1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 367
  • 456
  •   1
Отговори
# 345
  • Burgas
Започнаха нещо да дават.Приятелките на Гала коментират.

# 346
  • Бургас
Казаха че и с Керем са се срещнали  Blush

# 347
  • Burgas
Сега каза след 11.30 ще видим записите.

# 348
казаха че ще дават интервютата с актьорите след 11.30

# 349
ама Берг май не е никак суетна, почти не личи да има грим

# 350
аз спах и в просъница чух музиката от филма и полудях. станах и видях само 5 секунди от Бергюзар и Халит.. Да, чух че след 11.30 ще дават повече Wink

# 351
и въпреки това е МНОГО хубава. Какво по-хубаво от това?

# 352

Наистина без капка грим е седнала пред камерите и въпреки това изглежда прекрасно.

# 353
Ама Гала ще ме умори - дали се били целували ние бебе чакаме тя за целувки пита Crossing Arms Mr. Green

# 354
   Тук може онлайн да се гледа,инт .е след 11.30:

http://onlinetv.inbulgaria.info/nova_tv.html

# 355
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета гласувайте докато чакате и не забравяйте как бързо си загубихме преднината предния път  Naughty  Като верни фенки имайте милост и уважение към общите ни усилия  Naughty  Ако и 2-ри път се случи пак същото - да изгубим лесно това , което постигнахме толкова трудно - аз лично ще се откажа и няма да ме разколебаят никакви призиви ! Мисля, че ще се случи и с други хора, които жертваха с удоволствие време и сън  Naughty Hug

# 356
  • София
Момичета гласувайте докато чакате и не забравяйте как бързо си загубихме преднината предния път  Naughty  Като верни фенки имайте милост и уважение към общите ни усилия  Naughty  Ако и 2-ри път се случи пак същото - да изгубим лесно това , което постигнахме толкова трудно - аз лично ще се откажа и няма да ме разколебаят никакви призиви ! Мисля, че ще се случи и с други хора, които жертваха с удоволствие време и сън  Naughty Hug

Споделям същото!  Naughty Naughty Naughty Hug Hug Hug

# 357
Те май и филма не са гледали ,иначе щяха да знаят за горещите сцени .Това май го каза съпругата на Халваджиян/да ме извините за невежеството,че не и знам името/.И на мен ми стана смешно като го каза това ,че те не са се докосвали преди сватбата,а ние знаем че живеят заедно.
А г-н Халваджиян готви любимата ми супа.

# 358
Кремена по-скоро коментираше,че във филма почти не са се докосвали,а играят предимно с погледи Peace

# 359
  • 221B Baker Street
Кремена по-скоро коментираше,че във филма почти не са се докосвали,а играят предимно с погледи Peace

точно това щях да пиша и аз  Peace
много точно го каза Кремена,личи си,че е гледала филма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт