Отговори
# 195
  • София
Благодаря ви момичета зададох въпроса за да мога да си копна линка и да се информирам навреме а не всеки път да ви занимавам  Cry не съм го направила нарочно,иначе съм копирала още от 1 страница необходимите документи ма те се актуализират и искам аз да следя информацията.

# 196
 Grinning

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 23:32 от tivia

# 197
http://http://www.bgpetition.com/DECA_DYRVAVA/index.html

Погледнете, прочетете, подпишете.

# 198
# 199
здравейте, аз си получавам надбавките, до 22 число всеки месец, днес гледах пак-няма ги, звънях в банката, казаха ,че  не са преведени,звънях в социалното, казаха ми, че банката която ги превежда имала техн.проблем, питах ги коя банка, незнаели....някаква идея да има някой коя е въпросната банка, ситуацията ми е странна защото 3 майки , които са подали на същото място си получиха парите още на 18..., подавам декларация в хаджи димитър, някой ако има същия проблем, моля да пише,предварително благодаря

# 200
  • София
 hahaha Joy Хаджи Димитър в София забрави мила там нищо не е както трябва споко,поне 5 6 пъти да си доизтъркаш подметките.Сега малко сериозно те работят с Инвест банк,а ти каква банка си дала за твоя сметка е друг въпрос пак ще ходиш няма начин.Те докато не те накарат да   #Crazy няма да мирясат.

# 201
Вчера ми прие документите нова служителка. WhistlingТази,която ме врьща 2 пьти,я срещнах на излизане.Носеше някакви щори за прозорци в рьцете си.... ooooh! Crazy rotfImboА,новата каза:"Днес имате кьсмет,че сьм в настроение!" Shocked Апел кьм родителите подаващи документи в Младост1:Носете си всички видове документи /копия и оригинал/!Научете си правата от КТ и КСО! WinkБлагодаря на Главна Инспекция по труда за компетентността им! Hug

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 17:17 от dannyangel

# 202
  • София
Здравейте, имам и аз един въпрос. По майчинство съм от година и половина и получавам детски (35 лв.). Срокът ми е до август месец. Какви документи трябва да нося, за да си ги продължа и по точно ще ми трябва ли бележка от работодателя за доходите при положение , че съм била по майчинство през последните 12 месеца. Предварително се извинявам ако въпросът ми е задаван многократно, но не следя темата. Благодаря ви предварително  Peace

# 203
Здравейте, имам и аз един въпрос. По майчинство съм от година и половина и получавам детски (35 лв.). Срокът ми е до август месец. Какви документи трябва да нося, за да си ги продължа и по точно ще ми трябва ли бележка от работодателя за доходите при положение , че съм била по майчинство през последните 12 месеца. Предварително се извинявам ако въпросът ми е задаван многократно, но не следя темата. Благодаря ви предварително  Peace
PeaceДа,ще ти трябва бележка ,по-точно удостоверение.Там ще ти пишат какво си получила/от този работодател/за 12 м-ца назад.Пише се абсолютно всичко:майчинство,отпуски и т.н. Wink

# 204
Здравейте, имам и аз един въпрос. По майчинство съм от година и половина и получавам детски (35 лв.). Срокът ми е до август месец. Какви документи трябва да нося, за да си ги продължа и по точно ще ми трябва ли бележка от работодателя за доходите при положение , че съм била по майчинство през последните 12 месеца. Предварително се извинявам ако въпросът ми е задаван многократно, но не следя темата. Благодаря ви предварително  Peace
Питай на место какво точно изискват.Аз скоро поднових за втора година детските. Представих само декларация, служебна бележка от работодателя за нулев доход и те си вземат по служебен път сумите за една година назад  Peace Носих и лична карта, и акт за раждане на детето.

# 205
Здравейте, записвам се да следя темата.
zd iskam da blagodaria predvaritelno na vseki koito moje da mi pomogne moit problem e sledniat.Az se vodex na rabota i sega sam v mai4enski do septemvri no ne sam gi vzimala ot tri meseca obadix se i pitax no nikoi ne ti obiasniava ili vseki ti kazva razli4no no nakraia razbrax 6efkata mi ne si e pla6tala osigorovki te na firmata tia ne e falirala  i moite zdravni za 3 meseca iskam da popitam slednoto ako si platia samo zdravnite 6te mi gi izplatiai li a neinite za firmata ne, za6toto az nemoga da razbera mnogo vi molia da mi pomognete ve4e 3  meseca se ma4a da se opravia

# 206
# 207

Джена ... линка не се отваря ...

# 208
# 209
До всички, които се колебаят върху подоходния праг за детски ...

- Прагът се изчислява САМО в БРУТО
- Помощите, получавани по ЗСПД (Закон за семейни помощи за деца), не се броят за доход
- Взема се дохода на двамата родители ОБЩО за 12 месеца напред,
започвайки от месеца ПРЕДХОЖДАЩ подаването на Декларацията за доход-бруто
- За 2009 г. Прагът е 350 лв. БРУТО месечно на член от семейството

Изчислявате по следната проста формула:

350 х 12 х N = Праг   (N - броя на членовете на семейството)

350 х 12 х 2 = 8 400 лв. бруто за 2-членно семейство за 12 мес.
350 х 12 х 3 = 12 600 лв. бруто за 3-членно семейство за 12 мес.
350 х 12 х 4 = 16 800 лв. бруто за 4-членно семейство за 12 мес., и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт