони - не виждам какво му е лошото засега поне. За количките съм чувала, че се чупят, но колко е вярно не знам Confused

# 788
  • В море от любов
Бертони не бих купила никога. Имахме няколко такива подаръка и всичките пълен боклук и отдавна са в коша. Споделям моето лично наблюдение. Предпочитам да дам малко повече пари, но да знам, че ''нещото'' е хубаво и качествено, до колкото може да бъде.
Иначе бебефон имах от каката на Филипс - Авент, много бях доволна, сега го ползвах и с малкия, не е мръднал, много добър обхват, т.к. сме на два етажа, хваща навсякъде.

# 789
  • на последния етаж
Аз също не бих купила нищо на Бертони.

# 790
Не всеки има възможност за по-скъпи покупки и марки. Бертони са от по-ниския ценови клас, съответно и качеството е по-ниско. Хаук също са от този клас, но по мое мнение са малко по-добри като изпълнение.
В крайна сметка, ако е за играчки или дребни неща, не е чак толкова важно марката. Пък и всеки си преценяма с какъв бюджет разполага.

# 791
Преди има-няма два месеца взехме лятна количка на Бертони,за да я ползвам до есента(тъкмо докато свърши гаранцията Mr. Green)...Засега държи,почти всеки ден излизаме с нея PeaceИграчките са хубави на тази марка-доста имаме от тях.Дървеното креватче не е особено качествено обаче ooooh!Проходилката също беше на тази марка,но моето дете е второто,което я ползва и мога да кажа,че имаше някоя и друга забележка след употребата на две бебета!Шезлонга също на Бертони беше-ползвахме го 3 месеца,но към 6-ия месец,когато бебето натежа повече започна да изтърва и облегалката се смъкваше ooooh!Издържа максимум 8кг според мен Peace
Като цяло и аз съм доволна от нея,но може би точно защото не съм купувала от по-скъпите марки Thinking

# 792
Аз също ползвам продукти на Бертони и съм доволна. Лятната количка на сина ми беше Бертони, счупи се след година и половина ползване, което като за тези пари си е добре. Сега дъщеря ми също е с лятна количка на Бертони. Кошарата ни е Бертони ( сгъваема и единствена), купена е за сина ми, той спа в нея почти две години, сега в нея спи и дъщеря ми. Шезлонгът е Бертони, не е мръднал, но почти не е ползван.

# 793
И на мен за чиполино ултра ми казаха , че са смотани и се чупят, но аз все пак такава си купих и не е мръднала вече 18 месеца.А се ползва всеки ден!

# 794
  • София
На мен ми прави впечатление , че масово по градинките, децата са с колички Бертони, чиполино хаук,  което трябва да говори, че не са лошо качество. Аз предпочетох да взема скъпа количка, макар и ползвана. Взех я от продавалника , на половин цена, т.к за мен е неоснователен разход , да дам 1000-1200 за количка.

Общи условия

Активация на акаунт