Новите ви книги - 3 част

• 20 430
  • 366
  •   1
Отговори
# 315
"искри "прочетох вече. става . и кинсела и кийс  съм чела. дай ми заглавия и благодаря.

# 316
# 317
Аз със Мъките на един американец на Сири Хуствет  страшно се измъчих Confused.Що така не знам.
Оставих я....пак я почнах е не става и не става.Тя книгата се смачка преди да бъде прочетена Rolling Eyes
Някой да каже две добри думи за тая книга да ми повдигне духа и мерака да я дочета.За нещо да се хвана така да се каже...че съм инат и недочетена няма да я оставя hahaha

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 16:40 от Бъни

# 318
  • София
...че съм иван и недочетена няма да я оставя hahaha

Какво си  newsm78

# 319
Ох малеее Инат съм инат hahaha hahaha hahaha

# 320
МНОГО,МНОГО ТИ БРАГОДАРЯ.СТРАХОТНО МИ ПОМОГНА.  bouquet  bouquet

# 321
Лу, кои на Бегшоу си чела, коя препоръчваш преди всичко?

# 322
Аз си вземам втори месец вече Космо с книга за 5 лв.
Ето и книгите: http://www.cosmopolitan.bg/weekend/p3_1940_0.html и http://www.cosmopolitan.bg/weekend/p3_2060_0.html

# 323
  • В най - голямото село
минзухар   не съм Лу, но мога да ти препоръчам

мойте 2 последни са:

последно прочетох, най - новата на Мариан Кийс, не ми допадна особено много. "Сайонара" ми хареса повече.

# 324
  • Belgium
Лу, кои на Бегшоу си чела, коя препоръчваш преди всичко?

Чела съм и "Искри", "Родена във вторник", "Нежна завист".

Малко са и еднотипни книгите, но както и cikoni е писала, бих ти препоръчала "Искри". Има интересни подробности за бижутерийния бизнес (поне на мен ми беше интересно), но не очаквай някакъв шедьовър. За убиване на времерто е ок.

# 325
Момичета, някоя от вас има ли желание да препродава книгите си след прочит? Бих купила "Мръсни номера преди закуска", "Ключът на страшния съд" /звучи интересна/, както и някое друго чиклитче. Ако имате предложение, пишете ми ЛС.  Hug

# 326
Джини, точно това си мислех да предложа .

Аз мога да дам тук, примерно, списък с прочетени от мене книги, дори не искам да ги продавам, може и да ги давам.Просто нямам място у дома
Чиклити си имам, да.Довечера ще погледна и утре ще докладвам.

# 327
  • Belgium
Джини, писах ЛС  Laughing

# 328
Джини, точно това си мислех да предложа .

Аз мога да дам тук, примерно, списък с прочетени от мене книги, дори не искам да ги продавам, може и да ги давам.Просто нямам място у дома
Чиклити си имам, да.Довечера ще погледна и утре ще докладвам.
Аз на два пъти давах предложения да си разменяме книги, както в "предай нататък" и после книжката да си отиде обратно при притежателя си, но никой не откликна. Ще се радвам да измислим нещичко. Аз скоро ще раждам и не съм наясно с какво време ще разполагам /особено първите месеци/, но все пак времето е въпрос на организация.  Grinning

# 329
Ако на някой му се чете нещо кратко и с мегдан за много размисъл, горещо препоръчвам "Джонатан Лингвинстън Чайката" от Ричард Бах
И защото сте ми симпатични: http://knigi.start.bg/article.php?aid=2285

Общи условия

Активация на акаунт