Тема ФЕВРУАРСКА №102... не ви ли замирисва на море...

• 11 581
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честити да са рождениците днес- Петър и Лейди В Grinning Да сте живи и здрави и много щасливи Grinning
Гала, много са ти красиви децата- пу-пу Grinning
Ави, Ави , ееееех... Grinning имате си цяло море...ние като нямаме днес си купухме  басейнче Mr. Green

А Кас и Валерия като показват тези двойки принцеси плакнат очите на мъжките майки Grinning
Днес беше приятна среща, имам малко снимки, но съм много уморена-лягам- утре ще показвам Grinning

Лека нощ  Grinning черни точки гледам вече са раздали, аз ще си запазя моите Mr. Green

Дени
, и понеже съм толкова загубена, наживо днес те видях и не се възползвах да ти благодаря за услугата(забравих Embarassed), та сега го правя, много, много благодаря на теб и свекърите ти Grinning

# 46
Ха добър вечер!
Честит РД на мама Лейди и на батко Петьо!
Софиянки, чета,  че прекрасно сте изкарали, ама случайно да сложихте в джоба по едно фото.... Нещо липсва снимков материал Naughty Я напълнете малко и нашите очи, че след Дряновската среща и богатия снимков материал от там, сега ми е някак пусто!
 Hug Hug Hug
Аз днес никаква не я свърших. Изабелка каза, че ще идва към Б-с, но не се обади, Троли се оказа заета, с Изидка трябваше да се чуем и евентуално да се видим, но батерията на тел-а ми падна и се разходих едно хубаво самаааа с децата и никой не срещнах от бургаския отбор в тая морска градина. Явно не ми е ден Sad
Утре смятам да се пробваме на плажа. Мислията "с деца на море" ми изправя косата всеки път, но не се отказвам.  На Алекс пясъка и водата му пречат, а Боби не мога да го изкарам от морето. Както и да е , все е веселба!
Хайде лека, прохладна и мека....

п.с Верче, както си го написала, направо ми идва на мен да се гмурна във вашите меки постели Mr. Green

# 47
Роси ,ако Петьо е добре утре може да дойдем с вас на плаж Simple Smile  Hug Днес и моята батерия беше паднала и не успях да ти се обадя  Confused,ама утре обещавам  Peace
Гала ,страхотни дечица имаш ,нали знаеш че са ми слабост  Heart Eyes Hug
Чара ,ами елате при нас на морето   grinning039,ние и басейм имаме ,но се оказа че е много малък тази година за двамата и трябва да купим нов  Mr. Green
Софиянки ,утре да се разпишете със снимки  photo
Вал,готвя ,хапваме ама все тая  Laughing,на качваме и тва е  Laughing
Отивам и аз да се гмуркам в леглото  Wink ,лека нощ  smile3524

# 48
Здравейте мами  Hug
Гала , да ти е жив и здрав Петър и много да ви радва   bouquet!
    Честит Рожден Ден и на Лейди Б ! Много здраве, късмет и любов  bouquet!

Сега официално се извинявам за липсата. Причината- Дани заспа в 10 ( и аз със него  Embarassed) и се събудихме в 12.
Моя син все още си спи по два пъти , въпреки, че за срещата днес си мислех да не спи, че вече искам да му го махам сутрешното спане. Но за сега е мисията невъзможна  ooooh!.

И аз много съжалявам, че не се видях с тези които познавам , а с другите да се запозная, но другия път  Hug.
Вал, приемам си черната точка, другия път ще ти дам много да ме гушкаш  Mr. Green hahaha hahaha
Чаре, чакам снимки ..... как върви ремонта?
Роси, явно днес хороскопа не ти е бил от най-добрите  Laughing
Гала, много хубаво сте си прекарали рожденния ден, малко в американски стил  Grinning
Ави, страхотни плажни снимки, със сигурност всички софиянки точим лиги по морето . Много ми харесва момента който си уловила на Мони гушната в баща си  Heart Eyes.
Пух, къде се изгуби?
Мери  Hug Hug Hug

Пожелавам на ''гмуркащите се '' спокойна нощ  smile3524

.....а аз с моя предиобеден сън ще си побудувам още малко  Tired

# 49
  • София
Добро утро!
Изплувах от меките постели Mr. Green, `айде сега и вие.....  Laughing

Много слънчев ден!

# 50

Голдънче ,мерси за кафенцето  HugА изплувах още в 7  Tired
Тони ,Мони до преди месец спеше и сутрин ,сега ако я сложа пак спи  Laughing А пък на тази снимка беше заспала ,както тичаше по пясъка отиде при татко си ,лапна си пръстчето и заспа  hahaha JoyОбаче като я сложихме в количката Петър отиде да я гъделичка и я събуди  Crazy
Роси,пак няма да можем да се видим днес  Sad,Петьо много кашляше снощи ,а и сега и няма да ходим на плаж днес  Sad,а пък така ми се ходи ,зареждам си батериите на плажа  Sunglasses
Отивам да закусваме ,до после  Heart Eyes HugХубав ден на всички  lovekiss lovekiss lovekiss

# 51
Здравейте и от нас. Тони, Роси, тук съм, но не успявам да се включвам редовно, тъй като Калоян не ме оставя да работя много през деня и имам много да си наваксвам. Кали също заспива към 10.30-11 ч. Събужда се към 13 ч. и към 16.30 - 17 ч. отново започва да мърка приспивно. Засега не смятам да му променям режима. В яслата така или иначе ще започне да спи по веднъж дневно.
Видях прекрасни снимки отново. Дез, не мога да определя как ми харесва повече Емчо - той е толкова хубав, че му отива всякак. Мони ми е слабост, така че Ави си знае какво ще й кажа.
Lady V, както казва Валерия - рожденият ден се празнува дотогава, докато има честитки   bouquet. На Къдричко пораснаха ли му отново къдричките?
Вал, страхотни са ти момичетата!!!
Драконче, Алекс е много крехка и нежна, като порцеланова кукличка е, ще ме е страх да я гушна да не я счупя. Жълтата блузка много й отива, грее в нея - едно малко слънчице!
Мери, надявам се нещата да се подредят по най-добрия за всички вас начин. За съжаление сме в условия на финансова криза, а след изборите нещата най-вероятно ще се влошат още повече, така че много майки ще бъдат принудени да се върнат на работа, колкото и да са наясно, че най-доброто за децата е да са до тях в тази възраст. Добре че в повечето градове няма такава криза с детските градини, както в София и Варна.
Къде изчезна Elenia??? Откакто се върна на работа, никаква я няма и нея.
Другата неделя ще има празник на плюшените мечета в зоопарка. Гласим се да ходим, въпреки че тогава ще празнуват 40 дни на племенника Никола. Ще се опитаме да ги съчетаем нещата. 400 зоологически градини ще се опитат да поставят световен рекорд по най-много плюшени мечета, събрани на едно място в един ден. Допускат се по 20 мечета на човек. Аз съм приготвила една голяма торба с 55 мечки, ако намеря един добре "скрит" плик с още играчки от личната ми мечешка колекция, ще добавя още пет и с целия катун ще се разходим до зоопарка.
...Лакомчо оня ден се нахвърли на една купа с малини, натъпка си три в устата и...се изрина жестоко по раменцата и челцето. Днес обривът е поизбледнял, но за малините ще забрави изобщо в близките години.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 10:52 от Мама Пух

# 52
  • София
Ето малко снимки от вчера  Grinning
http://picasaweb.google.com/tchara.pics/Sofsreshta#

Хайде, като поприключим ремонта- една среща у нас Grinning

Драконче, и аз да отбележа, че са ти много нежни девойките Grinning

Пух, замислих се и аз за тази среща на плючените мечета, но май няма да можем да се класираме, иначе можем и ние да дадем своя принос км световния рекорд Grinning

# 53
Привет  bouquet
Лелеее!102-ра тема ooooh!имам доста да наваксвам Mr. Green
Пух Hugи всички ,които питате за нас Hug Hug Hug Hug Hug
Чара и на теб  Hug
Вече имам нет,ще се опитам да наваксвам Blush
Хайде до скоро  bouquet

# 54
Здравейте!

Едно неделно клипче от нас:
Ина отива на море сама!

Хубав следобед!

Hug

# 55
  • Sofia

Дано е звъннала на гарата да я изчакат, че като гледам скоро няма да се занесе с багажа до там, колеблива е, събрала ли е всичко или не е, сладурка.  Laughing

Гала, рожденника е страхотен, а Рая все по-нежна и все по-нежна става!  Hug

Еленчо, радвам се да те видя душко!   bouquet
Можеше една снимка да метнеш, че ти забравихме фейса тези близките месеци, по аватарите не си никак актуална вече.
И да ти кажа, че докато нямаше нет, някой ти е хакнал кю-то и всяка седмица ми пращаше топли топли вируси, добре, че мен не ме ловят, но честичко се сещах за тебе.  Laughing

Ева също спи сутрин, обед...и вечер.  Laughing
Днес например стана в 9, легна в 10,30 и спа до 13ч, после хапна, повъргаляха се с баща си пак в леглото до към 3ч и пак легна и още спи.
Крачка не е направила, за да се умори, но тя явно е като майка си родена уморена.  Mr. Green
Танче, много са хубави снимките, другия път повече позьори ще ти предоставим.  Laughing

# 56
  • София
Таня, благодарим за фотосесията, страхотна е Hug. За онова, няма нужда, важното е че успяхме да ги набавим Mr. Green!
За Тони предадох, но всички си бяха тръгнали и май само Таня и Румен бяха наоколо, но толкова сме се и слушали/чули Laughing. Абе, развален телефон.
Убита съм от път днес и нямам сила да пиша повече Tired. Лека и мека Hug

P.S. Нещо смешно за душата: http://www.vbox7.com/play:4d3a2956

За Еми- до манастира на Преподобна Стойна, който е след Сандански по пътя за Гоце Делчев Crazy..за по-интересно и за малко през Разлог до едни познати...абе, 540 км за отскок Tired

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 20:00 от ephrossina

# 57
  • sofia
Привет и от мен!

Елинийка, добре завърнала се! Липсвахте със Стелюта!  Hug
Хайде, като поприключим ремонта- една среща у нас Grinning
С най-голямо удоволствие.
Разгледах снимките. Чара, благодарим за снимковия материал. Малките сладури са страхотни...
И в тази връзка не мога да се стърпя да не направя комплимент на Валерия . Вал, имаш уникални УСТНИ!!! Чак сега забелязох, най-перфектните женски устни които някъде някога съм виждала!... Blush Моника Белучи ряпа да яде.
Ама я кажи сега, как така се ходи цял месец на море? Обикновените хорица издържат за по седмица, хайде две, ама ти срама нямаш, пък и го казваш на всеослушание...
Ави, как е Петър днес? Направо се чудя от къде тия вируси посред лято... ooooh!
Голдънче, чудя се кое по- "hot" - кафето или мацката? newsm78
Дени, а вие къде бродихте та сте се отрепали от път?
ПП - Ле ле, ама това се и преход - до Сандански и обратно за един ден. А пък ако сте били и с Бебонция... картината е още по-ясна... Wink

Хубава вечер от мен!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 20:03 от emi_bademi

# 58
Здравейте отново!

Дано е звъннала на гарата да я изчакат, че като гледам скоро няма да се занесе с багажа до там, колеблива е, събрала ли е всичко или не е, сладурка.  Laughing

Тръгна за гарата и на вратата се сети, че си е забравила омекотител за многото дрехи дето е помъкнала Wink.

Ех и аз го гледах това на обяд, една съфорумка ми го прати Wink .

Таня, снимките са страхотни. Изтеглих си ги и ги поръчах във фотото. Във вторник ще са ми готови. И тези на Милена поръчах и няколко от Дряново, нямам търпение да си ги взема! Simple Smile

Весела вечер!

Hug

# 59
Ели,добре завърнала се  HugЛипсваше ни тука  Simple Smile
Еми , днес е по-добре Петьо ,кашля от време на време ,но слава богу не е вдигал Т  Confused Вие как сте  , Мони оздравя ли вече ? Hug
Пухи  Heart Eyes Hug
Алинка ,голяма сладкишка е Ина  Heart Eyes ,дай й един gsm ,ако идва наблизо да се обади  Mr. Green
Чара ,страхотни са ви снимките от срещата  Simple Smile
Отивам да вечеряме ,че на обяд си поспахме с децата  Blush и досега бяхме в парка на разходка ,сега народа е гладен  eat

Общи условия

Активация на акаунт