Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 225
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 990
силно е за приборите, имам две лъжички на Авент, майка ми веднъж ги изми с фея и веднага почнаха да се белят Peace
.. или просто им е дошло времето Simple Smile

# 991
  • София
За съдовете и приборите на дребния използвах Бочко. Използвала съм и обикновено веро, т.е. това което използвах и за нашите съдове.
Промяна имаше само в една от марките термолъжици (промениха цвета си).

# 992
  • София
силно е за приборите, имам две лъжички на Авент, майка ми веднъж ги изми с фея и веднага почнаха да се белят Peace
.. или просто им е дошло времето Simple Smile
може и така да е  Simple Smile

# 993
Гребен и аз мислих, че няма ми трябва, ама бебето дойде с доста коса Simple Smile Бебефон не бяхме купили и на третия ден вкъщи поръчах по интернет, защото като ида в кухнята да мия чинии, при три затворени врта и и течаща вода е абсурд да я чуя Simple Smile

# 994
"Можете да маркирате до 12 отговора" - Готово.  Peace Маркирах и 12-те.  Peace Grinning Първо считам, че всичко, което видя е необходимо. После осъзнавам, че може и без някои неща.  ooooh! Grinning

# 995
  • София
Здравейте мами,
трябва да си закупя ваничка за къпане и съм в голям размисъл каква да е - анатомична или обикновена, дали да е на стойка/това почти съм сигурна че ми трябва за да не го къпя в клекнало положение- нямам на какво да го сложа.
Много познати споделят че не са доволни от анатомичните ванички към които се бяхх насочила и това ме попритесни, защото цените са доста солени.
При разглеждане в нета попаднах на една такава на Бертони, на сравнително добра цена- дали някоя от вас е ползвала за да сподели опит от нея?
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/produkti-za-banya-i-h … -s-otvor-i-stojka

# 996
Здравей,Деси!Нашата ваничка е точно такава и съм доволна от нея.Както пише и в описанието тя е на две разделена-едната част е за полегнало бебе,а другата-за седнало.Аз слагам една хавлийка,за да не се пързаля бебо и възглавничка за баня на главичката му.Хубавото е,че не си клекнал,а си прав и не те заболява кръста.Другият плюс е точно отворът с маркуч-след като сме приключили с къпането водата се източва чрез него и не ти се налага да носиш и крепиш пълна вана с вода.

# 997
  • София
Под точно такава имаш предвид на Бертони ли? Или анатомична? Опитвам се да уточня, защото принципно не съм привърженичка на нещата на Бертони и не знам тази ваничка дали е сполучлива...а цената е ок за мен. Simple Smile

# 998
  • София
Ако не държиш да е нова подобни има в Продавалник  за м/у 22 и 50 лв ,заедно със стойката.Моята е заедно с повивалника и ми е удобно (не е анатомична)в по-късен етап може би ще е малка за бебка

# 999
  • София
Аз пък бях страшно доволна от анатомичната с каналче на дъното, ако не беше такава никога нямаше да мога да къпя сама сина ни. А нямаше кой да помага. Мисля беше на CAM. Може би добър вариант е и обикновенна + допълнителна приставка като на анатомичните за малко бебе.
В момента в лидл има някакви ванички подобно анатомични по 20 лв. Може да погледнеш и в Джъмбо какво има, преди имаше на фишър доста по-евнита от колко по магазините.
Та за мен е езадължително да има анатомична част за бебето, да е на стойка, да има канал за оттичане на водата, да е макс широка и голяма, за да може да се ползва по-дългичко(освен ако си нямате вана)

# 1 000
  • Бургас
Аз пък бях страшно доволна от анатомичната с каналче на дъното, ако не беше такава никога нямаше да мога да къпя сама сина ни. А нямаше кой да помага. Мисля беше на CAM.

Аз също съм много доволна от нея.
Ето за това става дума. Около 60-70лв са, не помня точно. Ако имаш нужда от стойка, тя се продава отделно.
Невероятно удобна е, дъщеря ми от втория месец я къпя в нея /вече два месеца/ и съм много доволна. Не се хлъзга, както се хлъзгат тези на Бертони, детето стои удобно, водата лесно се източва, струва си вложението. Има седалка и за по-голямо дете от другата страна.

На Бертони е около 60лв ваната заедно със стойката, но са само имитация на това и не са толкова хубави.

# 1 001
  • София
Нашата беше по-стар модел(все пак преди почти 8 години) и за съжаление нямаше такова противохлъзгащо се, с тези подложки ще е още по-удобна.
Аз точно вана не знам дали бих взела от продавалник, но поне стойката спокойно може да се купи и втора ръка.

# 1 002
Деси,имам предвид точно тази от линка.

# 1 003
  • София
благодаря за мненията, ще ходя днес да закупя Simple Smile
ще ги разгледам отново и ще споделя какво съм харесала. Аз бих дала по-голяма сума, но тъй като бях получила разнопосочни мнения за анатомичните и затова имах опасения- все пак да дадеш сума 120-150 лв със стойка не е никак малко ако не ти е удобна и не ти върши работа.

# 1 004
  • София
Когато малката се роди, си поръчах такъв комплект:

Бейбифонът се оказа дефектен, уредите за затопляне и стерилизация само ги пробвах дали работят, но никога не ги ползвах и от целия комплект само термометърът ми влезе в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт