1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 443
  • 456
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен, застъпвам Wink Съжалявам аз снощи към 12 и нещо си легнах и ви оставих, но съм болна от някакъв гаден вирус и вече ми беше много зле, но вие сте страхотни само каква разлика сте направили  bouquet Hug Hug Hug

# 181
Момичета, Аси отново дадоха газ. А при нас гласуването започна да замира. Така разликата ще се стопи много бързо. Който има възможност - нека гласува!  Praynig

# 182
  • Plovdiv
 Joy Joy Joy
Не викайте много, че ще ги събудите!
И не забравяйте , как ни стопиха 6 милиона за 10 часа.
Дано не допуснем пак да се случи!
Давайте спокойно и умната , за да ги задържим зад гърба си!

Praynig Peace  bouquet

# 183
Аз не викам. Опитвам се да предупредя. Извинявайте!

# 184
  • София и Морето от време на време

Огън  Hug Hug Hug  Бог прибира деца при себе си, защото има нужда от ангели ! Аз не винаги разбирам божия промисъл ! Мир на душата и и милост за живите и близки !   Hug

И аз в много случаи не го разбирам...  При някой хора Бог е много щедър, а при други...  Снежина, така се казва момиченцето, което вече е на небето, има брат на 27 години, който е болен от ДЦП и е на инвалидна количка с придружител. Никога не е стъпвал на краката си, а родителите му обиколиха света, за да търсят лек...
Наистина не разбирам, защо Бог ги подложи на толкова страдания?!

offtopic offtopic offtopic

Съболезнования и от мен. Това е най-жестокото нещо на света - да надживееш детето си....

Има една книга, която е много интересна и дава отговор на доста въпроси. "Пътят на душите" - д-р Майкъл Нютън. Той е хипнотерапевт и при сеансите пациенти са започнали да му разказват за живота си между животите на земята.

Това е анотацията за книгата в една от електронните книжарници:
Тази забележителна книга разкрива за първи път толкова ясно мистерията на живота в духовния свят след смъртта на физическото тяло. Д-р Майкъл Нютън, известен хипнотерапевт, е разработил хипнотична техника, за да разкрие скритата памет на своите пациенти. В книгата са разгледани 29 различни случая на хора, приведени в състояние на свръхсъзнание. Докато са под дълбока хипноза, тези пациенти описват какво им се е случило между техните предишни прераждания на земята. Те дават подробни описания на това:

- какво е да се умре

- кого срещате веднага след смъртта

- какво представлява отвъдния свят

- къде отиваме и какво правим като души

- защо избираме да се върнем обратно в определени тела.

След като прочетете "Пътят на душите", вие ще постигнете по-добро разбиране за безсмъртието на човешката душа и ще можете да посрещате всекидневните предизвикателства с по-дълбоко чувство за цел, започвайки да разбирате причините, стоящи зад събитията във вашия собствен живот.

И сега по темата - за първи път компа ми беше цъкал цяла нощ на 41-10 без да блокира рутера  Hug. И той явно разбра колко е важно да е на линия и да се гласува  Joy

# 185
   Простете ме за невежеството,обаче ,за да напредва гласуването,се използва някаква компютърна програма,която не било никак трудно да се намери.Ако някоя от вас има представа как се тегли такава програма,ще е много по-лесно да гласувате.
   Аз ще се опитам да намеря някой да ми каже подробности.
   А иначе не сте сами-нали ви казах,че поне още 10 човека гласуват като вас-нон-стоп.
Здравейте!Аз хлъзвам с мишката по целия ред от 1 до 10 и едновременно кликвам върху 10 и ентер .Скаща със около 139
.Проверих го многократно.Дори пуснах глас за други ,където цифрите са замръзнали ,за да съм по-сигурна.Успех.  bouquet  bouquet

# 186
Къзлар ,пускайте отвреме на време линковете за гласуване.Губя ги Blush
Изгледах 50 епизад на "На сбогуване"и сега едиственото което мога да правя е да щтракам механично с мишока.
Разбита и възхитена съм.......
Дамладжим 50 сон бйолюмуиду?Анлаябилирмисин?

# 187
# 188
  • Plovdiv
DANAYA,
Не разбирам какво питаш , за да ти отговоря?
Преведи, моля!

bouquet

# 189
  • Стара Загора
И аз съм вече на линия. Застъпвам с лака за нокти на enters  Grinning

# 190
За Marie Claire,юни 2009

Приказката като приказка завърши,всичко беше една  приказка , модерна приказка

Феномена ''1001 нощ'' завърши.Преди 3 г. застанал на дневен ред,започна телевизионния си живот една приказка на модерната ера.Заедно с любовта има и предателства/измени,коварства/,интриги,тъмни тайни. Завърши в 90-та серия.Героите от сериала излязоха от живота ни ,
но истинските звезди на '' 1001 нощ'' се приготвят за нови начинания,за последен път за Мари Клеър се събраха на едно място.

Сериала завърши след 3 г.,сега в какъв период сте на живота си?

Берг----Почивам! Много хубав,но и много изморителен период беше.и по специално последния сезон се чувствах много изморена.А сега правя това което от дълго време не съм правила и само си почивам.

Каква ви беше връзката /отношенията/ с героинята Шехерезада?

Берг----ние завършихме сериала ,но  на  мен сякаш ми се струва че  техния живот продължава.отново се върнаха в крайбрежната вила,всяка сутрин се събуждат,шехерезад отива всеки ден на работа, На фронта на Г-н Бурхан и г-жа Надиде сякаш събитията продължават...Шехерезад беше като една част от мен.Имаше моменти в които много и се ядосвах,много я обичах,понякога ме отвращаваше но винаги намирах някаква основателна причина  в героинята.За мен 1001 нощ бе първата ми работа.Между толкова опитни хора аз бях с най малко опит.И аз се опитах да направя нещо благодарение на техните знания и опит. Затова Шехерезад е много специална за мен.

По време на сериала личния ви живот беше пред погледа на хората.За вас това е нещо ново,как ще си го спомняте този период ?

Берг---Това е нещо което не искам да си го спомням.Аз не обичам да съм толкова пред погледите на хората.А сега ще кажат ''защо тогава ходите на места където ви забелязват ?'' Не ,дори и да ходя на места където да не се забелязвам,откакто има телефони с камери си имам проблеми.Всеки който ме види за първи път ми казва на шега''да ви снимаме и да ви дадем  ли снимката за някое списание''.това което правят вече ме отвращава -тази им шега,скришното им снимане  навсякъде където ме видят,от този човешки манталитет.
има много хубави  моменти с колегите, които не искам никога да забравя.Извън това в личния ми живот  което се направи-безпочвените /неправилините /обвинения,всичко което преживях не искам да си го спомням. Но през последните няколко месеца и в работата си и в личен план съм много щастлива.

Ако изходим от любовта която преживя Шехерезад,необходимо ли е да се стараем да правим всичко възможно за любовта?

Берг---Това което преживява Шехерезада не знам любов ли е .Понякога понятието любов се разбира като клише,но когато наистина чувстваш ,ако си шастлив при /до/някого,ако искаш да дишаш заедно със него,може да се изправиш срещу всички препятствия.човек в такива моменти може да намери тази сила в себе си.тогава има нещо в любовта  за което да се бориш,да правиш всичко възможно.Разбира се без да навредите на някого и на себе си.

Бъдещите ви планове в личен и професионален план

Берг---и през новия сезон има работа,театър.Ще играя в една написана и режисирана от Синан Тузджу постановка,и съм много развълнувана.Много обичам да снимам.искам да отделям повече време на снимането.Тази година имах малка почивка и започнах да се потапям  / да заспивам ли /да се потапям в работата ли/.
Мисля че още малко пораснах,научих се '' да затварям /превеързвам/раните си по лесно''.Научих се как мога по добре да  предпазвам себе си.Отсега на татъка си пожелавам да /не чувам и приемам всичко лично което се говори за мен /.
Малко повечко се разчувствах, но  категорично съм в много щастлив период.

край за Берг

да ме извините за грешките,после има още нещо ново  в същия форум ,но него по късно

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 10:21 от sevi_nil

# 191
  • планетата Земя и по точно до морето
Sevi_Nil  голямо благодаря      bouquet  bouquet  bouquet 

Сега да задържим и увеличим нашия милион ! Много се измъчихме вчера за него за да го дадем с лекота  newsm51 newsm10  

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 11:56 от Ari888

# 192
sevi_nil пак успя да ни зарадваш.  smile3525 smile3525 smile3525

# 193
# 194
  • София
Sevi_Nil   , благодаря, както винаги пак навреме ни поднесе  ново инфо!

А сега искам да благодаря на едно малко момченце на 8 г., което с голям интерес следеше гласуването до 4.00 часа , беше му интерсна техниката и наблюдаваше  втория лаптоп, при смяна на картинката пак се връщаше на 41-10, и така !  Peace
Преди малко стана и пак направо на лаптопа! Naughty
Обещала съм двойна почерпка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт