Новите ви книги - 3 част

• 20 441
  • 366
  •   1
Отговори
# 300
  • Belgium
Абсолютната класика  Heart Eyes

# 301
  • Кацнала на едно дърво.
Ах, ти, Бомбо! Laughing
"Никола" не е ли издание още от деветдесетте? Аз имам от тези, там има нови истории, разбъркани със старите (онези от книгата от поредица "Смехурко").

# 302
Ей, този Илия Троянов не се чете!  Crossing Arms
Меко казано е, че съм разочарована. Ужасена съм. Все едно е имал един голя-я-я-ям чувал, пълен с думи и е решил да го изсипе в друг чувал. Обаче във втория чувал имало на дъното останало тъй-онуй (като опити за ироничен поглед върху "живота и всичко останало", примерно).
Все пак, ще прочета книгата до края. Ще се опитам. През цялото време недоумявам как Юрий Дачев е изкопчил смислена история, по която да напише сценарий. Винаги съм го смятала за наистина добър сценарист, сега съм възхитена от него.  Laughing (Филмът не съм гледала още, все пак не знам какъв е крайния резултат, де.)
П.П. А имам още една книга на Троянова. Да видим там какво става. ooooh!
Ох, аз не можах да дочета "Събирачът на светове", друга не съм захващала. А имах много добро желание, щото ми е свързана с темата на дисертацията, ама на. Не е от многото думи, от малкото смисъл е. Хванал една формула и я върти насам-натам, а на мен продължава да не ми пука за героя.

Сега чета "Теория на облаците" на Стефан Одьоги, много приятно върви. Една приятелка прави корицата Simple Smile

"Малкият Никола" го имаме във "ваканционен" вариант, а отскоро и старото издание, намерих го в онлайн книжарница за стари книги. Организирахме семейно четене на епизода с пристигането на бабата.

# 303
  • Кацнала на едно дърво.
А, тъкмо започвам "Събирачът на светове".  Laughing

# 304
  • София
Току що си поръчах най-новата на Джеймс Ролинс Ключът нa стрaшния съд.
С мъж ми сме големи фенове на този автор, чете се леко и бързо, наподобява Дан Браун  Grinning

# 305
мога ли да ви попитам освен ...четерите известни книги на Дан Браун, излизала ли е скоро нова, не съм следила , но напоследък се сетих за него...
Благодаря

# 306
  • В най - голямото село
Amidala   bouquet мерси, че ми напомни.
Ти откъде я поръча? През БАРД е с 25% отстъпка.

# 307
  • София
Amidala   bouquet мерси, че ми напомни.
Ти откъде я поръча? През БАРД е с 25% отстъпка.

Верно ли  Shocked
Аз от тук с 10% отстъпка, но пък 0,99 лв. за доставка.
На Бард колко е доставката?

# 308
  • В най - голямото село
4 лв, но аз поръчах 2 книги и ми излезе по - евтино.

# 309
мога ли да ви попитам освен ...четерите известни книги на Дан Браун, излизала ли е скоро нова, не съм следила , но напоследък се сетих за него...
Благодаря

Прехваленото продължение на "Шифъра" излиза другия месец. Сигурно бързо ще го преведат.

# 310
Благодаря

Прехваленото продължение на "Шифъра" излиза другия месец. Сигурно бързо ще го преведат.

Някъде четох, че ще е световна примиера, и в България също... Не съм сигурна къде обаче Embarassed

# 311
  • София, Борово
Това е последната на Гришaм ,която прочетох.Той всъщност няма скучна книга

Аз вчера разбрах, че е излезнала и днес ще я потърся Simple Smile

# 312
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
А, тъкмо започвам "Събирачът на светове".  Laughing

тази я прочетах миналата година.
на мен ми хареса.
но я четах непреведена Thinking

Василиса, ти с коя негова се бореше преди това?

# 313
никой не ми обърна внимание Mr. Greenмоля препоръчайте ми чик-лит, но интелигентен ,забавен и проверен!

# 314
  • Belgium
никой не ми обърна внимание Mr. Greenмоля препоръчайте ми чик-лит, но интелигентен ,забавен и проверен!

Не съм те прочела, когато си питала за първи път.

Проверени авторки на чик лит за мен са Софи Кинсела и Мариан Кийс. Която и тяхна книга да вземеш, няма да сбъркаш ( е, поредицата за Беки Б. на Софи Кинесла е малко по-тъпичка, нея я пропусни по-добре.)

Добра е и Луиз Бегшоу - нейните книги не са баш чик-лит, но залитат леко в тазои посока. От нея бих ти препоръчала последнта, издадена на български - "Искри"

Общи условия

Активация на акаунт