1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 380
  • 456
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • 221B Baker Street
Нееее,не  е започнало още  Peace  ще ни мъчат така почти до края на предаването сигурно  Crossing Arms

# 332
Редактирах се.Ох тази Гала,сиурно ще ги пуснат чак в края на предаването Twisted Evil

# 333
Офффффф големи са гадняри донесла съм тонколонки специално за интервюто и го чакам а те само отлагат сладоледи незнам си какво............ Crossing Arms

# 334
Включих на нисък говор нова от линка който са дали.
Обаче може всеки момент да ми се наложи да го изключа. Има ли техническа възможност някой да го запише и да го качи после да го гледаме.

# 335
Вярно, каза че ще го пуснат малко преди 12ч. Как ще го дочакаме тия дето сме на работа.

# 336
  • 221B Baker Street
да,бе,чухте ли,чак накрая щели да го дават  ooooh!

# 337
  • Бургас
Очаквах го тоя номер  #Cussing out. След обяд пък съм на родителска среща и повтоернието изобщо няма начин да го гледам. Сега ще отлагам до обяд значи задачите  ooooh!

# 338
Вярно не мисли тази Гала за хората на работа и тези дето трябва да спят Crossing Arms

# 339
Дано някой да го запише и го качииииии  Praynig Praynig Praynig

# 340
  • София
да,бе,чухте ли,чак накрая щели да го дават  ooooh!
Очаквах го тоя номер. Така ще седим прев ТВ по време на цялото предаване и ще имат по-висок рейтинг. Аз се прибрах рано-рано от разходка с детето, обаче и Елена Йончева ми беше мног оинтересна.
За тези, които не могат да гледат предаването сега, нито повторението - вижте в НЕТЕРА дали ще го има днешното предаване.  Wink
П.П. НА КАФЕ го няма в НЕТЕРА. Сега проверих.  Sad Дано някой да запише предаването и да го пусне във вбокса.

# 341
Очаквах го тоя номер  #Cussing out. След обяд пък съм на родителска среща и повтоернието изобщо няма начин да го гледам. Сега ще отлагам до обяд значи задачите  ooooh!

Има един сайт http://www.neterra.tv/bg/ - тук има записи на предавания и директно гледане, ама трябва да си платиш някакъв абонамент ooooh! Мисля че все някой ще го запише и качи - ако е така какво ще кажете да го пратим на Симона и за нейния сайт, тя каквато му е луда фенка ще се зарадва много Mr. Green

Извинявам се не бях проверила, че в Нетера го няма Blush

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 10:52 от galka05

# 342
  • София
Момичета , здравейте пак!

Аси се активираха и за по-малко от 1,5 часа  ни отнеха преднината от 200 000 т. Вече сме под 5 мил.

Моля  Peace

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715

41  -  10

# 343
Тя Симона само да го види тук и ще ми пише да го иска с превод на анг. Тя иска статии от нашите вестници които пишат глупости а пък интервюто със сигурност.

# 344
  • 221B Baker Street
момичета,а в новия сайт на нова тв мисля,че може да се гледа на живо  Peace

http://www.novatv.bg/bg/live

ама не знам после дали можеш да гледаш записи на предаването  Peace

Общи условия

Активация на акаунт