Новите ви книги - 3 част

• 20 469
  • 366
  •   1
Отговори
# 240
  • Майничка
Василиса, не са чак толкова трагични врабчетата. Това го констатирах постфактум  Mr. Green, след като започнах от втората част "Есенен мост". Там, като че ли, хронологията е по-понятна.

# 241
  • Belgium
И "Врабчетата" и "Есенен мост" ми харесват  Laughing

# 242
  • Ямбол
Нещо любовно, ама не чак толкова, не много сладко ми се прииска да чета и днес си взех за отпуската тази книжка:

"Повече от приятели" - Барбара Делински
Нищо нейно не съм чела досега, нито отзиви имам, дано не съм сгрешила.

# 243
и на мен Облак врабчета много ми хареса... Поредно дакзателство колко различни могат да бъдат вкусовете ни, пък и колко е важно с каква настройка подхождаш към книгата, какво си чел преди нея и в какво душевно състояние си

# 244
  • На земята, която е всъщност звезда.
....колко е важно с каква настройка подхождаш към книгата, какво си чел преди нея и в какво душевно състояние си

Много вярно! Peace

# 245
Търсих дали има преведена на български Under the Banner of Heaven на Джон Кракауер (автор на "В разредения въздух" и "Сред дивата природа").

Ако я има, я препоръчвам на всеки, който иска да научи неподсладената и нецензурирана история на мормоните. Втрисаща и отвратителна, стряскаща и непредубедена.

# 246
Имам няколко нови. Неслучайно се опитвам да огранича безразборното влизане в книжарници. Mr. Green

# 247
  • Пловдив
запис

# 248
  • Страната на чудесата
От снощи съм зарибена със "Здрач" на Стефани Майър. Като резултат сега дремя на работа(ама снощи как ми се четеше Whistling)

# 249
  • Кацнала на едно дърво.
За Анн Шърли (на която съм почитателка  Laughing):
Моя приятелка взе интервю от Евтушенко. Ето го:
http://liternet.bg/publish/mdylgycheva/evtushenko.htm
А "Тъмните му материи" ми е любима! Имам по-старото издание, в три тома (от миналата година). Една от най-добрите детски книги в личната ми класация.
П.П. Това е съвсем новата ми книга, от днес:

Много харесвам филмите на Нора Ефрон (че кой не ги харесва  Laughing). Изключително приятна книга, препоръчвам я за плажно четиво, а аз със сигурност ще я прочета още няколко пъти.
П.П.П. Ех, нали авторката ми е колега... С тази уговорка, че тя е Стамбул, а аз - Ямбол.  Joy

# 250
  • out of space
Тамън я прочетох, уникална книга!!!   Сдобих се и с тези двете  

Продължавам да издирвам Лепило и Есид хаус

# 251
За Анн Шърли (на която съм почитателка  Laughing):
Моя приятелка взе интервю от Евтушенко. Ето го:
http://liternet.bg/publish/mdylgycheva/evtushenko.htm
А "Тъмните му материи" ми е любима! Имам по-старото издание, в три тома (от миналата година). Една от най-добрите детски книги в личната ми класация.

Мерси много, ще прочета интервюто с голям интерес! Hug А за "Тъмните му материи" нямам търпение вече... Дърта магарица станах, ала меракът ми към детска литература не стихва. Laughing Simple Smile

# 252
Напротив "С дъх на кафе" е по-добрата му книга.

Пфууу, пълна боза- мъча я от 2 седмици.  Confused И много разврат и перверзни мисли.

# 253

Пфууу, пълна боза- мъча я от 2 седмици.  Confused И много разврат и перверзни мисли.

Е, как да не си я купя сега? Пусто любопитство...

# 254
  • Belgium

Е, как да не си я купя сега? Пусто любопитство...

Joy

Е, има напоително описание на секс с млада робиня. А сега посмей да не си я купиш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт