Новите ви книги - 3 част

• 20 449
  • 366
  •   1
Отговори
# 270
Като бивш запален читател, преоткрил радостта от общуването с книгата, бих искала да се запиша във вашите редове, с цел ориентиране сред многобройните предложения на нашия книжен пазар. bowuu

Вчера си купих тази - Агоп Мелконян, "Нагоре по стъпалата към бога". Четях негови разкази като ученичка и много ми се искаше да ги препрочета. На мен книгата ми харесва ... доста.

# 271
  • Кацнала на едно дърво.
Много съм разочарована от разказите на Сам Шепард. Имах други очаквания.  Rolling Eyes
Започвам "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" на Илия Троянов.

# 272
Много съм разочарована от разказите на Сам Шепард. Имах други очаквания.  Rolling Eyes
Аз също - бях доста ентусиазирана като получих книгата, но определено не съм впечатлена  Crossing Arms
Карнеги съм сигурна, че няма да ме разочарова Laughing

Преди известно време препрочетох "Замъкът на шапкаря " на Кронин - страхотна е Blush

# 273

Аз на няколко пъти я започвах - е, не става, и не става ...
Благодаря за мнението за "9 зайци"! Помогна ми много.  Simple Smile

# 274
Отзи ден си купих двете части на Медиа сапиенс на Сергей Минаев. Ще дам отзиви като стигне до мен, че сега мъжа ми започна да ги чете. Изглежда ми интересен автор.

# 275
Отзи ден си купих двете части на Медиа сапиенс на Сергей Минаев. Ще дам отзиви като стигне до мен, че сега мъжа ми започна да ги чете. Изглежда ми интересен автор.

Ще я оцениш максимално, особено ако си близо до бранша политически маркетинг  Laughing

# 276
  • sofia
- вече съм на средата, харесва ми много.
-за тази все още нищо не мога да кажа:)

# 277
Приключих с "Норвежка гора" на Мураками, хареса ми, но не съм във възторг и определено ме натъжи.
Днес си купих за почивката "Плът и кръв"  на Р. Кънингам. Някакви отзиви за нея? Ще ми се да си намеря и на Фалачи някоя книга, но днес в книжарницата ми изскочи от ума името й  Confused
"Бонбонените обувки" много ми хареса, толкова невероятно магическа книга!

# 278

Страхотен е. Аз сега си взех новата му книга:

# 279

много ми хареса,препоръчвам я

# 280
Най-накрая си купих "С дъх на кафе" на Антъни Капела  Laughing на петдесета страницата съм и е доста... по-пикантна от предишната му книга.

# 281

Аз на няколко пъти я започвах - е, не става, и не става ...

И аз така. Много ентусиазирано си я купих, обаче от Коледа до сега съм прочела 5 страници.

# 282
Здравейте,
Налага ми се да пазя леглото известно време и реших да се допитам до вас за леко и свежо четиво.
Моля, препоръчайте ми нещо, което ви е харесало за да изпратя мъжа ми да ми купи.
Благодаря ви мноооооооого предварително!  bouquet

# 283
  • Belgium
argun, нали ти казах, че е по-добрата му книга. Да не говорим, че финалът за мен също е много добър  Laughing

На мен пък "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" на Илия Троянов ми хареса, добър стил и се отличава от масовите писаници на българските емигранти.

# 284
Здравейте,
Налага ми се да пазя леглото известно време и реших да се допитам до вас за леко и свежо четиво.
Моля, препоръчайте ми нещо, което ви е харесало за да изпратя мъжа ми да ми купи.
Благодаря ви мноооооооого предварително!  bouquet

Гарантирам за това... Wink

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-148/id-27662/daj-mi-hiliada-cel … aleksandrova.html

Общи условия

Активация на акаунт