Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 246
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 1 125
  • UK
Не знам кой препоръчва. Седалката се регулира, най-ниското положение на седалката е за дете с ръст 83 см. Достатъччно леко и маневрено е, има различни размери, това, което съм показала е за най-малките, за между година и половина и две.
Ето едно клипче, кара се с крака, да, но няма да повярваш каква скорост се развива. Моят беше на 1г. и 10 мес., когато ни го подариха, мислех, че му е трудно, за един месец беше виртуоз в управлението. Бих качила клипче на моето дете, но все пак е общодостъпен форум, ето тук има едно друго:
http://www.youtube.com/watch?v=Le4vGJ4U7AM
Има и други, ако се разровиш да видиш и по-малки дечица. Вярно Ева е мъничка още, но до лятото ще е на идеалната възраст. Simple Smile

# 1 126
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ние сме с ето такова:
https://www.google.bg/search?q=puky+lrm&oe=utf-8&rls=org … rPGGMyR7AbdxYGQCQ
Умира за него, не излизаме без него, подходящо е за дете на около година и половина, тъкмо за другото лято ще ви е идеално. Най-успешния подарък досега, няма такава забава.

Oоооо ... не мърдаме никъде без Пукито  Joy Имаме си каска и ръкавици Simple Smile Даже ме кара да ходим по велоалеята до градината с него ..., но вече почна много да ми тежи да го връщам ...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:23 от la vida loca

# 1 127
  • UK
Наистина го препоръчвам с две ръце, ходим навсякъде с него, и ние сме с каска, много се забавлява, много се движи, свиква на двигателна активност, страхотно е. Няма друго подходящо колело за тяхната възраст според мен, на триколките още не им стигат педалите, с две гуми с помощни колелелета не съм открила още за тази възраст, ще го караме и другото лято и на 4 г. направо ще се качим на голямо колело. Виждала съм и дете на 2г. 6 мес. да кара удивително добре тротинетка, с 2 гуми, много по-гъвкави и добри са отколкото предполагаме, когато взехме колелото разбрах колко е пораснал вече. Скъпо дойде, но родата събра пари за един общ подарък някой друг месец преди рождения ден и това му беше за цяло лято. По-добре от всякакви други джунджурии.
На който му е интересно, има във форума отделни теми за балансиращите колелета, обсъждат се всякакви модели и там за всякакви възрасти, ако не се лъжа в На пазар.  

# 1 128
Отне му малко време, докато се научи да пази равновесие, но сега го кара много хубаво.
Кара и колело с педали и помощни, но аз искам догодина да му вземем колело с педали, но без помощните, искам направо да се научи да кара. Мисля, че това колело за балансиране много помага.

# 1 129
На моя син на 2 му купихме такова колело, за минути се научи да го кара, много е удобно.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://kasida.bg/_details/chi … p;ved=0CDAQ9QEwAQ

На 4 му купихме 16- ка, но алуминиева, то е по- леко на кг, но е по- високо от обикновената 16.
И него подкара от раз, отдавам го на дългото каране на малкото колелце, а може би и на качеството на голямото колело. Детето ми е със съвсем нормален ръст и кг, не е едър, нито дребен.
http://www.velozona-bg.com/shop/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%81%D … Drag%20Alpha%2016

# 1 130
  • София
Колелата без педали помагат за баланса и по-лесно се научават децата да карат после без помощни.
Иначе на моя му бяхме взели на 3 и половина драг драгон 16 и го подкара от раз с помощните, но тях пък свали чак на 6 и половина. Не беше алуминиево колелото и моят е хърбав по принцип, но не беше проблем.

Иначе познавам един 2 годишен и нещо герой, който вече кара колело с педали без помощни, малко беше карал колело за баланс без педали.

# 1 131
  • Пловдив
Момичета, по темата с колелата, дайте съвет какво возило да взема за 2,5 г. момченце? Това чиполинското, което Ели предлага (на снимка) ми севижда малко за него, т.е. бързо ще му мине меракът за него. Другото пък ми се вижда голямо...  ooooh! Tired Thinking

# 1 132
Момичета, по темата с колелата, дайте съвет какво возило да взема за 2,5 г. момченце? Това чиполинското, което Ели предлага (на снимка) ми севижда малко за него, т.е. бързо ще му мине меракът за него. Другото пък ми се вижда голямо...  ooooh! Tired Thinking
Зависи колко е високо детето.
Моят син това го кара с мерак от 2-годишен до 3 и половина.
Иначе има колела , 12- ки май са най- малките, но много бързо ще го израсте.
Иначе 16-ката е много висока наистина, моят син в началото едва стигаше педалите, хем беше почти на 4.

# 1 133
  • Пловдив
Май трябва да се хванем за ръка и да пообиколим магазините за колелета.  Wink

# 1 134
За твоето детенце ли искаш колело?
Ако е за него, не бързай от сега, изчакай следващата пролет.
Сега и да го купиш скоро ще завали и няма да може да го кара.
А до 5-6 мес ще е пораснало доста и може да му дойде по- удобен друг модел и размер колело.

# 1 135
  • София
Колелата без педали помагат за баланса и по-лесно се научават децата да карат после без помощни.
Абсолютно е така. Peace
Моят син се научи да кара колело без помощни само след няколко качвания след като миналото лято цялото го изкара цялото върху балансиращото колело. Това ни беше една от най-полезните покупки, които сме правили за детето.

# 1 136
  • Пловдив
Ели, за моето дете мисля за колело. Знам, че сега не е подходящ момента, именно заради сезона. Дори това се опитвам да убедя майка ми, кояот иска да му купува колело за РД. Просто попитах, защото сега сме на тази вълна тук.

А какви са тези колела без педали?

# 1 137
Иначе има колела , 12- ки май са най- малките, но много бързо ще го израсте.
Иначе 16-ката е много висока наистина, моят син в началото едва стигаше педалите, хем беше почти на 4.

Ние имаме 10-ка,а съм виждала и една идея по-малко от него PeaceФакт е,че не стига педалите още и предполагам напролет(тогава ще е почти на 3) вече ще го кара....С помощни е,но му го подариха и не сме купували без педали Peace

# 1 138
  • София
В  На пазар има много теми за избор на колела, триколки, и т.н.
Синът ми имаше камион за бутане с крака на Чиполино. И до сега си играе с него.
Полезна, но не жизнено важна вещ Simple Smile

# 1 139
  • UK
А какви са тези колела без педали?
Стасита, съвсем малко по-нагоре от твоя пост съм дала линк със снимки и клипче точно на такова колело, като размерите на колелетата може да варират според възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт