Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 162
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
... който, остава да кажеш, не мереше точно Simple Smile

# 1 006
  • София
... който, остава да кажеш, не мереше точно Simple Smile
Това не мога да кажа. Не съм го сравнявала с друг термометър.

# 1 007
Коментирали сме по-назад, че специално бебефонът и по-добре да е по-скъп, но по-надежден. Моят все още се ползва, дори и като тръгнем някъде с преспиване го вземам. Много полезна вещ е за мен.

# 1 008
  • Бургас
Здравейте мами,
трябва да си закупя ваничка за къпане и съм в голям размисъл каква да е - анатомична или обикновена, дали да е на стойка/това почти съм сигурна че ми трябва за да не го къпя в клекнало положение- нямам на какво да го сложа.
Много познати споделят че не са доволни от анатомичните ванички към които се бяхх насочила и това ме попритесни, защото цените са доста солени.
При разглеждане в нета попаднах на една такава на Бертони, на сравнително добра цена- дали някоя от вас е ползвала за да сподели опит от нея?
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/produkti-za-banya-i-h … -s-otvor-i-stojka
  Точно тази ползвам от раждането и съм много доволна, като се има предвид, че моичкият е бяс и се джаска доста силно Mr. Green Все още я ползваме от време на време (последно вчера) и проблеми нямаме Peace

# 1 009
  • Варна
Аз пък въобще не съм доволна. Като синът ми беше малък баща му го крепеше под мишниците, за да не отплува, това "хълмче", което би трябвало да подпира детето между краката, за да не се мести е малко и прекалено обло. Седящият вариант пък е абсурден, защото гърбът на детето опира в стената на ваната - нито можеш да го сапунисаш, нито да го изплакнеш. Така че пак си седи на това полегатото, което е за малко бебе, така поне се озовава в средата на ваната, така че ми е достъпен от всички страни. Просто тъпа отвсякъде е точно тази вана.

# 1 010
  • Бургас
"Тъпа отвсякъде"? Нашата явно е по-остра, защото и като малко бебе и сега, го сапунисваме и изплакваме без проблеми малкия, и на него му е удобно, и е чист, и си играе когато иска, и нас не ни болят кръстовете. Това, че вие не сте успели, не правата ваната "тъпа" Peace

# 1 011
  • Варна
Казах си мнението, айде да не се правим на остроумни, става ли? Абсолютно не можеш да ме убедиш, че бебето не отплува напред, плъзгайки се по този "хълм", нито пък че гърбът му не опира в стената, когато седне. Има много по-хубави анатомични вани от тази точно.

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 14:25 от Месечинка виторога

# 1 012
Аз не харесвам анатомични ванички. За малката миналата година голям зор видяхме да си намерим права ваничка без анатомични глупости. И съм много доволна от нея ето я
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11121&cat=59

Иначе стойката ми е от продавалника на Кам. Дойде с ваничка, но ме беше гнус да ползвам ваната ( макар че беше идеално чиста), но все пак ползвана от друго дете. ( Мен ме беше гнус да ползвам ваничката от баткото та камо ли ... )
Но тази вана пасно идеално на стойката и стана супер
Първите месеци ползвахме една хавлиена подложка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2014&cat=59

От както си седи на дупето си се къпе седнала:)

# 1 013
Ваничка не сме ползвали изобщо. Нито с единия, нито с другия.
Къпят се и двамата с баща си в голямата вана, като тати е в ролята на подвижен мек шезлонг  Mr. Green нещо като Татко Барба  Laughing

# 1 014
Аз пък въобще не съм доволна. Като синът ми беше малък баща му го крепеше под мишниците, за да не отплува, това "хълмче", което би трябвало да подпира детето между краката, за да не се мести е малко и прекалено обло. Седящият вариант пък е абсурден, защото гърбът на детето опира в стената на ваната - нито можеш да го сапунисаш, нито да го изплакнеш. Така че пак си седи на това полегатото, което е за малко бебе, така поне се озовава в средата на ваната, така че ми е достъпен от всички страни. Просто тъпа отвсякъде е точно тази вана.
На същото мнение съм,няма такава глупост,винаги е било нужно да аме двама,за да не мине под вода.
Сегa си взех съвсем обикновена гладка ваничка.
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=59&pid=74182&oid=73616

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 18:54 от -Bibo-

# 1 015
  • София
Когато малката започна опитите да се изправя, купих две постелки за къмпинг от двуслойните и "облицовах" вътрешната страна на кошарката с тях, за да не си удря главичката.

Тези на снимката са гладки опт едната страна и релефни от другата. Моите подложки са гладки и от двете страни, но не намерих качествена снимка на гладки.
Оказаха се много полезни. В последствие изрязах едната и направих подложка на кошарката.
Беше ми много полезна докато се опитвахме да откажем памперса.

# 1 016
Моята ваничка (взета от Продавалника) е по-друг тип, тясна и висока:
http://www.princelionheart.com/site/n_bc_7301.html
Много удобна, особено за къпане от сам човек - няма място за два чифта ръце Simple Smile
Пише, че в такова по-закрито пространство бебчетата се връщат към спомените от утробата Thinking

# 1 017
  • UK
Тези ванички наскоро ги обсъждахме в някоя тема и така и не разбрахме - как се къпе вътре новородено бебе, в каква поза?

# 1 018
  • София
То това не е ваничка, а кофичка Simple Smile dejie - точко в същата поза се къпе като на снимката... то друга поза, много, много няма.

# 1 019
  • UK
Ама аз само една глава виждам да се подава  Simple Smile Честно, не си представям вътре как е застанало... Не виждам отвътре какво представлява тази кофа и как се поставя бебето, за да има опора на гръб, вратле, да не се върже на възел като се отпусне вътре и да държи главата изправена без да го подкрепя някой допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт